Erotické masáže Praha

Kitty – European Massage

Tahle story začíná, když jsem se byl podívat na erotický veletrh do PVA. Procházel jsem se tam různými stánky s BDSM tématikou a najednou jsem tam uviděl stánek European massage, kde ukrajinky/kazašky rozdávali vouchery a discount karty. Kdyby někdo chtěl, tak šla i masáž přímo na veletrhu, ale to by mělo tak divnou atmosféru, že si to nedovedu představit

Překvapivě tu European massage nemá moc recenzí a žádná tu nebyla se spa programem, abych si to dokázal trošku vizualizovat, co se bude dít na místě.

Komunikace klasicky přes WA, kde operátorka odpovídá bleskurychle.

Před příjezdem na místo jsem si dělal menší research at nebloudím, ale panorama ve vnitrobloku není. Proto jsem radši 15 minut před dohodnutým termínem udělal menší průzkumný kolečko, kde se salon nachází. Když míjím salonové dveře stojí u nich 2 slečny, který popijí kafíčko z nedaleké kavárny. Jedná z nich byla samotná Kitty

Ted už přijíždím na čas a u vchodu nikdo nestojí. Píšu na WA, že jsem na místě. Vychází recepční, na to přijíždí foodora kurýr. Mezitím, co si s kurýrem mění peníze dovnitř vlézá 2 minutky před mým vstupem další člověk dovnitř. Ještě než jsem se dostal na řadu ze salonu vyráží 4 vysmáty týpci. Na rozvrhu tam ani tolik slečen v ten den nebylo, aby uspokojilo takovej počet klientely, ale budiž Ted se dostávám na řadu já.

Vstupuji dovnitř, vyřešíme rezervaci, platbu a recepční mi říká at minutku počkám na Kitty. Za saunu se slečnou se musí připlatit 300kč. Mezitím, co na Kitty čekám jsem dostal sklenku vody. Kitty za minutku přichází. Na první pohled vcelku vysoká holčina. Odhadoval bych to na takových 172cm+. Bez tetování a piercingů.

Dal jsem jí na výběr jestli chce mluvit Aj nebo CZ a z důvodu vyšší kapacity slovíček jsme celé sezení zůstali u AJ.

Odvádí si mě do šaten, kde mi předává ručník. Mezitím, co ze sebe svlíkám mikinu mě lehce chytne a pohladí za bok. Poté na chvilku odchází a jde pro klíč od skřínky. Už připraven v omotaném ručníku si pro mě přichází Kočička též v ručníku. Vstupuji do Spa, kde po otevření dveří na mě vykouknou 2 sprchy s dotykovým ovládáním a „sprcha“ s ledovým kýblem na zchlazení po sauně.

Domlouváme se, že dáme nejdříve saunu. Jdu do sprchy sám a Kitty se jde ještě dopřipravit. Dávám se tedy než dorazí na prohlídku Spa. Pokud máte rádi sauny, tak tady mají 5 saun, ale přišlo mi, že jen 3 udržují v provozu a to taková ta 40C „solná“ jako mají v pobočkách Saunie a 2 finské, kde určitě na budíku 90-100C bylo

Kitty ladným krůčkem přichází ke mě a jdeme do pěkně vyhřáté sauny. Kitty celou tu dobu zůstává zahalená v ručníku, tak většinu času prokecáme, kde se dozvídám například, že je z Kazachstánu. Maminka z Asie a otec z Německa. Zajímavá kombinace, ale jde to jen lehounce poznat v rysích obličeje. Vlastně jsem zjistil, že toho máme dost společnýho.

Po nějakém čase se mě ptá jestli nechci něco k pití, tak tedy volím kolu. Chtěl jsem si dát zatím ochlazovací kolečko, ale je tam šrumec, tak abych se nedostal do kontaktu s jinou osobou zůstávám déle. Jsem zvyklí na 15 minutové ceremoniály ze Saunie, ale pro někoho slabšího nevim nevim

Po chvilce přichází s kolou a zas jedeme rozhovor. Srkám do sebe kolu a koukám se Kitty do tváře. Moc se mi libí v obličeji a za pochvalu rozhodně stojí hezky plné rty.

Sauny už mám dost, tak do sebe naliju zbytek koly a zavelím na ochlazovací sprchu. Zatímco se ochlazuji Kitty skáče odnést skleničku a vrací se se županem pro mě.

Chodbou se dostáváme do masážní místnosti. Světla by tam mohlo být více, ale používají se svíčky výhradně na tvorbu intimního osvětlení. Songy hrajou z Iphonu a místnost je vybavena 2 zrcadly. před a za.

Ještě než ze sebe rozvážu župan Kitty už je pokleknutá na futonu. Hned se připojuji a nějak jsem vycítil, že nemá cenu si lehat na břicho, tak tedy rovnou na záda.

Kitty nejdříve rozmaže olej po rukách a jiných částech těla, následně se koukám jak si pomazává kozenky a jde se na B2B. Po chviličce mě přejíždí prsy po celé délce. Znovu použije olej a začne s lingamem. Kitty se ke mě přitulí, kde ji šahám na zadeček a bok a současně mi honí, kdy se navzájem na sebe usmíváme. Hmatově prozkoumávám její zadeček. Po nějaké chvilce se přesune do 69, kde setrváme výraznou dobu. Pořádně jí na mne vyšpulí a vrhá se na mě. Zkouším limity, co jde v rámci Sensuální masáže a při letmém doteku na její kočku dostávám oznámení, že to je za příplatek. Kdybych věděl, že to je za 500kč, tak bych přikoupil, ale bál jsem se, že se pak ze Sensuální masáže stane Pussycat, která je o dost dražší (1300kč rozdíl). Tak ji tedy jenom hladím po prdelce a roztahuju kočku.

Jelikož jsem si vybral sensuální, tak v ní je konec s hračkou. Je to taková umělá vagína, ale nemá zavřený konec tudíž netvoří podtlak jako například fleshlight. Kitty bere olej a prsty promazává umělou vagínu.  Párkrát mi ještě přihoní a nasadí mi jí. Tím jak tomu chybí podtlak, tak mě to moc nebere a po dotazu od Kitty jestli je to lepší se zpět vracíme na zdárné ukončení bez hračky. Kitty znovu přelejzá na 69, kde ji na mě vyšpulí a rozjede zakončovací techniku. Po chvilce je vymalováno. Jemnými doteky mě utře. Poté si odchází namočit pidiručník teplou vodou, který mi položí do partií.

Jelikož jsem měl secret gift, tak jsme přešli na další zábavnou část. Z výběru asi 16 karet, kde je na každý napsaný nějaká úkol jsem tedy vybíral první.

1 karta ve smyslu polohy 69

Kitty opět přelejzá do 69, kde odsune ručník a vrhá se na 2. kolo. Po chvilce ho staví, ale bohužel bych potřeboval více času na restart. V té poloze setrváme pár minut, ale ukončit mě nedokázala i když by možná jen stačilo dát do toho více času.

2 karta ve smyslu polibků na krk

Odsunuji blondaté vlásky Kitty ležící vedle mě a dávám jí letmé polibky. Ona mi povídá, že je ted řada na ní. Přelejzá na mě a polibky po těle se zastavuje u bradavek, kde mi je políbá, lehce se zakousne a poté vyráží k polibkům od levé strany krku na pravou.

3 karta ve smyslu foukání na intimní partie

Kitty se přesouvá k mým nohám, sedá si a natahuje se k partiím. Ten si bere do ruky, druhou rukou promačkává varlata a zároven skoro v bezprostřední vzdálenosti fouká na penis.

4 karta ve smyslu mít na sobě škrabošku na spaní, aby se omezil oční kontakt s důrazem na vnímání těla, kterému se provádí hmatová kontrola

Na pokoji škraboška nebyla, tak Kitty pro ni zašla a já si mezitím za pomocí svíčky pročítal zbylé karty a hledal v nich něco zajímavého. Po chviličce Kitty přichází, dává mi na výběr z takové BDSM kočičí masky nebo škrabky na spaní. Zkouším schválně BDSM masku a Kitty se začíná smát, že to vypadá strašně vtipně BDSM maska má výřez na oči, tak nakonec končím u klasické škrabošky. Pokládám si Kitty na zádá. Sedám si jakoby na její bříško, naolejuji si dlaně a začnu s masáží jejích prsíček. Po chvilce přidávám více oleje a roztírám po celém jejím těle, kde se propojíme prstíky. Když už má předek namazanej, tak se vrhám na stehna a trošku mezi. Nakonec sjedu hmatem prsíčka a sundávám škrabošku. Kitty se kouká do dalších kartiček, ale já už mám další dávno vybranou

5. karta ve smyslu naplácej mi na zadek

Jdu na řadu první já. Kitty mě instruuje at si kleknu a pořádně propnu a následně začne s plácáním. Nedělá to příliš tvrdě, ale ani ne lehounce Až mě několikrát poplácala, tak jsme si vyměnili role. Kitty mě požádala at ji poplácám jen „gently“. Vyšpulí na mě zadek a já jí několikrát lehce plácnu. Asi v tom nemám správnej grif, tak mi radí at ji tolik neberu dlaní, ale více prsty. Koukáme na sebe v zrcadle a smějeme se navzájem, když ji několikrát ještě plácnu.

6 karta něco ve smyslu korálku na penis

Ty též v pokoji nebyly, ale Kitty asi nevěděla, kde hledat, tak jsme se na to vyprdli.

Program karet jsme ukončili a jen tak si spolu ležíme na futonu a bavíme se o naších zájmech, kde mám ruku kolem jejího boku hladím ji zadeček. Kitty je chytrá mladá holčina a jak bývá zvykem je to studentka VŠ, která to má jako zajímavý příjem, aby dávala školu a mohla si žít na úrovni.

Kitty umí plno jazyků, tak jsem ji poprosil at na mě promluví francouzsky. Zajímavý slyšet od Kazašky takovej akcent

Francouzsky mě vyzve, že už nastal čas jít do sprchy. Bohužel v ten den byl v European masážích velký šrumec, tak jsem chvilku pobyl v místnosti než bude vzduch čistý.

Poté až to bylo možné jsme šli opět do spa sprch. Cestou narážíme na další masérky v ručníku.

Schválně jsem doma kontroloval, které jsem zahlédl a přijde mi, že snad ani nejsou online na webu.

Další solo sprcha, kde mi Kitty odchází znovu pro kolu. Po X minutách přichází s drinkem a ještě se dost dlouhou dobu spolu bavíme. Ale tady podle webu by sprcha měla být společná, tak bych tomu dal menší mínus.

Před odchodem ještě dostávám obejmutí a polibky na tváře.

Závěr:  (Super,dobrá)

Za ty peníze super, ale jen škoda, že já blbec si nevšiml dříve kartičky s Extras, kde bych pochopil cenovou politiku salonu a vylepšil bych tím celý zážitek. French kiss jsem poptával na recepci, ale bylo mi odpovězeno, že to mám řešit až na pokoji s masérkou. Bohužel jsme to nějak zakecali s Kitty a nedošlo k tomu.

Door-door čas: 165 minut

Typ masáže: Sensuální + Sauna + Secret Gift

Délka: 90 min masáž + 40 min sauna

Cena : 3500

https://www.tapky.info/?5068,kitty-european-massage-723-065-715-723065715

photo_2024-02-11_14-41-20.jpg-2.webp photo_2024-02-11_14-40-51.jpg-3.webp img_8224.jpeg-1.webp img_8228.jpeg-0.webp

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx