Erotické masáže Praha

Lili – Infinity Spa

Nový objev v nabídce mne po nedlouhém čase zavedl opět do Infinity. Drobná Lili působila hezky a mile už na zdařilých fotkách – a skutečnost ještě předčila očekávání. Lili je opravdu velice hezká, má krásnou tvářičku i postavičku s božsky vlnitými křivkami a nádherným zadečkem, podobné platí o jejích do špičky tvarovaných, větších přírodních prsou. A na omak vše snad ještě dokonalejší, hebké a držící, jak má. Žádné napíchnuté rty, tetování ani piercing.

Přívětivé přirozené chování, kdy na přivítanou se na mne nijak nevrhala, spíše byl trošku cítit předběžný odstup, který se ale postupně rozpustil už ve společné sprše, konverzační i kontaktní se vzájemným namydlením a prvními doteky. Žádná divočina (nejsme v Candy), ale výhodou sprchy v Infinity v Koubkově ul. je plné venkovní světlo díky oknu a moc hezké bylo, když mne Lili vybídla sehnout se pro pánský šampon na zemi, kdy se vaše oči na moment ocitnou přesně před její lasturkou. 😊

Zato na pokoji byla nejprve taková tma, že jsem neviděl ani, kam jsem si před pár vteřinami odložil tašku, a peněženku k placení jsem v ní hledal po hmatu. Barevná lampička u futonu sice nenechávala dějiště masáže v úplné tmě, ale když jsem po otočce na záda zjistil, že bych toho z krásy roztomilé Lili vizuálně fakt moc neměl, tak jsem ji přece jen poprosil o více světla, a Lili kvůli tomu ochotně (ladným natažením se body-to-futon) přepojila svůj hudbu přehrávající mobil do jiné zásuvky, aby dosáhl kabel aspoň od načervenalé lampičky. Sice to na chvilku přerušilo atmosféru, ale stálo to zato.

Lili není žádná začátečnice. Má za sebou asi roční praxi z jiného, nedalekého salónu, z něhož se nedávno rozprchly všechny masérky (a kde neměla povedené fotky), a všechno velmi dobře ovládá. Taky mluví výborně česky, protože je tady už více let a studovala, takže umí i anglicky a německy, což jsem neověřoval, ale vzhledem k tomu, co mi taky říkala, tomu i věřím.

Masáž na břiše je od Lili ohromně příjemná: ruční práce od škrabkání přes hlazení po hnětení, ale také hodně body-to-body s intenzivním využitím výrazných prsou s pestrým arzenálem GFE prvků, ovšem jemně dávkovaných, takže spontánně působících až rafinovaných: tu pár jemných vzdechů, tu těsné dýchnutí někam do zátylku, chvílemi propletení prstů, v těsném dohledu po straně často vystavuje různé části toho svého tělíčka, jindy na vás koukne zblízka očima s odzbrojujícím úsměvem… Podobně zblízka vidíte, když po vás jede po horní části zad v rozkmitu prsa až kolena. A to její křivky, zvláště skvěle tvarovaný zadeček, jsem přesně vnímal i svým hmatem. Brzy jsem se Lily různě dotýkal, což jí i přes možná občasné překážení v masáži nijak nevyvádělo z míry, jen v určité fázi si obě mé ruce vyžádala položit na stehýnka.

Po otočce, která přišla po spíše delším čase, pokračovalo uchvacující body-to-body, prsa jsem mohl jemně vzít do rukou i do pusy. A Lili se projevovala i jako vstřícná mazlivka, kdy se zastavila, když jsem se k ní potřeboval jemně přivinout nebo ji pohladit. Mrška umí i drobně provokovat, když opakovaně naznačuje polibek na rty, ale na můj pokus se ještě více usměje, že líbání ne. 😊 Ale polibek třeba i na stehýnko při 69 v pohodě. A co se týká jejího pokladu, ten držela dlouho celkem ukrytý a i ve finále mne usměrnila když tak jen na opravdu velmi jemné doteky a ne na klitoris, kde je prý hodně citlivá.

Zájem o můj nástroj projevila až po všem masírování a ježdění po těle. Po bohatém naolejování se ho chopila k rovněž jemné ruční práci, později za něj nasedla zády ke mně, a protože nám mezitím zazvonil její budík na mobilu (což udávalo zřejmě už varovně překročený čas), tak jsem Lili, aby mne stihla dokončit, doporučil tu 69 a bylo rychle vymalováno. I tak Lili hned neskončila, ale empaticky nebo zkušeně můj kanón ještě dohladila a pak teprve sáhla pro kapesníčky.

Na ulici jsem se i se společnou závěrečnou sprchou, rovněž nijak neuspěchanou, ocitnul až s 13 minutami navíc, ale zase je fakt, že i úvodní náležitosti včetně čekání na vpuštění, domluvy a placení, dvojího odběhnutí masérky atd. nezabraly o mnoho míň.

Za mne je tedy Lili je skvělý a milý přírůstek do spolehlivé stáje Infinity a opakování s touto sladkou slečnou až nečekaně žádoucí.

Masáž: Infinity mix

Délka: 60 minut

Cena masáže: 2200 Kč

Hodnocení: super, dobrá

https://www.tapky.info/?4883,lili-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

05b3f8c6-fecd-4104-904f-be0117225423-683x1024-1.jpeg a6c5f6b8-2b3a-4dc1-93a4-5748c643c575-683x1024-2.jpeg 2f4af126-6b92-4116-a97c-70ef8a55aaf1-683x1024-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx