Erotické masáže Praha

Megan – Candy Shop Massage

2024 je pro mě vítězný rok na tapkách a pro další výhru jsem zašel do mého nejoblíbenějšího salonu. Na svém seznamu mám asi půlku Candy týmu, takže mi bylo tak trochu jedno kterou slečnu dostanu, ale když mi byla nabídnuta i Megan, jejíž fotky se mi moc líbí, tak byl výběr velmi jednoduchý.

Megan mě vítá v nebezpečně krátké černé minisukni, z níž jí jen tak že nevykukuje ten pořádný zadeček. Dostávám pusy na obličej a už ji poslušně následuji do pokoje, tentokrát toho bez sprchy, ale to mi nevadí. Za to je tam zrcadlo i na stropě.

Megan ke mně přistoupí velmi blízko (až jsem trochu nervózní) a ptá se na masáž. Jsem překvapen, že to tady ještě nikdo více nezmínil, ale Megan je v obličeji jedna z nejkrásnějších masérek jaké jsem kdy viděl a to jsem jich potkal už desítky. Zachovávám klid, ale na extra služby se zatím neptám.

Megan se svléká se mnou a jdeme do sprchy. Sleduji její zadek 😏 Všímám si i nějaké tetování, které se k té panence s hebkou pokožkou naprosto nehodí. Nevím co ji k tomu vedlo, ale podle těch tetování bych tipoval, že byla kdysi členkou ukrajinského kartelu nebo motorkářského klubu.

Jsou dost v nesouladu s její ženskou krásou. Je to podobné jako kdyby si Charles Manson nechal vytetovat růžového jednorožce cválajícího po duze 😀 Později vysvitne, že ani samotná Megan z nich není asi moc nadšená. Takže za vydělané penízky doporučuji laserové odstranění z toho fajn těla, je to škoda. Pokud si to tady Megan čte, tak hlavně žádný botox nebo kyselinu do rtů!! Ani jiné plastické úpravy, to by byl hřích. Furt nechápu proč se holky nechávají takto zmrzačit, ale to odbíhám.

Společná sprcha je dostatečně erotická. Megan se o mě otírá, udržuje oční kontakt, simuluje sex odzadu, všelijak nastavuje a při tom mi dráždí kamaráda, který je pořádně v pozoru. Ale všímám si jednu věc, když jí líbám tělo a krk, tak se vždy odtáhne, nebo mě i rukou jemně odtlačuje. Později se mi za to omlouvala, že to nemá ráda, co tedy zažívám málokdy. Možná to jen nechtěla právě ode mě. Tím trochu utrpělo GFE a v té sprše jsem se začal obávat, jestli to nebude ledová krásná královna, ale moje obavy se ukázaly být zbytečné.

Zkusil jsem se zeptat i na extras, dělá pussycat, tak to tedy beru 😛 Lehám si na břicho. Megan mi stáhne ruce k mému tělu a přesouvá se před mou hlavu a začíná masírovat. Stále tedy ještě pokračuje v tom chladném stylu, protože s rukama u těla jsem se jí v této poloze nemohl dotýkat. Výhled ale samozřejmě parádní.

Víc bych si to ale užil, kdybych jí při tom mohl hladit stehna. Megan mi ale docela dobře rozmasíruje šíji a záda. Při masáži těchto partií by správně měly být ruce nataženy, takže možná to bylo z tohoto důvodu a ne proto, abych se jí nedotýkal.

Megan se přesouvá k mým nohám a začíná s body to body. Dívá se při tom na sebe do zrcadla, ani se jí moc nedivím. Já jsem z ní také nemohl spustit oči. Proběhne klasická nadstandardní sestava, několik poloh i s použitím kolen. Občas se přitulí, dýchá do ucha a chytá za ruku. Ale jaksi tomu tentokrát úplně nevěřím. No mně to nevadí, stejně je to dobrá show a příjemná erotika.

Megan nezapomíná zavítat rukou i mezi mé nohy. Tak si trochu nadzvednu pánev, čemuž se trochu pousměje. V této pasáži je škoda, že nepoužila to své pozadí. Kdyby se dal zadek číslovat jako prsa, tak Megan má v rámci její postavy 4kové bochánky, které jsou ale pevné a hezké. Mně se to moc líbí. Od pasu dolů je to tedy kus ženy.

Po otočce si už více všímám i její krásná prsa, na které si lije olej. Udržuje při tom oční kontakt a já jsem z ní hotový. Následuje další B2B. Chci jí lízat bradavky, ale ona tomu provokativně uhýbá. Když se po mně klouže zboku, moje ruka spadne mezi její nožky, žádný zákaz nepřichází (a to nemám ani VIP masáž 😉).

Opět si nepamatuji co se všechno událo, ale to je jen znak toho, že to bylo dobré. Megan si na mě sedá a jezdí po mně. Nejprve níže, později výše klečí až nad mým krkem. Na pipinu jí nevidím, ale je to moc sexy a já jí při tom masíruji hrudník.

Na závěr přichází co jiné, než 69ka. Nejprve taková „vzdálená“, ale po chvíli už zacouvá tím kufrem k mému nosu. Nevím co dříve s rukama. Megan je jinak během masáže docela tiše a teprve při pussycat ji slyším poprvé něžně tiše zavzdychat. O to víc mě to vzrušuje.

Začíná jí být trochu „těžko“ tak si na mě v podstatě lehne a užívá si moji aktivitu a já si to užívám také, i když na mě na chvíli zapomíná, ale to patří k tomu 😉 Vyvrcholení a přitulení. Megan se zahledí na hodiny a já tuším, že už nemáme čas. Strašně rychle to seběhlo. Sakra.

Přesvědčuje mě, že už musíme do sprchy, tak jdeme. Komunikujeme už mnohem více (anglicky) a je s ní docela legrace. Vůbec to není ledová princezna. Ve sprše se ještě trochu mazlíme, ale hlavně myjeme. Megan se párkrát rozesměje a svět je hned hezčí, alespoň na chvíli.

Při oblékání si rozpouští vlasy a když je má ještě takové rozcuchané, tak se na ni podívám a jen si povzdechnu. Vyšel ze mě při tom jen nějaký zvuk podobný „wow“ nebo „ugh“, „uff“, už nevím… Kdybych ji měl k někomu přirovnat, tak asi ke Gal Gadot. 🙂 Kde byly tyto holky, když mně bylo 21, asi někde na Ukrajině…

Megan mi prozradila, že masírovala už před Candy, takže není úplná začátečnice. Neproběhlo sice nic, co bych ještě nezažil, ale Megan mě svojí krásou a erotickou masáží stejně odrovnala. Celý večer už byl krásný jako ona. Kdyby ještě dokázala přimíchat o trochu víc GFE, tak by to bylo super.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Masáž body to body 60 minut dle ceníku za 2000kč + pussycat 500kč.

https://tapky.info/?4988,megan-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

megan-0.jpg megan2-1.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx