Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit Hall

Objednání na druhý den bez komplikací, pobočka ve Staropramenné ulici na Smíchově.

V daný čas bez čekání vpuštěn dovnitř, hledám schody dolů dle instrukcí – jsou až úplně vzadu v chodbě domu, když dojdu ke dveřím, akorát se otevírají a drobná slečna se ptá, za kým jdu. Když se dozvídám, že Melisa je ona, odvádí si mě na pokoj. Kromě ní jsem nikoho dalšího neviděl. Češka to není, ale česky mluví dobře.

Interiér pěkný, recepce bez recepční, na pokoji trochu šero, ale teplo, sprcha na pokoji relativně malá, ale dostačující, matrace na zemi, na stěně BDSM hračky, žádná romantika, ale aspoň je o čem mluvit.

Melisa je hezká, drobná slečna, jen podle fotek na webu jsem čekal úplně jiný obličej.  A taky mi přišla o něco starší než 24, hlavně v tom obličeji, protože tělo má krásně pevné, super zadek a nádherný špičatý prsa.

Na pokoji jsme si ujasnili, co chci (pussycat+piss), bohužel piss je možný pouze ve sprše, prý z hygienických důvodů (to je fakt takový problém připravit nepromokavé prostěradlo??). Nicméně po předchozí zkušenosti s Martou neříkám nic a smířil jsem se s pissem ve sprše před masáží, i když to vlastně vůbec nemá erotický náboj.

Ve sprše mě Melisa hezky omývá, párkrát zajede i dolů, užívám si její perfektní zadek, pak mě počůrá a znovu omyje, to už jsem v pozoru. Po osušení se přesouváme na matraci, následuje příjemná masáž rukama, zadečkem, prsama, občas hezky zavzdychá, dýchá za krk, snaží se nastavovat do zrcadla, ve kterém je hezky vidět. V téhle části ale kamaráda vlastně úplně vynechává. Nevadí, říkám si, že v druhé části to bude lepší. Otočka zhruba v půlce času (super, že hodiny jsou hned vedle matrace a je na ně vidět). Po otočce opět začíná rukama, ale vždy při tom sedí vedle mě. Pak přichází B2B a prsama po mě jezdí, občas na mě koukne, usměje se, dotkne se nosem tváře, to je moc fajn. Překvapilo mě, že jsem dostal zákaz v momentě, kdy jsem jí pohladil na krku. Ale respektuju. Kamarádovi se ale pořád moc nevěnuje. Pak začne opět masírovat rukama moje nohy, to už nevydržím a dávám si jí na sebe do polohy 69, ať si ten pussycat užiju aspoň chvíli. Cítím ale, že jí to nějak moc příjemné není, i když nic nezakazuje, rozhodně mi nejde nijak naproti. Nevím, jestli mou iniciativu pochopila jako, že jdeme do finále nebo jen chtěla z té polohy pryč, ale během chvilky je hotovo. Někdo tu psal, že se ihned jde umýt k umyvadlu – no ke mně si napřed na chvilku lehla, utřela mě, pak odběhla k umyvadlu a zase se vrátila a přitulila se ke mně. Něco málo jsme si řekli, ale já upovídaný nejsem, a ona zřejmě taky ne. Na závěr společná sprcha, kde mě už jen omyla.

Když jsem se oblékal, začala uklízet pokoj – mě to nevadí, nepotřebuju, aby mě někdo pozoroval jak se oblékám a aspoň bude mít další klient vše řádně připraveno (ptal jsem se jak dlouhé mají pauzy, prý 10-15 min). Zaplacení, pusa a ven.

Celkově hodnotím lehce pozitivně, slečna příjemná, hezká, ale mým doteků nešla naproti a pussycat za moc nestál, když to srovnám třeba s Miou ze Secret Place (už tam nepracuje, takže recenzi psát nebudu, ale pussycat si vážně užívala, nicméně tam bylo špatně pro změnu všechno ostatní…no možná jsem prostě moc náročnej :D) I když jediný zákaz, co jsem dostal, byl na krk, měl jsem celou dobu pocit, že na sebe nechce nechat šáhnout.

GFE: 5/10

Druh masáže: pussycat + piss

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2600  + 500 Kč

Link: https://tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Hodnocení: (průměr)

 

Melisa6.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx