Erotické masáže Praha

Dafne Candy Shop

Nemám rád chození k slečnám, které nemají recenze. Přesto jsem po domluvě s operátorkou kýkvnul na novou holku Dafne. Poprvé tu napíši recenzi jako první. Byl jsem poslán do nového salónu v ulici Šumavská. Sálon je v podzemí a je moc krásný. U vstupu bar a potom se prochazí dozadu kolem několika pokojů. Kvituji, že je na pokoji sprcha a zrcadlo na stropě. To mě moc bavilo😊.

Zpátky k Dafne. Slečna je vysoká asi 170 cm a je opravdu krásná v obličeji. Na uvítanou polibek a chycení za ruku. Zaujal mě decetní kroužek v nose a piercing na zubech. Ale vše seriózní, nebál bych si ji vzít jako doprovod na pracovní akci😊 Postavou je krev a mlíko se super zadečkem. Moc mě bavilo ho za ní držet. Slečna je ukrajinka, ale umí dobře česky. Docela mě překvapilo, že mi na začátku řekla, že rozumí všemu, ale hůře mluví. Za mě mluví dobře a když si nevěděla rady, tak to swichla do angličtiny. V komunikaci žádný problém. Věk sedí, její 20 let.

Požádal jsem ji, jestli do sprchy mohu sám, že jsem umouněný z práce, slečna souhlasila a zeptala se mě, jestli chci aby odešla. Řekl jsem ji že ne, tak si sedla ke sprše na stoličku a super jsme si pokecali odkud jsme, co děláme atd. Nevím ani proč, ale přišlo mi to dost sexy, jako kdybych si doma povídal s manželkou ve vaně a ona vyndávala prádlo z pračky😂 dost to odbouralo hranice.

Po sprše jsem si lehl na břicho a oznámil jsem Dafne, aby dělala masáž tak, jak to dělá obvykle a jak ji to baví. Bylo mi oznámeno, že začne sportovní masáží, poté body to body, pak si mě položí na záda a u masáže body to body nastane happyending. Souhlasil jsem. Začala masáží krku, pokračovala přes záda a až po prdel. Chválil jsem ji a řekla mi, že na Ukrajině dělala sportovní masérku. Potom si vzala na starosti lýtka a vrchol všeho byla chodidla. Nikdy se mi nestalo, aby se mi postavil u masáží chodidel, dnes ano😂 potom se polila olejem a začala body to body část. Jezdila po mě prsy a bříškem. Pak různé polohy zadečkem. Dokázala použít i kolena. Byla to opravdu příjemná intimní masáž.

Po zhruba 30ti minutách se přemisťuji na záda. Přichází dávka oleje a masérka si na mě lehá. Kouká mi z očí do očí a jezdí mi po něm tak, že čekám každou chvílí explozi. Prosím ji, že bych chtěl orgasmus až na konci, tak trochu brzdí, ale stále mě něčím rajcuje, že jsem tak neustále za 5 minut 12. Super oddalovací zážitek a to se po mě klouzala 5-8 minutek. Následuje poloha 69, kde poprvé používá ruce a honí mi ho. Nakonec ji prosím, jestli by ho neudržovala v pozoru pouze svým tělem, že mě to extra rajcuje. V poloze 69 mi ho honí prsama a mám super výhled na exkluzivní micinu. Držím ji za zadek a občas ji pohladím. Pak se otáčí sedá mi na něho a začne zase po ně klouzat a u toho mě drží za klíční kosti. Abych se neudělal, tak jsem ji začal vyprávět nějaké blbosti ze života😂 už jsem to chtěl vydržet do konce. Mám 10 minut do finiše a ptá se mě, jak to chci udělat. Nakonec zavelím, že ve sprše.

Ve sprše si bere šampón, celá se namydlí, přitiskne se ke mně a fouká mi do ucha, tulí se celým tělem a pravačkou honí. Ještě asi 2 krát to před finišem oddálí, na potřetí zavelím, že už konec, zrychlí to a je hotovo. Jsem naprosto vyklepaný. Tohle byla jízda. Na závěr se spolu myjeme, jak po mileneckém sexu. Dotyky po celém těle. Rozloučení polibkem a fakt si nepřeji, aby to někdy skončilo.

Dafné nelze nedoporučit. Nezažil jsem milejší a empatičtější masérku. Doporučuji všem co mají rádi oddalovaní, fakt v tom byla skvělá. Večer jsem šel do posilky a ještě jsem ho měl vytahaného a kulhal jsem😂😂.

Body to body

60 minut

2000

🙂 super

admin edit: https://www.tapky.info/?5096,dafne-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

dafna-1.jpg dafna-4-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 května, 2024 22:03

Face is pretty, ass is luxurious and attitude is awesome. Only if she gets silicon for boobs then it will be perfect. Small boobs don’t suit her frame. Overall it was a very good experience.

11 května, 2024 18:36
Reply to  JonSnow

If she gets silicon boobs, she will lose attractivity for most men. I hope she will not listen to your advice…

11 května, 2024 19:25
Reply to  Floyd

It just shows you haven’t visited her. They are just not matching with overall body and saggy. Silicons would shape them up nicely even if it just size 3 and put her in top category of girls.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx