Erotické masáže Praha

Mary – Rabbit Hall

Mary je vysoká štíhlá brunetka, prý 178 cm. Na pokoji klasicky nabídla pití, ale odmítl jsem. Zeptala se na druh masáže, řekl jsem, že mix … a poslala mě do sprchy. Ale ptal jsem se po společné, tak že jo, ale že na 2 minuty zmizí, asi pro olej.

Mary se svlékla, má nádherné přírodní trojky, celkově krásnou postavičku – zadeček, bříško … a i v obličeji se mi líbila, teda aspoň v té tmě, co tam byla. Jedna pěkná větší kérka na boku, jedna mensi někde jinde, piercing v pupiku. Je to Ukrajinka, mluví celkem dobře česky, ale sem tam něco nerozumí…

Sprcha jen umývací, erotická moc ne. Ale samozřejmě jsem si ty kozy – a nejen je – ohmatal.

Pak klasicky na břicho. Začala masáží nohou, včetně chodidel … za mne velmi příjemné, a výhled na její postavičku v zrcadle byl krásný. Ještě si vzpomínám na masáž zad předloktíma, fajn. Následně mě a sebe naolejovala a začala mi masírovat záda prsama, to bylo super. Pak se otočila, opřela se o ruce a masíroval mi záda a zadek svým zadečkem. Nadlehčována se rukama, ale brala to dost intenzivně – bylo to fajn. Ještě mně u toho zvládala občas dráždit nohou v anální oblasti.

Otočka. Masáž na zádech mi přišla slabší, sem tam po mně někde přejela, ale chybělo body to body, žádná 69 … A dost brzo se vrhla na péro a poměrně rychle mě udělala. Možná by to bylo lepší, kdyby mi od začátku stál, ale neměl jsem zrovna dobrej den. Na kundičku si sáhnout nechala, s prsama jsem si hrál celou dobu. A je lechtivá na bocích a na břiše, tak tam nesahat.

Pak mně utřela, poleželi jsme, pokecali a na závěr společná sprcha.

Celkově snad nejhezčí masérka, co jsem doteď potkal. Masáž na břiše super, masáž na zádech nic moc.

Opáčko si to určitě zaslouží, přemýšlím, jestli u B2B masáže by byla ta pasáž na zádech lepší – snad jo, podle popisu jednoho kolegy zde. Nebo prostě až budu mít lepší den … ona Mary asi taky nemela nejlepší den, aspoň podle toho, co říkala na začátku.

„Mix masáž“, 60 min, 1800 Kč + nějaké dýško
https://tapky.info/?4458,mary-rabbit-hall-774-910-918-774910918

11_mary.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx