Erotické masáže Praha

Adel – Infinity Spa

Návštěva v Hálkově ulici. Po zazvonění bzučák rychlý, takže čekání minimální a už mířím do prvního patra kde za dveřmi vykukuje Adel. Sympaťanda z východu, která má za mě pro masáže postavu jak dělanou. Ani tlustá ani tenká, pěkný prsa, prdelka. Domluva na klasické masáži za 1900 s možností dokupu, na který nakonec nedošlo. Nějak mi to celé přišlo dobré i bez dokupů.

Adel je mazlivka a projevuje se to již ve sprše, kdy po nezbytném opláchnutí přecházíme k objímání a hlazení, takže na matraci již jdu správně naladěn. I v poloze na břiše mě stále udržovala v pozoru, ale masáž na břiše byla převážně o masáži a že se do toho Adel umí opřít. Ještě že nejsem žádnej třasořitka a něco snesu. Následně přichází tělo na tělo, zavzdychání do ucha a jak již jsem zmínil, tak se občas věnuje hodně příjemně i kamarádovi dole, takže do otočky jdu opět s tvrdým. Po otoččce dochází k důkladnému naolejování mě i Adel. Poté mě lehce škádlí hlazením a následuje tělo na tělo, masáž mezi prsa, mezi stehna. Prostě i to gfe tam cítit je. Dotekům se nebrání, ale že by sama nabízela aktivně kočku na hraní tak to ne. Prsů jsem si užil dosyta, dostal jsem je i do pusy a celé představení končíme v poloze na koníčka. Nejdřív má ptáka před sebou, pak se posune a při téměř dokonalé imitaci, kdy si nejsem jistý zda je to pořád jen imitace, finišuju. Jelikož si poté utírá záda a zadeček, tak to imitace opravdu byla 🙂

Chvíli ještě poležíme, škrábe mě nehty, já ji také hladím a probíráme plány na víkend. Pak už jen společná očistná sprcha a rozlučka s příslibem příštího setkání.

Adel je moc fajn, kamarádská, mazlivá. Takže za mě jasné hodnocení 🙂

Hodina klasické masáže 1900

https://www.tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

070bdef0-5dad-42f8-b9d0-4c0c6939dd65-687x1024.jpeg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx