Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

Moje druhá návštěva v Le Velour, moje první setkání s Jenny. O rezervaci a samotném příchodu tady toho bylo napsáno dost, jenom potvrdím, že v tomto ohledu vše perfektní, ostatně jak se tady uvádí.

Předem upozorňuji, že nejsem „klasickým“ vyznavačem erotických masáží, ale zajímá mě BDSM z několika pohledů, proto jsem zvolil toto studio a právě Jenny.

Po příchodu dolů mi po minutě otevřela Jenny a pro mě dechberoucí pohled. Krásná vysoká blondýnka, v latexové podprsence, kalhotkách, latexových rukavicích a vysokých černých kozačkách. Ano jeden z mých fetišů – latex. Zavedla si mě do pokoje, posadila na sedačku a chvilku jsme si povídali. Byl jsem velmi mile překvapen jak si pamatovala všechna má přání a poznámky a  detaily z e-mailu.

Následovalo vysvlečení, odchod do sprchy s poznámkou ať se tam moc nezdržuju 😉

Po návratu na pokoj začala ta její neskutečná hra „Nech se vést“. Nejprve jsme stáli naproti sobě, koukali se do očí (Jenny je opravdu vysoká, takže to šlo dobře :-)), kdy se mě lehounce dotýkala tělem. Potom si sedla na sedačku, poručila mi kleknout a líbal a lízal jsem jí její kozačky od podpatku až po stehno….další můj fetiš ;-). Nechala mě laskat její botky docela dlouho, protože určitě cítila, že se mi to líbí.

Další hraní ve stoje, kdy se ke mně obrátila zády, chytla mi ruce a dovolila mi sáhnout na její výstavní prsa v latexové podprsence. Přitom se o mě hezky otírala zadečkem. Poté přesun na matraci, nasazení pout na ruce a nohy, poloha do kozelce a další její smyslná hra, kdy byla strašně blízko, šeptala mi do ucha, dotýkala se mě, otírala se o mě…..potom přešla velmi jemně k mému análu a prsty do mě pronikla.

Poté přišlo uvolnění z pout a další její nádherná hra, kdy jsem měl velmi blízko její rozkrok a zadeček a dotýkat se jí a hladit jsem jí mohl pouze po jejím svolení. Pak si sundala vrchní díl prádla a začala její hra s prsy. To je prostě nádhera. Nechala si je hladit, mačkat, laskat a pak mě s nimi začala přidušovat, což bylo pro mě poprvé a bylo to neposatelné. Držet jí za její zadeček upnutý v latexovém prádle a hlavu mít zabořenou mezi nejhezčími prsy, co jsem kdy mohl živě vidět…..woow.

Sice jsem měl v plánu odejít bez vyvrcholení – můj další fetiš, ale poprosil jsem Jenny, jestli se mohu uvolnit na její kozačky, protože jsem byl vzrušením bez sebe. Odpověděla ano, ale musíš si to po sobě uklidit….. takže proběhlo i toto moje poprvé a bylo to super.

Pár minut jsme seděli na matraci a povídali si a bylo to další super. Její přístup, komunikační schopnosti, schopnost navodit atmosféru, vklouznout do situace je prostě jedinečná.

Potom závěrečná sprcha, návrat do pokoje, kdy byla Jenny už v župánku. Ještě jsme prohodili pár slov, oblékl jsem se, rozloučili jsme se a byl jsem vypuštěn ven.

Byl jsem sice objednán na BDSM lekci, ale za mě to bylo tak na půl s nějakou krásnou seancí, což bylo ve finále ještě mnohem lepší, než jsem si představoval.

A ty její oči…!!! Dívá se na Vás, jako by Vám  skrz ně chtěla číst v hlavě a vyzobat z ní všchny Vaše myšlenky a přání, která Vám pak s další přidanou hodnotou splní!

A jestli opakovat? Pokud poprvé ochutnáte a ucítíte vůni čestvě nastrouhaných lanýžů, chcete je znovu a znovu a znovu…..

Název masáže: BDSM lekce

Délka masáže: 60 minut

Cena masáže: 2800 Kč

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Super dobrá, rozhodně doporučuji

 

0 0 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx