Erotické masáže Praha

EVA – TANTRA CLUB

Navštívil jsem Tantra Club asi před měsícem a pod dojmem skvělého průběhu i zakončení masáže, jsem zvažoval další návštěvu. Ale že nic není ideální a ani dvakrát do stejného salónu stejně nevstoupíš, jsem se tentokrát přesvědčil. Vybral jsem na webu podniku masérku a zkouším bookovat termín. První odpověď, uvedená slečna už u nás nepracuje; wtf co dělá správce webu, že jí neodstraní. Vybral jsem podruhé pro jistotu dvě a znovu se doptávám; obě ještě působí, ale jindy; to je holt osud salónů, co nemají rozvrh. Na potřetí se ptám, kdo by byl k dispozici v mém termínu; takže prý Eva. Koukám na webu salónu není, ale admin ji vede, takže čtu recenze a říkám si předchozí pisatelé něco jiné píšou a jinak na konci hodnotí. Prostě průzkum bojem, fotky teda má parádní a na věk je to kuře.

Kdo jste v Tantře byl, víte, že je to klidná čtvrť a s parkováním také není problém a při vstupu zjišťuji, že jsme zřejmě v salónu sami. Slečna mává tabulkou s masážemi, sděluji, že už mám vybráno a měla by to vědět; neví. První dojem nic moc, východní původ se nezapře, slečně by měl někdo vysvětlit, že i obličej se dá upravit, např. redukovat obočí, aby nevypadala jak z pohádky o Mrazíkovi. Platba předem. Světlá masírovací místnost a na masáž velká pevná postel.

Úvodní sprchu beru sám, slečně teda natočení sklenice vody trvá dost dlouho a pak se diví, že už ležím a čekám na ni. Postava už vypadá výběrově podle fotek, zejména prsa jsou přírodní a výstavní, zbytek postavy taky ujde, jen ten obličej fakt by mu stačila kosmetika. Jo a dole by se měla tedy častěji holit.

Masáž začíná od nohou a přes celou postavu rovnoměrně tak akorát, hlavně masíruje dlaněmi a ne lokty; záda vzala pořádně i se zatuhlým krkem. Zvukový doprovod žádný. Po dvaceti minutách se otáčím sám a slečna olejuje kamaráda a pomáhá mu o vzpřímeného stavu. Ona je prostě mlaďoch, s penisem to až zase tak neumí, pytlík nepřibírá; snažil jsem se ji trochu navést, ale tohle by jí ukázkově některá kamarádka měla vysvětlit anebo by se měla podívat na nějaké instruktážní video.

Po čase si ji pokládám na záda a pro změnu se věnuji zase jí, ale reakce či odezva minimální, tak trochu hezčí nafukovací panna. Na konci to otáčíme zase do 69 a na pussycat a snad pozitivně hodnotím, že s koncem nespěchá a poté otíráním opečovává. Na závěr sprcha individuální.

Na opakování to není ani náhodou, kam se hrabe na Anitu.

Doporučení bohužel nikoliv.  (musí se ještě učit)

VIP masáž s pussycat příplatkem; 3000.- (v tomto případě vyhozené peníze); 60 min.;

https://www.tapky.info/?4960,eva-tantra-club-722-123-111-722123111

Eva.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 května, 2024 17:31

Kdo je na webu a už tam nepracuje?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx