Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie masáž

Danielle, jsem si objednal fakt na poslední místo a nebylo to absolutně vůbec špatně. Teda takhle, pochopitelně je pro mě lepší, když se člověk na ero masáže objednává den dopředu neboť má větší výběr. Naštěstí Hradčanská není ten případ. Tak jsem spokojený. A ještě k tomu to mám necelou hodinku ode mě. Jen busem na Dejvickou a z Dejvický 4 tramvaje nebo od Nádraží Podbaba přímo až na Hradčanskou. A takhle jsem to zvolil já. Vybral jsem si body to body s nuru gelem.

Takový zvláštní přístup byl už od začátku, kdy jsme dorazili do pokoje a holka mi řekla, že ať si sprchu dám sám a že společnou sprchu dáme až po procesu. Co se týká češtiny, tak jsem zkusil 2x něco vysvětlit v češtině ale bohužel. Tady rada operátora úplně nevyšla. Danielle mluví anglicky. Přijde mi, že ještě dost špatnou angličtinou nebo možná spíš mi jenom špatně rozuměla. Fakt netušim. Nevadí. Sólo sprcha je pro mě ok. Ale co bylo fakt zarážející bylo, že mi řekla že přijde za nějakých 5 – 7 minut. Což mi přijde docela divný. Na masážních pokojích čekám max 2-3 minutky. A holka přijde. Tady jsem musel čekat o trochu déle než je zdrávo…ale holt otočky ještě moc nezvládám. Navíc pro mě je lepší to zrušit a nepřijít tam. Nebo vybrat fakt fajn stálou slečnu, ženskou která je na mě zvyklá, ví co mám nemám rád, je chápavá, vnímavá.

Další věc, která mi přišla trochu hloupá byla to, že když jsem předával peníze, tak holka neměla nazpátek. Dával jsem 2k ale holka neměla kilo zpátky. Řikám si, čert to vem, je to jenom stovka, to mě zas tolik nevytrhne. Ale už jsem měl v hlavě, že přece jenom zkusim poprosit na konci masáže, jestli holka nemá zpátky. Třeba mi jenom nerozuměla. A tím negativa (bohužel) nekončí. Při předávání peněz a odchodu ohřát olej, tak mi ani holka nenabídla žádný drink. ABSOLUTNĚ NIC! A teď se dostaneme takovým tak říkajíc oslím můstkem k mým specifikacím a handicapům. Víte, my autisti žijeme v rituálech a stále opakujících se činnostech. To jest, stejné slečny, stejné pokoje. Jsou to pro nás velmi důležité jistoty, díky kterým nám je psychicky dobře a díky kterým vlastně tak nějak zvládáme si organizovat a plánovat den, tejden, měsíc atd. Možná to zní někomu divně, ale je to tak. Možná je to taky mým OCD, které taky do jisté míry, mám. OCD neboli obsendantně-kompulzivní porucha. Z mých xy zkušeností napříč podniky, tak v RH mi holky nabízely pití, v Infinity také naprosto běžné, Candyshop (tam se můžu rovnou na baru vožrat 🤣🤣🤣), ale nebojte, nikdy bych si tohle nedovolil a ani neudělal. Nejsem takovej typ člověka, kterej holduje alkoholu. To vážně ne. To bylo spíš myšleno tak, že vám v Cukrárně udělají jakejkoliv váš oblíbený alko drink. V Tantra clubu (velmi super salón), mi holky minimálně přinesou kafčo, vodu a taak. U Princezen taky dostanu alespoň teplý čaj, colu, kafe…cokoliv. Tady mi nic masérka nenabídla 😌

 

Tak a teď k samotné masáži. Hnedka jak začala masírovat nohy, tak mě to absolutně vyvedlo z míry. Přišlo mi, že Daniella je taková bdsm body to body holka. Jela fakt neskutečně na sílu, bylo to chvílema až trochu bolestivý. Ale zároveň jsem si řikal, že dokud to fakt příliš nebolí, nechť mě masíruje. Alespoň nasbírám zkušenosti pro masáže slečen. A tohle byla asi fakt divoká jízda.

Co se týká její masáže zad, to se mi z toho fakt echt drsnýho masírování docela uvolnila páteř a už to začínalo nabírat celkem zajímavý grády, ALE….po těch zádech to bylo už jenom horší a horší. Počínaje takovou zvláštní masáží krku, kdy jsem si řikal, jestli má tohle co dělat s body to body. Pak mi nahmatala uši, a body na hlavě. Skoro až jako by se fakt jednalo jenom o thai masáž s HE. Když už se teda Daniela začala klouzat, přišlo mi to těžce na sílu. Chvílema až moc hraný to těžký sténání. V rámci jejích velkých prsou, ani mi je moc nedala si je užít. A jen taková maličká odbočka. Když byla ještě stále na mě, a já ležel na břiše, přišlo mi, že se spíš holka snaží nějak zabavit protože si zpívala písničku co hráli z těch reproduktorů. Okay, s tím nemám problém. A když jsem jí poprosil, aby to ztlumila, že mám radši tišší prostředí, udělala to. Ani nevim jak, nebo kdy si to zase dala zpátky nahlas, avšak byla tam nějaká divná řečová bariéra. Ani né tak v tom, že anglicky umim velmi dobře a domluvim se. Hraju často PC hry s ostatníma hráčema z ostatních zemí, takže angličtina mi nedělá problém. Viz zkušenost se Saki neboli Sakurou. Tam mi to přišlo strašně uvolněný, přátelský, byla tam alespoň snaha mi rozumnět (i když jsem byl těžce nervózní), ale jak řikám, chtěl jsem jen něco říct nebo se zeptat a Danielle hnedka přestala a: what? No a takhle to bylo po celou hodinu. Když jsem se pak mohl otočit, holka pokračovala ve zpěvu. A víte co? Už mi to asi došlo. Prostě tam v tu chvíli bylo moc vjemů. Bylo to takový, že začátek ok, ale asi tak od tý masáže krku a když k tomu ještě masérka přidala zpěv….uuuuf.to bylo prostě a zkrátka pro mě jakožto autistu, moc vjemů. Chápu, že to možná myslela dobře nebo možná jí to ani nedocházelo. Netuším, co z toho je správně. Ale erotika tam fakt nebyla. Bylo toho na mě moc a bylo to moc hrrrr.

Co se týká závěru, měl bych tu říct, že už už to vypadalo že to dopadne něco ve stylu Adele z Infinity, ale tady mi přišlo, že ta holka absolutně neví co dělat. Ta masáž fakt neměla směr. Neměla hlavu a patu. Chvílema mi přišlo, že to je fakt bdsm, chvílema mi zas přišlo, že už to chce mít holka honem honem za sebou. Bohužel jsem se musel udělat sám. A jak jsem tak pomáhal, tak jsem měl pocit že má chudák kámoš na sobě moc oleje. Nojó, to se pak špatně vzrušuje a těžko zvyšuje tempo když chudák dopadl jako takovej „utopenec“ v hutnym láku. Ano, happy end byl, ale takovej nic moc. Přišlo mi, že jemu se už moc nechce nebo to bylo tak nějak jaksi celou tou prazvláštní atmosférou. Pak při happy endu, mě teda slečna poutřela a hurá do sprchy. Jenže….tam mi přišlo že ani moc slečna mě tam nechce pustit. Stála tam, vypadalo to, že se chce umejt sama. Ale opět.nic neřekla. Tak jsem se tedy přidal a slečna mi umyla záda a začala se mnou tam tancovat. Myšleno, že se přitiskla zezadu a já se hnedka ozval, oh wait, please clean my back please. A ona nato: I already did. Its dance. Ale kdo ví, kdo už byl a chodí taky občas do Fanfazie, tak ví moc dobře, jaký tam jsou sprchy. Třeba v takový sprše v RH, by to asi šlo, ale až po umytí, nemám problém. Nevadí mi to. Ale tohle mi přišlo takový divný. Nepromyšlený. Tak že prý abych jí umyl záda. Tak jsem to taky tak udělal, ale vážně mi přišla taková bez nálady. Bez špetky zájmu. Fakt netušim, jestli jsem jí byl prostě nesympatickej, jestli mý specifický řeči neporozuměla nebo co bylo špatně. Či snad někdo přede mnou měl BDSM a ona nepřecvakla do alespoň trochu GFE a mazlení (což je taky možný).

Naštěstí jsem se ještě včas vzchopil a na konci sprchy jí řekl že jestli by se ta stovka fakt nenašla. Slečna něco zamumlala ve stylu, yes I will, odešla a už nepřišla. A světe div se, přišla to moje objevený zlatíčko a neskutečně empatická prdelka a kráska a mazlíček a sluníčko a já nevim co ještě všechno, Sacura. Držela v ruce stovku a hnedka: Hi, how are you? Já jí musel na chvíli obejmout a vnímat její krásnou duši, protože ona je neskutečně citlivá a skvělá holka. Umí se vcítit, umí navodit atmosféru, ráda si pokecá, no prostě supr čupr slečna. Ona mě už zná takže to pro mě tady byla ta jistota, kterou my autisti prostě fakt ve svym životě, potřebujeme. Danielle mi sice ukázala bdsm body to body, ale přišlo mi, že to je takový absolutně neprocítěný a beze smyslu. Nikdy bych neřekl, že můj happy end může bejt taky takovej nulovej a nic přitom necítit. Hm, tak tohle se vážně nepovedlo. A dokážete si představit, jak šťastnej jsem byl když jsem vycházel a loučil se se Saki neboli Sakurkou? Aaaaah, it made my evening. Fakt mega happy.

 

 

Druh masáže: body to body (nuru)

Délka masáže: 1 hodina

Cena masáže: 1900,-

 

https://tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

Hodnocení celé masáže: 😐 (špatná, propadák)

1-1-0.jpg 5-1.jpg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 května, 2024 11:48

Hmm, tato recenze je spíše o klientovi než o masérce. )

3 května, 2024 14:14
Reply to  Rajal

To jsou skoro všechny recenze od Filipa. 😂

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx