Erotické masáže Praha

Mira – Rabbit Hall

Mira mě zaujala čím jiným, než fotkami. Ale poté, co se zde o ní napsalo, že je z Pobaltí, tak to bylo skoro jasné. Slyšel jsem totiž, že ženy z této nenápadné oblasti jsou zajímavé. Představoval jsem si mix severské a slovanské krásy. A tak nějak i Mira ve skutečnosti vypadá.

Mira mě vítá anglicky na Vinohradské. Moje představa o ní byla naplněna i díky tomu videu, co má na profilu. Vede mě do místnosti, kde je k mému příjemnému překvapení dost světla, na poměry RH až jako ve fotoateliéru. Jinak parametry sedí, ale 19 let nevěřím, bude to tradičně trochu víc.

Mira odskočí po colu a já se zatím bleskově opláchnu. Horká voda teče bez problémů. Po jejím návratu mi předvede mini striptýz a jdeme do společné sprchy. Ta je ale čistě profesionální, Mira si drží odstup, k žádné objímačce nedochází, i když já bych chtěl, ale neměl jsem odvahu ji drze k sobě přitáhnout. Ono když to samo nevyplyne ze situace, tak já to zbytečně nesílím. Za to mě ale pěkně umyje a nevynechá samozřejmě ani kamaráda.

Přesouváme se na matraci. Mira začíná lehce, ale podle její polohy určitě ví kde je zrcadlo. Sleduji její krásný zadeček jak se zvedá a klesá při tom jak mi prsy přechází po zádech. V této pasáži se neděje nic speciálního a bohužel pokračuje i její mírný odstup.

No na druhé straně je to příjemně relaxační. Mira vystřídá několik základních poloh, zatímco se smyslně dívá na sebe do zrcadla. Ale GFE se nekoná. Je tam trochu toho chladu ze severu. Párkrát mi zabloudí její tlapka mezi nohy. Po čase to ztrácí určitou gradaci, když si Mira jen lehne vedle mě a jednou rukou hladí po těle.

Po otočce si začínám všímat i její dokonalé prsa o velikosti 2. Její tělo by mohli tesat do kamene a vystavit na nějakém náměstí. Zmíním i její mušličku, protože je hezká a taková „přehledná“ 😀 mohla by sloužit jako model na hodině biologie člověka. Prostě to tam má pěkně uklizené. Mira je v mých očích velmi atraktivní, čímž vynahrazuje ten nedostatek GFE.

Tempo její masáže je takové pomalejší/relaxační. Nemám nějak moc možností ji líbat po těle nebo trochu podráždit dole. Ale nemůžu ani říct, že by to byla nuda. Moc si ale ani nevzpomínám na nic specifického. Opět tam byla ta část, kdy mě jen hladila jednou rukou. Samozřejmě, že tam bylo B2B z různých stran, ale bez nějakého mazlení. Když leží na mně, tak si neodpustím jeden polibek na krk.

V tom si Mira sedá na obráceného koníka a přichází asi nejlepší část celé masáže. Je to namířeno k mému vyvrcholení. Ruka mi sklouzne na její kamarádku a Mira to „oceňuje“ sexy vzdechy. Škoda, že to takhle nevypadalo už dříve. Proběhne můj HE. Masáž s Mirou bych přirovnal k oslavě nového roku v běžných městech. Hodinu se odpalují sem tam nějaké petardy a menší světlice, na konci je hezký intenzivní, ale krátký ohňostroj. 😀

Nemůžu doporučit každému, asi ne aktivním štamgastům, spíše pasivním klientům, kteří si chtějí odpočinout ve společnosti krásné slečny. Mně to ten den vyhovovalo, takový relax a erotický odpočinek, i když obvykle vyhledávám jiný styl. Nemusí to být divočina, ale mám rád když se to setkání nějak více průběžně vygraduje a můžu být i já trochu víc aktivní. Tedy rád bych se pomaznal s jejím krásným tělem, ale Mira mi to svými pozicemi moc neumožnila. Na druhé straně jsem měl „pouze“ erotický mix.

Mira ale nemá žádné zákazy a v tom závěru jsem ji lehce dráždil dole, což se jí podle jejích reakcí docela líbilo, možná jsem s tím mohl začít i dříve, ale neměl jsem na to odvahu, protože Mira se tvářila tak docela vážně a já nejsem dominantní typ. V běžném životě ji tipuji na takovou seriózní sebevědomou elegantní dámu. Na závěr mi nabídla výborný čaj, což je možná nepodstatné, ale dali jsme při něm ještě příjemný pokec.

Kvůli tomu odstupu s chybějícím GFE bych tomu dal tak 6,5/10 s přikloněním k pozitivnímu hodnocení. Neplánuji ani opáčko, ale odcházel jsem spokojen s úsměvem na tváři, i když nepříliš „odpálen“. Mira mě zaujala víc svým šarmem než masážními technikami či polohami či GFE divadélkem. Takže má co zlepšovat, ale myslím, že ani nemá v plánu to GFÉčko nějak dál rozvíjet a v podstatě naplnila to, co se od ní očekává na standardní erotické masáži typu erotický mix.

Hodnocení vlažnější 🙂 Čas dodržen.

Erotický mix 60 minut 1600kč v akci.

https://tapky.info/?4968,mira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

mira-0.jpg mira2-1.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx