Erotické masáže Praha

Rosali – LoveMe Massage

Rosali – LoveMe Massage

Výhra za recenze na Ťapkách mi vyšla do LoveMe, který mne zaujal asi tím, že má v nabídce přes tři desítky dobře nafocených masérek, z nichž bývá v nabídce na den třeba i 20 z nich. Salón jistě využívá turistického ruchu: spíše vyšší ceny, masérky k dispozici hlavně večer a v noci… Ale jejich reálné vytížení asi nebude tak velké. Mám nenadálé zpoždění, se salonem se však přes SMS na poslední chvíli pohotově domlouvám i pomocí SMS, že není problém, když dorazím k Rosali o hodinu i 2 hodiny později.

Salon má 4 pobočky, má masáž je v Lípové (pár kroků od Ječné ulice): vstup do čísla 16 vede vraty (já nevybaven fotkou a popisem vstupu z webu LoveMe nerozpoznám vtipně maskovaný zvonek, tak beru rovnou za kliku) do dvorku: je odemčeno a kousek dál po pravé straně jsou jediné dveře, pootevřené, vedoucí do malé růžovo-fialově nasvícené recepce, kde se za moment po mém pozdravení objevuje i má masérka.

V původní sadě fotek s rozpuštěnými vlasy působí Rosali divoce (nemohu se ubránit tomu slovu „mrdavě“), v nověji nafocené studiové naopak vyšňořeně, a realita je… no spíše jako dámička, na kterou mi pussycat a plný rozsah nabízených služeb až nesedí. Při přivítání (aspoň vůči mne) takový skoro až „úřední“ přístup, což ale zase docela ladí s tím, že Rosali má mimo erotické masáže ještě jedno poměrně zodpovědné zaměstnání, z něhož si přes den do salónu v podstatě asi jen odskakuje – přišla mi, hlavně ze začátku, na masáž nenaladěná a dokonce v jejím průběhu, před otočkou, se zvládla natáhnout po vrnícím mobilu a s omluvou bleskově vyřídit i jeden telefonát. Lepší může být objednat se k Rosali mezi 21-9 hodinou, kdy se prý (pokud je na rozvrhu) už zdržuje jen v salónu.

Úvod je tedy takový rozpačitý. Přikupuji si rozdíl do ceny pussycat masáže, když pouze v ní je v LoveMe poloha 69 a možnost „dotýkat se těla a erotické zóny“, jak jsem si nechal zodpovědět v chatu se salónem, což mi vyhovuje (přičemž „pussykiss“ pro zájemce je za další nemalý příplatek, který je uveden až na ceníku v salónu).

Vzhledově je u Rosali fakt škoda těch svázaných vlasů (po celou dobu, při mém příchodu i odchodu), jinak milý obličejík s úzkým delším nosíkem, což se mi líbí, štíhlá postavička. Mluví docela dobře česky, přesto si často rozumíme až napodruhé. To se jaksi týkalo i úvodní sprchy – která má být společná dle popisu všech masáží – kdy mi Rosali sděluje, že se mám vysprchovat sám, ale když se vrátí a já už jsem i utřený a připravený jít na futon, jde Rosali do sprchy s tím, že tam můžu jít s ní… To už se mi moc nechce, protože ručník mi připadal nedosušený už předtím, než jsem ho použil, načež mne Rosali při svém svlékání ujišťuje, že rozhodně je vypraný, svůj si dává ostentativně na sebe a jde do sprchy. Na futonu pak ve mne taky nevzbuzují příliš důvěry na potahu jen ručníky – širší pod tělo a malinký pod hlavu. Takto drahý „luxusní“ salón… Jinak je nevelký pokoj hezký, prosklený sprchový kout velký a voda dobře tekoucí i seřiditelná, značkový sprchový gel.

S Rosali se tedy trochu více seznamuji až vleže na břiše. Rosali je Ruska, ale přišla sem už v dětství, masíruje prý asi rok, předtím v jednom z nedalekých salónů. Její masáž je hlavně takové příjemné ťapkání a hlazení, ale dává smysl, nevěnuje se přehnaně končetinám, zaměřuje se na záda, což mi opět prospělo. Je štíhlá a lehoučká (těch 170cm je podle mne zaokrouhleno nahoru), ale řekl jsem ji, ať u mne nepoužívá na záda lokty a kolena, což jinak prý dělá. Různě se příjemně třeba dotýká nohou vkleče mých stehen, ale jinak tam moc GFE nebylo, tak se jí pak spíše více dotýkám, hladím nebo jsem položil ruku na dlaň já ji. Hýbe se ladně, v blízkém dlouhém zrcadle je na ni pořád velice hezký pohled. Ještě před otočkou velmi příjemné pomalé masírování prsy po zádech z boku kolmo a kroužením.

Podobné tělo na tělo pokračuje chvíli po otočce, která přichází docela včas. A zanedlouho se už Rosali věnuje mému nástroji, nejprve jakoby na koníčka, kdy si mne nechává jemně pohrávat s jejími roztomilými kozenkami i líbat je (na sadě fotek na posteli neupraveny). Do očí se mi ale téměř nepodívá.

Pak se Rosali otáčí a rozklekne přes mne do 69. Mám sice parádní výhled – i boční načervenalé osvětlení je dostatečné – a mnohým masérkám dokážu udělat (povrchově) i hodně příjemně, ale pro ruční práci není 69 úplně nejvhodnější pozicí, a s Rosali, soustředící se zase vepředu na mne, to ani po dlouhých minutách naprosto nic nedělá. Říká, že se nedokáže tak rychle uvolnit – a to platilo trochu i pro mne, přece jen ta poněkud odtažitá atmosféra i možná včetně těch ručníků pode mnou mne tentokrát nějak nestrhla.

O mé vyvrcholení se pak Rosali snažila vkleče blíže cíli svého snažení: ručkami příjemně, ale žádné variace, tak jsem ji nakonec doporučil znovu šedesátdevítku, kdy jsem si poměrně zblízka užíval pohledu, hlazení a jemného promačkávání jejího vyšpuleného zadečku a blízkého okolí jejího pokladu, zároveň ještě podhledu na její kozičky, což mne nutně přivedlo k výstřiku, který od sebe Rosali myslím nijak neodklonila. Ptá se mne pak, zda bylo od ní vše v pořádku – já se ptám nápodobně a prý ano . Ledy ale roztály až někde tady, závěrečná sprcha byla pak už mile a upřímně vzájemná a „dokonce“ jsme se tam s Rosali závěrem objali.

Při odchodu mi Rosali říká, že pokud budou zamčena vrata, ať na ni zpátky zaklepu nebo zatelefonuji (takhle na dvůr nemůže), což opravdu nastalo, takže na ni chvilku venku čekám, než se hodí do nenápadného bodýčka a sukýnky, a jde mi s úsměvem vlídně odemknout a ještě jednou se v průjezdu mile loučíme.

Jsem už trochu zmlsaný několika masážními stálicemi či hvězdami i salony s vychytanými službami a přístupem, navíc jsem si erotickou atmosféru zpočátku asi trochu zhatil sám svou zvědavostí prvního Rosalina recenzenta. Ale díky tomu, že jsem měl základní masáž zdarma jako výhru, a zmíněná nejistota v hygieně a komplikovaný odchod (aspoň u této mini pobočky) byly vyváženy i bezvadnou komunikací a ochotou salonu při zpoždění, tak dám přece jen usměvavý smajlík s tím, že víceméně začínající Rosali ještě může zapracovat na GFE a pestrosti lingamových technik či poloh. Nebo jen vše, co v ní je, možná v mém případě nepředvedla. Opakování v LoveMe při těch cenách (a od mé návštěvy ještě zdražili) u mne v blízké době (nebo pokud mne nepřesvědčí třeba série vašich příštích recenzí) asi příliš nehrozí.

Masáž: Tělo na tělo + pussycat

Délka: 60 minut

Cena masáže: zdarma (výhra Ťapky, jinak v době masáže 2000 Kč, nyní 2200 Kč) + 700 Kč doplatek do pussycat masáže (nyní by činil 600 Kč)

Hodnocení:   (super, dobrá)

Odkaz: https://tapky.info/?5056,rosali-loveme-massage-727-855-109-727855109

660eafbaceca3_Rosali-004-1.jpg 65fb0e59401e3_Rosali-04-810x1080-0.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 dubna, 2024 22:36

Pussycat is a cunninglus like Rabbithall, Candy or Infinity? Or is it just touch/view?

21 dubna, 2024 00:36
Reply to  JonSnow

Pussycat in LoveMe is only touching.. If you want more you need to buy extra Pussykiss for 700kč where you can lick her pussy but only few masseuses offer full „Pussycat“  🙂  For extra info just ask them on WhatsApp

22 dubna, 2024 14:00
Reply to  S18Uni

So 1400 extra for real pussycat massage and not all of them do it, thanks that saved me a trip.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx