Erotické masáže Praha

Kira – Candy shop

Ahoj, mám tu pro Vás recenzi na Kiru z Candy shopu. Objednání bylo bezproblémové. Prakticky hned po příchodu se mě na recepci ujímá Kira, která mě přivítává pusou na tvář. Úvod by rozhodně ušel, navíc tentokrát prakticky bez jakéhokoliv čekání

Ke Kiře: V obličeji to pěkná dívka z východu, která však zdatně vládne češtině.  Celkově působí dost přirozeně, jako taková normální holka od vedle. Co je však na dívce nejlepší, na tom se asi všichni shodneme a proto za ní většina z nás míří, jsou její prsa. Jsou fakt luxusní, dle webu jsou to čtyřky, což rozhodně nepřehání.

Po příchodu do sprchy začíná Kira čarovat. Začíná se na mě hezky lepit a otírat. Celkově se hezky nastavuje a až vybízí k dotekům a hraní si s jejím tělem. Já postupně začínám cítit, že dnes bude už ve sprše první kolo. Za chvíli se tak také opravdu stává. Normálně jsem sice spíš jednorázovej, ale tohle jsem si nechat ujít nenechal. Ty prsa to je opravdu radost pohledět a pomačkat.

Úvod masáže se mi zdá zprvu takový vlažný, ale možná je to jen mým rozhycováním ze sprchy. Klasickou ruční masáž střídá po nějaké době body to body a to má s její postavou fakt říz. Vystřídá více poloh a samozřejmě si je vědoma svých předností, které také umí náležitě využít.

Otočka mi přijde, že nakonec přichází poměrně brzo, ale tím líp. I když to vlastně tak brzo kvůli času ve sprše ani není. Po otočce opět dosti kvalitní b2b. A budu se opakovat, ale ty její prsa jsou zkrátka poklad. Kira už se také naplno začíná věnovat správných místům a to v různých polohách. Z nich mi nejvíc učaruje 69. Snažím se si to ještě co nejvíce užívat, ale po nějaké době už se to prostě nedá a kapituluji podruhé.

Poté máme ještě chvíli čas, tak poležíme vedle sebe s takovým lehký přitulením. Něco málo si i řekneme, ale na žádný velký pokec určitě Kira není typ. Poté už jen očistná sprcha a rozloučení.

Kiru bych celkově doporučil samozřejmě hlavně všem, co jsou na velká prsa, tam je to naprosto jasná volba. Jinak co se týče masáže samotné, tak dobrá, ale úplný top to nebyl. I když teda body to body díky dívčiným přednostem rozhodně řadím vysoko.

https://www.tapky.info/?4932,kira-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

body to body, 1h, 2000 Kč

Hodnocení dobrá

kira-14.webp

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx