Erotické masáže Praha

Stella – Rabbit Hall

Podnik: Objednávka cez WA deň dopredu bez problémov. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom. Za mňa trošku slabšia pobočka na Staropramennej oproti Vynohradskej, spoločná sprcha pre dve izby a na izbe nie je stropné zrkadlo, ale to sú len menšie nedostatky.

Vzhľad: Stella je vysoká štíhla baba, kľudne by som jej uveril aj mneje ako reklamovaných 30. Nie je to 18-ročná modelka ale je natural krásavica, žiadne umelé prsia, napichané pery ani pearsingy či tetovania. Krásne oči a úsmev.

Osobnosť: Je dominantná, ukecaná, vtipná, skúsená, vie si poradiť. Občas sa v duchu pri niektorých malých krehkých masérkach obavám, čo robia, kde k ním príde nepríjemný klient. V Stellinom prípade sa obávam o tých klientov. Ale keď ste k nej dobrý, tak Vám to oplatí. Ku mne bola veľmi milá, priateľská, usmievavá, v správnych momentoch dokázala navodiť erotickú atmosféru a naopak v správnych momentoch zase uvoľniť vtípkami a komentami.

Sprcha: Najskôr sme na sprchu museli čakať asi 5min, bola obsadená. Potom však nasledovala asi najerotickejšia sprcha, akú som u králikoch zažil. Sama Stella ju okomentovala „ala Candy“ a mala pravdu. Nešlo o umývanie. Od prvého momentu sa ku mne pritúlila, dráždila ma, pusy na telo, provokovanie zadočkom. Keby som mrkol, tak prvé kolo by vybavila už v sprche.

Masáž na bruchu: Žiadne roztieranie oleja a len chvíľu klasická masáž chrbta rukami. Rýchlo prešla na B2B, kde využívala hlavne bočné zrkadlo, do ktorého sa stále natáčala. Rôzne polohy, masáž celým telom, zadkom, nezabúdala na kamaráta a k tomu pridávala riadnu dávku GFE v podobe vzdychania, preplietania prstov, okusovania ucha atď.

Masáž na chrbte: Skorá otočka určite pred polovicou a tu to už len gradovalo. Stella ma v zásobe veľa zaujímavých polôh od klasického B2B kĺzania, cez titsjob, footjob, hodnoverné imitovanie sexu na rôzne pohohy, 69 až po zaujímavú polohu, kedy mi nakáza zdvihnúť zadok a kľakla si pod môj chrbát. Nemám rád, keď slečny prejdu do kľačania medzi nohami ale toto bolo oveľa lepšie, lebo bola dosť blízko, aby som jej mohol hladiť prsia. K tomu mi stihla predviesť autoerotiku rukou a teda buď je teda parádne herečka, alebo si to vážne dokáže uživať. Až sa čudujem, čo všetko sme stihli vystriedať.

Po masáži: Po masáži sme už na nič nemali čas a chceli ísť do sprchy, ktorá však bola zase obsadená. Tak sme sa ešte chvíľu v stoji objímali, potom sme dali extra rýchlu sprchu, pri ktorej ma ale stihla ešte rôzne poprovokovať.

Záver: Stella síce nemá miery 18-ročnej modelky, ale stále je veľmi pekná full natural slečna. Vďaka tomu má ale skúsenosti a predvedie divadlo, ktoré 18-ročné baby nepoznajú. Vedela presne, čo na mňa platí od super komunikácie, cez sexy masáž, polohy, ktoré som nikde inde nezažil, neustále provokovanie až po také sexy drobnosti ako keď si na konci pri čakaní na sprchu a objímaní len tak mimochodom nechala spadnúť uterák na zem. Králikom dnes dávam bod dole, naplno sa prejavil problém spoločnej sprchy, ale zvyšok super.

Masáž: 60min B2B za 2100Kč + 500Kč autoerotika = 2600Kč

Hodnotenie: podnik: 7/10 (škoda spoločnej sprchy), vzhľad: 7/10 (všetko prírodné), masáž: 10/10 (skúsenosti sa nezaprú), GFE: 9/10 (vie, čo máme radi), celkovo:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4495,stella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

STella76-3.webp STella5-2.webp STella2-0.webp STella6-1.webp

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
utesitel
1 května, 2024 10:32

Stella je masérka kterou rád navštěvuji. Je to masážní rodeo a já jsem jeden z jistě mnoha jejích spokojených klientů a pod recenzi se podepisuji až na pár drobností.. Masérce je určitě víc než 30 už jsou přece jen vidět trochu vrásky a krasavice to určitě není. Na ulici bych se za ní netočil,Ale protože většinou mají v salónech šero tak to pisatel nepoznal.Prsa už taky začínají trochu viset ale nic tragického.Potom bych určitě nesouhlasil s tvrzením že je Stella dominantní. Má třeba ráda mírné tahání za vlasy a jiné libůstky které tady nechci prozrazovat.A ještě malinké doplnění není to slečna,ale vdaná paní ale to jen drobnost
I přes ty drobnosti jinak se vším v recenzi souhlasím a návštěva Stelly je zážitek velice nakažlivý a člověk tam musí znovu a znovu a i já návštěvu vřele doporučuji a doufám že jsem Stellu tím komentářem nenaštval

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx