Erotické masáže Praha

Dominika Infinity

Přes telefonní operátorku jsem se objednal do Infinity SPA k slečně Dominice. Mám rád, vysoké zrky a jako bonus jsem si chtěl ošahat její umělá prsa🙂 Přesně na čas se blížím do salonu v ulici Hálkova. Dominika mi otvírá v černých šatičkách a jsem nadšen, že fotky + stories na whastupu přesně sedí, je to opravdu ona. Nabídnuta společná sprcha, kterou přijímám. Ve sprše si jasně nastavujeme podmínky, možné je šahání na prsa, zadek a opravdu jen lehké dotyky na kočku. Žadné prsty dovnitř. S tím jsem naprosto OK. Dominika mě ve sprše umyje a já si prvně osahám její opravdu krásná prsa. Jsou moc hezky udělané. Zadek také luxusní práce.

Přesouváme se na pokoj, kde probíhá masáž na břiše. Masáž je precizní, probíhá od hlavy až k patě a nezapomíná neustále lehce škádlit kašpárka😀 vždy mi tam prstíky lehce zabrousí a to mě opravdu dostává. Trošku drze jsem ji poprosil, jestli se mi do zrcadla trochu více nenatočí a nebyl to žádný problém. Oba nás ke konci naolejovala a pořádně si po mně pojezdila. Nejdřív začala prsy, potom jsem krásně cejtil jeji kočku a nakonec zadečkem.

Po 30 minutách se otáčím na záda a erotická jízda pokračuje. Už jsem v pozoru, tak ho polévá olejem, kouká se mi z očí do očí a prsy mi ho masturbuje. Ještě se mě ptá, jestli to tak mám rád. Jsem uvytržení. Potom si mi sedá na břicho a její krásně oholenou kočičkou mi jezdí od penisu až po prsa a u toho mi ho neustále honí. Oční kontakt je nepřetržitý. Paráda. Nakonec se otáčí do polohy 69 a bez okolků mi ho vyhoní🙂 chvilku si povídáme a prosím ji ještě o rychlé ukončení ve sprše.

Ve sprše se přitulí, dá mi pusu na krk, ihned si kleká a začne živočišná honička a opět jde vše ven. Poté se navzájem umyjeme, já si užívám především mytí zadečku, usušíme se a rozloučime se polibkem na tvář.

Dominika je fakt krásná holka se super postavou. Ocenil jsem, že to je češka a příjemný bonusem byl i dobrý pokec. Budu opakovat.

Klasická masáž

60 minut

2000 + 500 dýško za pěkný zážitek

https://tapky.info/?4823,dominika-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_1262-683x1024-0.jpeg IMG_1266-682x1024-1.jpeg

3.3 7 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx