Erotické masáže Praha

DANIELLE – FANTAZIE MASSAGE

V úvodu je třeba konstatovat, že z mnoha důvodů jsem si poslední době oblíbil Fantazie masáže. Je to možná vždy příjemným přivítáním, možná nepotřebou znovu opakovat, na co jsem se objednal, možná i jiným typem masérek. Každopádně asi třetí návštěva a zřejmě je stále co nového objevovat.

Takže tentokrát byla na výběr Daniella, nevím, jestli nová posila salonu, ale vybíral jsem podle velikosti prsou a nepřebral jsem ani v celé postavě. Určitě by asi bylo vhodné požádat management těchto masáží, aby Danielle vyměnili fotky, protože ty na webu jí rozhodně čest ani reklamu nedělají. Trochu mi připomínala Marion Cotillard, lehké letní šatičky vůbec nenaznačující jak krásná a velká ňadra se pod nimi skrývají.

Každý z nás se objednává jinak, u mě den předem dotaz a blokace a pak těšení se. Instrukce bezchybné via SMS, zvonek a jdu dovnitř. Podání ruky, !pusa! na uvítanou a masážní místnost. Komunikace v angličtině bezchybná, nálada od počátku vynikající.

Dávám sprchu, Daniella přináší olej, odkládá župánek a vidím to, co pod šaty vidět nebylo, krásná velká tvarovaná prsa, ke kterým by se vychrtlá postava nehodila. Takže holka od vedle tak kolem 20 let a začíná s masáží. Myslím si, proč že je doprovodná hudba trochu hlasitější než normálně, ale poprvé zažívám fakt masáž v rytmu měnící se melodie.

Každý dotyk masérky se zdá být sladěný s rytmem hudby, která pomalu proniká do každého svalu a každé buňky. Masážní olej se pomalu vstřebává do pokožky a zanechává pocit jemného vzrušení. Daniella masíruje prsty, dlaněmi, lokty, ale i klínem a zaháknutými nohami, bere to od nohou, přes zadek a záda až ke krku. K tomu si lehce prozpěvuje, hladí po hlavě, okusuje ušní lalůčky a povzdechuje. Pozor; pořád ještě ležím na břiše.

Po cca 15 minutách se otáčím, btw tenhle moment si poslední dobou vždy volím sám, když si myslím, že už polehávání na břiše bylo dost, Daniella říká ok a začíná masírovat celý předek, ale především kamaráda a okolí. Daniella nasedá na mě, bere si moje ruce, pokládá na prsa a klínem jezdí po kamarádovi; vydržet to dalo dost práce. Naléhá na mě celým tělem, líbání bez problému a nabízí bradavky do úst; nádhera.

Asi po dalších 10 minutách jdeme do polohy 69 a na pussycat. Asi bych to nazval velmi vášnivé vzájemné uspokojování, kdy já jsem si vyhrál dosyta v celém okolí mušličky i na ní a ona masírovala kamaráda nejdříve něžně prsty a pak mezi prsy. Konečný výstřik a dlouhé oboustranné vydýchávání.

Na závěr sprcha; pro milovníky ručníkových poznámek uvádím, že ručníky jsem měl dva.

Opakování určitě.

Masáž: Pussycat, 60min, 2400 + odměna

Hodnocení: Vynikající; doporučení jednoznačně, zejména pro příznivce hudebních masáží. 😊

https://www.tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

danielle_01.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 dubna, 2024 23:17

Takže pussycat masáž byla opravdu pussycat?  👅 

22 dubna, 2024 09:08
Reply to  Sktr

Otázka je, co považuješ za opravdu pussycat. Nicméně v Candyshopu, ve Fantazii ani v Tantra clubu, není problém 🤩😍 a užiješ si krasavic, dosyta

22 dubna, 2024 10:28
Reply to  prosteFilip

Myslím, že všichni dobře vědí jak to myslím. Už to, že se raději na to ptám, je špatné. To je jako kdybych se ptal jestli minerální voda obsahuje nějaké minerály. Ale jsem rád, že Fantazie se nezařadil do té nešťastné skupiny salonů a už brzy se k nim chystám.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx