Erotické masáže Praha

Lili – Infinity Spa

V Infinity se objevily nové slečny a tak jsem hned vyrazil na průzkum. Podle fotek se mi zalíbila Lili. Sportovní postava, plná ňadra a luxusní zadeček. Byl jsem zvědav jaká bude ve skutečnosti a dopředu prozradím, že jsem volby nelitoval. Objednání bez problémů. Většinou se rozhoduji na poslední chvíli, ale měl jsem štěstí. Lili měla volno na čas, který jsem preferoval, a tak jsem za pár hodin zvonil na pobočkou v Koubkově ulici.

Přišla mi otevřít Lili s úsměvem na rtech. Hned se ptala jak se mám a udělala na mě ten nejlepší dojem. Měla na sobě přiléhavé černé šaty, které pěkně obepínaly její štíhlou postavu a nechaly vyniknout pěkná ňadra. Vzrůstem je drobnější postavy se sympatickým obličejem. Zavedla mě na pokoj a řekla ať si odložím. Zeptala se na společnou sprchu a já byl rozhodně pro. Odložil jsem si, Lili mě vyzvedla a šlo se do sprchy, která je na chodbě společná pro více pokojů. Lili byla v dobré náladě, během sprchování vtipkovala a navodila příjemnou nenucenou atmosféru. Já se hned nenechavě pustil do omývání jejího štíhlého těla a zaměřil se hlavně na pevná prsa a zadeček. Lili mi to oplatila a důkladně mě všude omyla. Seznamovací sprcha na jedničku.

Po přechodu na pokoj jsme začali klasicky na břiše. Byl jsem celkem unavený a na pořádnou masáž jsem se těšil. Lili po mě rozetřela teplý olej a začala s opravdu důkladnou masáží zad a nohou. Přesně to jsem potřeboval. Na to, že je drobnější má celkem sílu. Postupně přidávala B2B, kde zapojovala svoje pevná ňadra. Pěkně po mě klouzala a celým tělem a ještě u toho stihla masírovat ruce. Opravdu důkladně se věnovala každé části těla od konečků prstů na nohou až po konečky prstů na rukou. Zapojovala i nohy a lokty. Takto důkladně mě už dlouho nikdo nenamasíroval 🙂 Občas se obličejem přiblížila k mému uchu, lehce zavzdychala a já se už těšil na otočku, protože mi bylo dole těsno.

Když zavelela k otočce, tak jsem toho využil, abych krátce pohladil její ňadra, která se na štíhlém těle krásně vyjímají. Šibalsky se na mě usmála a hladila mě při tom po hrudi. Pak jsem si lehl a Lili začala s masáží na zádech. Nejprve zapojila ruce, pak celé tělo a klouzala po mě od zdola nahoru. Když přijela s ňadry k mému obličeji, tak jsem nevydržel a krátce jí jazykem dráždil bradavky, které se pěkně postavily do pozoru a zároveň ji hladil po zádech. Pak přešla do 69 a masírovala mi nohy, já měl u toho nádherný výhled a hladil ji po zadečku. Když si pak nasedla na obráceného koně a pracovala na mém tvrdém údu, tak jsem se cítil jako v nebi. Ruce jsem měl střídavě na prsou a na zadečku. To se nedalo dlouho vydržet a já byl během chvíle v cílové rovince. Po tom, co mě Lili utřela, lehla si vedle mě a oba jsme chvíli oddechovali. Měli jsme čas a tak mi nabídla ještě masáž zad, což jsem s díky přijal.

Když čas vypršel, přesunuli jsme se ještě do sprchy, kde jsme se opět navzájem umyli a příjemně pokecali. Lili opět vtipkovala a byla v dobré náladě. Sdělila mi, že je v Infinity teprve 14 dní, ale už nějaké zkušenosti s masážemi má, což bylo vidět.

Celkově jsem odcházel velmi spokojený. Dokonalé tělo, skvělá masáž a dobrá nálada to na mě vždycky funguje 🙂 Ještě doplním, že se jednalo o klasickou masáž na 60 minut za 1900,- Kč.

Hodnocení:

(super)

https://www.tapky.info/?4883,lili-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

5f8cf60d-5227-47e8-be9e-b174917e0fa3-683x1024-1.jpeg 2f4af126-6b92-4116-a97c-70ef8a55aaf1-683x1024-0.jpeg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx