Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie masáže

Do salonu Fantazie jsem šel pouze z toho důvodu, že mají jako jediní otevřeno o víkendech to 3:00. Napadlo mi, že bych si takhle mohl zpříjemnit čekání na brzký ranní let z Prahy. Napsal jsem jim tedy na Whatsapp abych se objednal a odpovědali mi, že ještě nevědí kdo bude k dispozici, ale nejspíš Sofie. Výběr masérky tedy nebyl možný, stejně bych si ale vybral podle fotek Sofii. Chápu, že když chci na masáž v 1 v noci, nemůžu čekat široký výběr. V den masáže přišlo potvrzení a já už se těšil na svoji první návštěvu salonu Fantazie. Zvoním 2 minuty předem, po chvilce jsem vpuštěn. Dole mě pak ve dveřích vítá Sofie a hezky se na mně usmívá. Na pokoji se mixem češtiny a amgličtiny domlouváme na druhu masáže, a na tom co všechno je povoleno. Nabídku společné sprchy jsem nadšeně přijal. Začal jsem sám, po asi 10 minutách přišla Sofie, iž nahatá. Sofie je masérka z kategorie MILF, což se mi líbí, ještě jsem u tohohle typu masérky nikdy nebyl. Je trošku starší než se uvádí na profilu, řekl bych jí pár let před 40. Postavu má na svůj věk štíhlou, žádná modelka to ale není. Prostě je tak akorát, je naco si šáhnout. Prsa má opravdu obří, docela pevný a plný a hlavně přírodní. Ve sprše to docela rozjíždí, líbá mi bradavky, což jí ochotně oplácím hraji si s jejími prsy, šahám i tam dolu, bez jakéhokoliv odporu. Takle dobrou společnou sprchu jsem asi ještě nezažil.

Masáž na břiše byla jenom takový rozjezd, vystřídala pár klasických poloh, po pár minutách ale zavelila k obratu, oba dobře víme proč jsem tady, tak se zbytečně nezdržujeme, ať můžeme pokračovat v tom, co jsme začaly ve sprše. Sofie mi to dělá prsama, pyskami, zadečkem, i bříškem, střídá polohy čelem ke mně, zády i kolmo. Pak dojde i na 69. Asi v polovině času jsem ji raději stopnul protože jsem cítil, že to na mně přichází, po chvilce jse pokračovaly. Sofie je hodně zkušená, ví jak to dělat tak, aby se to klientovi líbilo, ruční práci opravdu umí. Celá masáž je hodně intimní, líbáme se vzájemně různě po těle, mám pocit, že se Sofii taky hodně líbím a užívá si to. Vyvrcholení proběhlo v poloze 69, bylo moc intenzivní. Pak jsme se ješte chvíli objímaly, což byla spíš její iniciativa. Závěrečnou sprchu jsem už absolvoval sám.

Když to shrnu, Sofie je moc milá dáma v letech, která to umí pořádně rozjet a jestli máte rádi MILFky, určite ji zkuste. To , že ještě neumí moc česky považuju za výhodu. Obecně si během masáže nerád povídám, jsem spíš tichší typ. Salon chválím za noční otevírací hodiny, musím ale být kritický ohledně slevy 300 Kč za první návštěvu, ktorou jsem nedostal. Přes Whatsapp jsem si o ni řekl, nedostal jsem ale k tomu žádnou odpověď. S masérkou jsem to pak už neřešil, ty 3 kilča mi za to nestály. Celkový dojem mi to ale nepokazilo, její luxusní prsa a výborný přístup k masáži Sofii u mně přinesly vysmátý emotikon. Čelkový čas byl o pár minut zkrácen, já byl ale spokojen, masáž jsem si vážně užil a na konci jsem do sprchy šel z vlastní iniciativy. Sofie by možná ještě chvilku pokračovala.

Druh masáže: Pussycat masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena: 2400 Kč

Odkaz: https://www.tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Hodnocení: (super, dobrá)

 

4.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx