Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie masáže

Věděl jsem, že budu mít cestu přes Hradčanskou a tak se rozhodl, že navštívím Fantazii, kde se navíc za poslední dobu nabídka maserek poměrně obměnila a hlavně rozšířila. Zkouším tedy sms, kdo by zrovna mohl mít čas a nakonec bez nějakého zbytečného váhání volím Sofii. Říkal jsem si proč nezkusit nějakou plnější dámu věkově přes 30.

No jak jsem Sofii viděl tak bude spíše už ke 40, ale popořadě. Vstup do salonu kousek od metra, v ulici která působí nenápadně, jen je přímo před vchodem autobusová zastávka. Po zazvonění jsem hned vpuštěn a už si to mířím do suterénu, kde mě již čeká Sofie.

Sofie je od pohledu z východu. Komikace s ní probíhá takových trošku mišmašem, ale v pohodě. Věkově bych jí řekl ještě o nějaký ten rok navíc než je udávané, ale kde se tohle neděje. V obličeji je za mě spíš takový průměr. Tělo má takové akorát, úplně stihla rozhodně není, ale nějak zbytečně oplácaná taky ne. No a prsa, tak to je na ní to nejlepší. Plné 4, to můžu. Domlouváme tedy masáž a rovnou i platbu. Nakonec volím pussycat, ať si můžu užít.

Do sprchy jdeme nakonec společně a už tam začínají příjemné chvíle. Ze strany Sofie přichází příjemné doteky, které jí rád opětuji. Celkově Sofie tak, že to nedělá jen kvůli penězům, ale také jí to asi z určitě části naplňuje.

Po příchodu na futon se masáž rozjíždí pomaleji, Sofie chvíli jede jen takovou ruční masáž. To se však rychle mění a začíná hezky zapojovat svoje čtyřky. Na to taky začíná dost pozitivně reagovat kolega dole, takže se otáčím se stojákem.

Masáž na zádech začíná Sofie hnedka pořádným věnováním se mému rozkroku. Docela na to vlétla. Je vidět, že už opravdu má něco za sebou a ví co se nám chlapům líbí. Vystřídá několik poloh, u kterých se zároveň nebojí nastavovat do zrcadla a hlavně, jak bohužel jsem poslední dobou často u několika masérek zažil- nedrží si přehnaný odstup. Následně přichází také poloha 69. Každopádně Sofie opravdu ví a umí. Po nějaké době se to už opravdu nedá vydržet. Následně mi Sofie ještě lehce namasiruje záda a já se jen osprchuji a mizím.

Celkově masáž hodnotím kladně, je to zas něco jiného než u nějaké mladé vyjukané masérky. Obojí má ale něco do sebe. Pokud však chcete vyzkoušet masérku přes 30 plnější postavy, Sofie bude dobrá volba.

https://www.tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Pussycat, 1h, 2400 Kč

Hodnocení dobrá

 

4.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx