Erotické masáže Praha

Mia – Sweet Massage

Hned na uvod zminim, ze tohle bude spise varovani pro ostatni kolegy a trochu se o tom rozepisu.

Na webu salonu Sweet Massage (ul. Korenskeho) me zaujala maserka Sofia. Styl fotek a nezakryty oblicej trochu napovidal, ze to bude nejspis klasickej fake, aby nas tam nalakali. Vyhledavani fotek na internetu to ale nepotvrdilo, tak jsem se k ni zkusil prakrat objednat dle jejiho rozvrhu na webu. Po nekolika pokusech se zadarilo a operatorka potvrdila termin, tak jsem si rekl, ze se tam na ni zajedu mrknout a uvidi se.
Co se tyce lokality, tak docela ok i parkovani. Vstup do salonu je primo z ulice, takze u dveri nepotkavate ostatni najemniky z domu. Na druhou stranu je to ale jasnej provar, jak kdyz jdete do bordelu. Zazvonil jsem na cas a recepcni, at chvili pockam venku. Tusil jsem, ze tam bude jeste jiny klient, tak jsem se radsi postavil o par kus dal zady, aby kolega nebyl prekvapenej. Mezitim slycham jakesi posmesky od skupinky lidi stojici pred pubem asi 20m vedle. Za par min vychazi klient a recepcni na me zavola, ze uz muzu dovnitr. Takze solidni komedie.
Uvnitr mensi lobby s posezenim a pultikem. Recepcni mlada blondyna z vychodu s lamavou cestinou. Hlasim rezervaci a chce po mne prachy, tak se ptam, jestli mohu tedy nejdrive videt maserku a recepcni rika, ze to je ona, a ze se jmenuje Mia. Ptam se na Sofii a odpovida mi, ze Sofie zustala jeste na hotelu u klienta a nebude. Tak jsem se zasmal a rozmyslel nad otockou. Byl jsem ale docela nadrbanej a v tu dobu bych uz na rychlo nic jineho nesehnal, tak jsem tomu dal sanci na pul hodiny b2b. Vypadala docela sexy a prirozene, zadnej kacer, stihla s plochym brichem, jak kdyby chodila do fitka. Odvede me na takovy mini pokoj, at se vysleknu, ze je za chvili zpet. Spolecna sprcha nenabidnuta. Ja sprchu podstoupil doma chvili pred, ale zarazilo me, ze me tam ani nezkusila poslat. Rozhlizim se v tom kutlochu a v rohu vidim cosi, co ma pripominat postel o sirce max 120cm. Byly to asi nejake palety s tenkym molitanem na vrchu. Celkove ten prostor nebyl vubec prijemny. K tomu si vsimam, ze nikde zadne zrcadlo. Premyslim, ze to zrusim, ale rikal jsem si, ze maserka treba prekvapi. Po delsi chvili prichazi maserka v pruhlednym zupanu a registruji prvni problem v podobe dvou knofliku misto prsou. Predtim mela takovou mikinku, pres kterou to nebylo poznat. Mezitim zase odbiha na recepci a datluje do mobilu. Po par minutach se vrati, a ze at si teda lehnu na bricho. Odhazuje zupan, ja si ji radsi moc neprohlizim a zapojuji fantazii. Bohuzel si neslo nevsimnout, ze postavu ma spis jak 12lety kluk. Skoro zadny zadek a boky. Hodne drobounka. Ale pro nejakeho strycka Peda mozna ideal.
Masaz vlastne zadna neprobehla. Nevim, co tam nacvicovala, ale b2b masazi se to nazvat neda. Navic pouzila malo gelu a bylo to spis neprijemne. Nebylo to ani eroticke, ani sportovni. Drhnula mi tam kolenem pres zadek a nebo krouzila bradavkou po zadech. Obcas se dotkla myho Loca. Kazdej ten nudnej ukon opakovala dlouho furt stejnym stylem a intenzitou jak nejakej robot, az jsem se nasral a rekl, ze se proste otacim. To hned klasicky zacala utocit na moje Loco, aby to mela rychle za sebou. Tak jsem ji musel trochu spacifikovat a dirigovat ji. Tady musim uznat, ze poslechla a zacala se nastavovat, jak jsem chtel vcetne 69. Byla docela submisivni a nechala si to delat prstama i dovnitr. Oznamila mi, ze v cene je jen jedno vysypani, ze za kazdy dalsi je priplatek 300,- 😀 Tak jsem to oddaloval, abych ten cas vyuzil. No nakonec jsem si to svym zpusobem i nejak uzil, ale musel jsem to ridit. Do sprchy jsem sel sam. Maj tam asi 20 ceduli, ze to klouze a fakt to tam klouze jak debil, tak pozor.
Celkovy hodnoceni davam ale negativni a doporucit nemohu. Jak maserka, tak „salon“. Pripadal jsem si jak na bezicim pasu, kde te chtej rychle odbavit a vykopnout, jako nekde v redlightu. Neprofesionalni chovani personalu. Proste takova past na opile cizince, co to najdou v noci na google maps a staci jim handjob.
Pri odchodu jsem se jeste ptal, zda tam Sofie nebo ji podobna holka z fotek opravdu pracuje. Z jeji reakce to ale nasvedcovalo tomu, ze to bude fake. Stejne tak fotky, co ma Mia na webu nejsou jeji.
Davam sem odkaz na obe, at se nekdo nenapali.
Program:
Body to body
30min
1250,-
Hodnoceni:
 (špatná, propadák)

mia1-450x-c3c.jpg

5 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx