Erotické masáže Praha

Anita – Infinity spa

Budu sem teď postupně přidávat recenze z masáží, které jsem zažil v posledním měsíci, měsíci a půl. Pokusím se to udělat chronologicky, i když to je asi fuk :D. Každopádně první masáž jsem si dopřál v Infinity s krásnou mladou slečnou Anitou.

Bylo to moje poprvé co se týče Infinity, takže jsem byl před vstupem trochu nervózní. Nicméně byl jsem celkem hodně nevybouřenej a potřeboval jsem v ten den upustit páru. Obvykle rád plánuju návštěvu dopředu, ale tentokrát jsem napsal do Infinity někdy 2-3 hoďky předem, jestli by byla Anita volná a naštěstí tomu tak bylo. Domluva s operátorem rychlá a přehledná. Takže domluveno a já se strašně těším, protože podle fotek je ten její zadeček naprosto k sežrání.

V domluvený čas zvoním na pobočce v Hálkově a jsem hned vpuštěn dovnitř. Tam mě vítá sympatická, drobná blondýnka a představuje se jako Anita. Na první pohled tělíčko v župánku vypadá velmi slušně a v obličeji trochu něco jiného než jsem očekával, ale přesto se mi líbí. Domlouváme masáž a cenu. Beru pussycat plus líbání. Platím předem a přijímám nabídnutou společnou sprchu. Sprcha je v jiném pokoji, takže přecházíme v ručníku a jdeme na to. Co se týče sprchy samotné….tak musím říct, že to není nic moc. Je malá, což mi ale nevadí, protože se aspoň můžu tulit, ale kohoutek je uvolněný a než se nastaví správná teplota, tak to chvíli trvá. Zároveň během sprchování se několikrát stalo, že najednou začala téct buď moc studená a nebo naopak příliš horká voda. To nebylo úplně ono. Nicméně vše vynahrazuje krásná Anita. Protože když konečně shazuje ručník a župánek a já mám konečně pořádný pohled na to výstavní tělíčko a především zadeček, tak mi padá brada. A to nemluvím o přístupu. Protože jakmile jsme vlezli do sprchy a nastavili jakžtakž přijatelnou teplotu vody, tak Anita okamžitě začíná s GFE jak prase. Okamžitá líbačka, tulení, honění a žádný velký omývání. A když říkám líbačka, tak myslím jako reálná, pořádná líbačka se vším všudy. Chutnala po jahodách, takže jsem si to strašně užíval :D. U toho jak mě líbá, tak mě honí a já ji to dělám taky. Takže zákazy žádné, dovnitř jsem nezkoušel. Řekl bych, že jsme ve sprše strávili nějakých 10 minut, což je na mě trochu asi moc, ale Anita si řekla, že mě prostě udělá. Což se jí samozřejmě po chvilce snažení povedlo. Takže cákám poprvý. Pak přichází utření a konečně jdeme na pokoj.

Na pokoji je přítmí, ale tak, že je dostatečně vidět na tu krásu. Lehám si na břicho a začíná masáž. Anita začíná u nohou a zprvu je to jako normální masáž. Ovšem během chviličky přechází v B2B a znovu začíná GFE jak prase. Vzdychání do ouška, ruka mezi nohy, drobné pohonění. Díky tomu mi za chvíli znovu stojí a já se zase těším na otočku. Anita na mých zádech předvádí parádní kreace, do zrcadla ukazuje všechno, roztahuje nohy. Nejlepší za mě bylo když seděla s roztaženýma nohama směrem k mé hlavě. Bohužel jsem nedokázal otočit hlavu tak, abych něco viděl napřímo, takže jen v zrcadle 😀 Nicméně takhle myslím, že by to mělo vypadat všude. Po nějakých 20-25 minutách přichází otočka a pokud tady čekáte masáž třeba stehen, tak jste na velkém omylu. Přichází totiž B2B, kdy Anita nejdřív chvíli přejíždí péro svým tělem jakoby z boku, pak se ale otáčí hlavou ke mně a opět přichází neskutečná líbačka, u které mi leží na břiše a zadeček má těsně mimo moje péro. Nebudu lhát, když řeknu, že jsem musel potlačovat nutkání zvednout boky a zasunout. Líbání trvá relativně dlouho, ale mě to nevadí, protože to je neuvěřitelně hot. Během toho mi Anita nechává čas, aby se můj kámoš připravil na to co přijde. Občas jen tak nenápadně brkne rukou a polechtá, ale nic co by se nedalo ustát. Po tomhle líbání přichází otočka do 69. Anita se otáčí postupně a nejdříve sedí rozkrokem na břiše a postupně, nenápadně se začíná posouvat dozadu směrem k mojí hlavě. Skončí to tak, že v podstatě sedí svojí prcinou na mý puse a já si můžu pochutnávat. Udělat jí se mi nepovedlo, ale myslím, že si to docela užila, jelikož po chvilce mi sama začala jezdit tou broskvičkou po jazyku a vypadala dost zainteresovaně. Když se blíží konec, tak začíná stále v 69 práci rukama na kámošovi. Logicky, s její prcinkou na mým obličeji, netrvá dlouho a já cákám podruhé na její prsíčka, která jsou tedy menší, ale k jejímu drobnému tělíčku pasují perfektně. Nikam nespěchá, nechá mě docukat a pak teprve přichází úklid. Vyšlo to tak akorát na čas sprchy, takže jdeme znovu spolu do sprchy, kde už mě tentokrát opravdu umyje, stejně jako já ji. Oblékám se, pusa na tvář a mizím zpět do víru velkoměsta.

Závěrem když bych to měl nějak zhodnotit, tak jednoznačně 9/10. Opakování určitě plánuju, protože tohle byla přesně ta erotická masáž, kterou bych očekával, když se řekne erotická masáž. Anita se nebojí ničeho. Příplatek za líbání tady určitě stojí za to a rozhodně doporučuju. Anita je krásná, mlaďounká a drobná holka, se kterou si čas užijete na 100%. Doporučuji!

anita-3-2.jpeg Anita-1-0.jpeg ania-2-1.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx