Erotické masáže Praha

Emma Matahari

Ač nebyla žadná recenze na netu, tak jsem se rozhodl zkusit slečnu Emmu z Matahari. Přišel jsem asi o 15 minut omylem dříve, ale recepční mi Emmu ihned zavolala. Takže jsme masáž začali o 10 minut dříve. Masérce je 35 let, ale vypadá mladší, je to sexy ženská s hezkou postavou a přírodními ňadry. Fotky sedí. Emma je velmi vtipná slečna, opravdu s ní byla zábava a dobrý pokec. Během masáže se mi svěřila se spoustou zajímavých věcí. Není to pro kažďého, ale já si s holkama rád pokecám. A tahle má i dost v hlavě. Hned při příchodu jsem ji řekl, že bych si rád dal sprchu a ona na to, že by byla taky ráda, abych se umyl, přišlo mi to vtipné. Společná sprcha nebyla nabídnuta. Osprchoval jsem se, uložila mě na futón a šla sama do sprchy, u toho si se mnou povídala. Pak začla samotná masáž. Klasicky přes nohy, zadek, záda až po krk. Neustále mi po ně šahala a dráždila. Masažní kurz byl vidět, umí to.
Po přesunutí na záda, začala ta správná erotika. Body to body masáž byla opravdu super. Přál jsem si tradičně ukončení až ve sprše, ale Emma mi vysvětlila, ať se naprosto uvolním, že když to příjde, tak to příjde. Ale se sprchou, že nemá problém, ale ukončení ve sprše bude její premiéra. Tato velmi kontaktní masáž trvala zhruba 15-20 minut, neustále mě masturbovala, pusinkovala na krku a foukala mi na něhodokonce mi řekla, že mám zaplacenou body to body masáž, tak ať si na ní pořádně sáhnu. Tak jsem si pohrál s kozičkama a zadkem. Na prcinu jsem se neodvážil šahnout. Poté jsme se přesunuli do sprchy. Tam se ke mně tulila a konečné ukončení proběhlo v kleče. To se málo kdy v salonech stává. Poté mě velmi důkladně umyla a šel jsem se strojit. Zeptala se mě, jestli chci aby zůstala, souhlasil jsem. Při mém strojení stále zůstala nahá a povídala si, přišlo mi to docela erotické, bylo to přijemné. Poté mě odvedla nahoru, s recepční se obě rozloučily a šel jsem.
Perlička na závěr, lehl jsem si jako pitomec hlavou k zrcadlu a sama Emma mě se smíchem poprosila o otočení, že zrcadlo je od toho, abych se na ni koukal
Emmu doporučuji, chytrá, hezká holka. Žádné mladé trdo.
Body to body
2300
60 minut

yrOYMQGeiI-0.webp tERjxZrfC9-1.webp

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx