Erotické masáže Praha

IREN – FANTAZIE MASSAGE

Tak další návštěva tohoto salónu, který výrazně získal na kvalitě a tím i na současné pověsti. Už dlouho jsem se chtěl dostat k Iren, zatím to nevycházelo, nevadí, vyzkoušel jsem vesměs pozitivně jiné přítomné masérky. Musím říci, že mě lákaly jednak její dobré recenze a taky milfkovské zařazení. Objednání i info SMSky v pořádku; příchod i uvítání bez problémů. Co mě překvapilo, že Iren je z počátku trochu od ráže, sdělí, co se může a už nikoliv (a ne že tím bude rušit v průběhu masáže). Na přinesení vody se taky dlouho nečeká; všechno má docela spád.

Blonďatý kukuč, ale příjemný, štíhlá postava, jen ta prsa by potřebovala dost vyspravit, nicméně bradavky; takové jsem neviděl ani nepamatuji – vysoké i široké, no paráda; a ona to ví. Po sprše masáž zad a nohou, velmi důkladná a kvalitní, možná trochu méně oleje. Hodně vzdechů, okusování uší a kontrola reakce kamaráda. Na závěr této části přechod na body-body a ty bradavky jsou skutečně poznat.

Po 20 minutách tedy otočka a příjemná masáž vnitřní strany stehen a lehce na kamaráda, on potřebuje rozjezd, a to prostě milky ví. Kamarád i pytlíkem tohle je parádní číslo na rozparádění. Iren k tomu přidává otočku na 69 pussycat (ani jsem si ji nestačil otočit na záda a trochu rozparádit), ale není to třeba, reakce jsou hlasité a vlhkostní. Ona je dole perfektně oholená, což oceňuji, a trochu ušatá, což je zajímavé a akorát.

No a na posledních cca 15 minut jsem ztratil nejen pojem o čase, ale i vlastní citlivosti kamaráda. Tak jemnou a kvalitní masáž dlouho nepamatuji, abychom byl upřímný, co je tam dole dělo, vůbec nevím. Jen když končila, tak to bylo na resuscitaci s jejím komentářem, že jsem dole hodně a hodně citlivý.  Konečný výstřik a dlouhé oboustranné vydýchávání.

Na závěr sprcha, pusu a pozvání na někdy příště.

Opakování určitě, zejména závěr byl famózní. Bude obtížné nějakou podobnou jinou masáž najít.

Hodnocení: Doporučení jednoznačně, zejména pro milovníky kvalitních zakončení. 😊

Masáž: Pussycat, 60min, 2400 + odměna

admin edit: https://tapky.info/?4801,iren-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

Iren.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx