Erotické masáže Praha

Chloe – Infinity Spa

Na tuhle maserku jsem mel zalusk asi mesic, ale cekal jsem na nejake recenze a mezitim dal prednost jinym. Po case mi to nedalo, byla volna, kdyz se mi to hodilo, tak jsem to chtel testnout, ze dam pri nejhorsim otocku. Objednani rychle pres sms na tentyz den, tentokrat do ul. Halkova.

Parkovat se da primo pred domem, kdyz se postesti. Ulice je relativne klidne. Vchod do baraku neni primo z ulice, ale je v pruchodu, kde je vchod do Pubu. To muze byt vyhoda i nevyhoda. Pres bzucak po schodech do prvnihi patra, kde mi otvira Chloe. Prvni dojem trochu prekvapeni, mela na sobe takove volnejsi kalhoty a pruhlednejsi top, ale po dalsim dukladnejsim prezkoumani zevnejsku jsem se rozhodl zustat. Fotky na webu jsou hodne upraveny, ted tam ma nejake nove a nektere budou asi fake. V realu je to celkove ale pohledna holka. Byt je takovy klasicky privat, bylo tam vic lidu, ale zavedla me do velkeho pokoje, kde byla i sauna a vlastni sprcha. Misto postele matrace. Cesky moc neumi, pry je z UA. Jinak je to ale prijemna a usmevava holka. Domluvili jsme se na sluzbach, pak me tam nechala trochu dyl cekat.

Spolecna sprcha prijemna a doslo uz na hodne vzajemnych dotyku na intimnich partiich. Prsa takovy mensi vzhledem k postave, ale prirodni a dostacujici. Kdyby se nechaly trochu prifouknout, tak by to bylo top. Jinak telo i zadek pevny, obcas cvici. Ma pekny zensky krivky. Trochu chubby, ale nic rozteklyho.

Masaz zad velice intenzivni, zapojila i lokty a tak. Chvili jsme myslel, ze mi asi vyhodi lopatku, ale nakonec dobry. Zrcadlo jen jedno vedle matrace, ale vyhledy dobry. Po chvili mi to teda prislo uz trochu dlouhy  promasirovanej jsem byl az az. Po otocce pokracovala v klouzani celym telem, az jsem se chvilema bal, ze mi rozdrti koule. Nastesti to po chvili prestalo a zacala se tam hezky spulit do ruznych poloh vcetne 69. Byla docela rozjeta a prsty dovnitr skoro vyzadovala. Trasla mi tam zadkem pred oblicejem a nebo prirazela na moji ruku. Ma ji fakt peknou. Ochutnat me ale nenechala. Nechybela ani pozice na konicka z obou stran a klouzani se po ptakovi. Jako tohle jsem si fakt uzival a byl jsem po tom vsem hodne natlakovanej. Vysypal jsem to pak v takove pozici podobne 69. Akorat mi ho pak docela mackala jeste nejakou dobu, coz bylo docela bolestivy, ale zkousnul jsem zuby a prezil to 😀 bylo to skoro uz jako takovy lehci SM. Pak si ke mne lehla, zbyvalo pry asi 10min, tak jsem rozjel druhy kolo a spelo to zase ke zdarnemu konci, ale vzdy nejak tesne pred tim zmenila techniku, ze to preslo. Chvilema mi ho malem urvala. Radsi jsem to vzdal. Dalsi pokus byl jeste v zaverecne spolecne sprse, ale dopadlo to uplne stejne. Kazdopadne mi to ve vysledku vubec nevadilo.

Celkove me to i pres nejaky ty detaily hodne bavilo a uzil jsem si to. Je to mila a zaroven sexy holka, co se to neboji trochu vic rozjet. Chvilema to byla takova spravna rajda. Masaz u me patri k tem lepsim, bylo to zase neco jinyho a novyho. Doporucit urcite mohu a opakovani asi casem ano.

program:
masaz Infinity Mix
60min
2100,- v akci
hodnoceni:
(dobrá)

0de137d0-af7b-4422-ab88-feacdb5b1d52-385x479-0.jpeg 698942e2-4dca-4129-b598-2e0964928774-1.jpeg dec1fa8f-a617-4e6e-bc4b-433002596441-385x478-2.jpeg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx