Erotické masáže Praha

Daniela – Rabbit

Do jejích fotek (a lákavých recenzí) jsem se zakoukal už v předchozím podniku, ale tam jsem za ní nikdy nedošel (přikládám tehdejší fotku, která IMHO vystihuje víc než ty současné). Když se objevila v mém „domácím“ Rabbitu na Andělu, tak se to konečně povedlo.
Vždycky si při prvním setkání s masérkou prožívám první dojem – šok z toho, že ta VIP plakátová modelka z webu je skutečná osoba. V případě Daniely to byl šok příjemný – je v obličeji velmi hezká a od prvního okamžiku „relatable“ – že se snaží rychle prolomit ledy a vzájemně se přiblížit.
Úvodní společná sprcha je pro mě vždycky nejlepší příležitost jak se seznámit s dámou. V jejím pojetí byla hezky kontaktní – jak to mám rád – celek byl natolik příjemný, že mi podrobnosti splývají.
Řekl jsem jí (asi jsem ani nemusel, ona to sama poznala), že to mám rád jemné, mazlivé. Začátek jako normálně na břiše – pamatuju si hodně jemné vynalézavé doteky
Otočka přišla příjemně brzo. Dál pokračovalo mazlivé dotýkání na celém těle a postupně mířilo tam dolů. Příplatkové líbání od ní bylo velmi francouzské a aktivní.
Žádným dotykům v rámci pravidel se Daniela nebrání, ba aktivně je vynalézá – dokonce předvedla pár velmi nečekaných.
Celkově to bylo jako předehra s nadšenou milenkou = GFE někde mimo stupnici.
Vrchol byl potom vášnivý v poloze 69 .
Během té hodiny mi řekla o sobě i pár osobních věcí, které tady nebudu citovat. Ale utvrdily mě v tom, že v tom hezkém obalu se skrývá opravdu krásná člověk (gramatická shoda mě netrápí).

Název (druh) masáže: Pussycat + líbání
Délku masáže 60 min
Cena: 3600 + něco
Odkaz: https://www.tapky.info/?4365,daniela-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz
Hodnocení recenze: (super,dobrá)
Opakování: Určitě, možná i na dýl než hodinu

06_daniela.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx