Erotické masáže Praha

Dari – Rabbit Hall

Rozhodl jsem se navštívit nový objev v RH a tím byla Dari. Objednání proběhlo klasicky v pořádku, potvrzení ještě v den masáže přes sms. Jelikož je to zde první recenze na tuto slečnu, tak se budu snažit popsat co nejlépe hlavně to co by vás mohlo přimět nebo odradit od její návštěvy.

Dari toho dne masírovala ve Vinohradské, kde jsem tedy v domluvený čas zazvonil a vzápětí byl prakticky hned vpušťen. Dole mě již přivítala Dari a hned na první pohled to byla hezká holka, za kterou bych se asi i na ulici otočil. Komunikace probíhala v češtině, jinak je Dari cizinka.

Po příchodu na pokoj klasicky nabídnuto nějaké to pití, zkrátka takový ten standard. Zároveň mi ukázala kde je sprcha a odešla pro pití. Úplně jsem z toho nepochopil, zda mě do té sprchy posílá samotného nebo ne, ale raději jsem již šel ať případně zbytečně neztrácíme čas. Dari během pár okamžiků dorazila zpět a rovnou se ptala, zda má jít za mnou. Nakonec jsem odmítl, říkal jsem si že aspoň bude víc času na futonu. Během toho co jsem vylézal ze sprchy se Dari začala vysvlékat.

Ještě k Dari: v obličeji je to pěkná holka, působí drobněji, prsa menší, věk za mě určitě uvěřitelný, žádné tetování ani piercing jsem nezpatřil. A co jsem byl rád tak ani přifouknuté rty, jak občas bývá. Toho úplně příznivec nejsem. Byla na Dari rovněž znát trochu nervozita, ale to se není čemu divit, jak mi sama řekla, tak masíruje asi 14 dní.

Masáž začala klasicky na břichu a Dari to vzala od ramenou, přes záda, u kterých se teda zastavila poměrně dlouho. Ruční, taková relaxačně-sportovní masáž trvala celkem dlouho, až mě to začalo lehce uspávat. Když už jsem myslel, ze se dostáváme k něčemu živějšímu, tak přešla na nohy. Bylo to příjemné, jen by to asi mohlo být o něco kratší tahle část. Začal jsem se lehce bát abych neodchazel poněkud zklamán, ale naštěstí už to pak šlo jen k lepšímu. Navíc na Dari opravdu šla znát nervozita, přeci jen ještě není úplně zaběhlá. Následně však začala body to body a také se zavázením o rozkrok. Začínalo se také poměrně dostavovat erotično a moje lehké obavy se naštěstí začaly vytrácet.

Každopádně otočka přišla po poměrně velké době. Ale zato hned začaly moc příjemné okamžiky. Dari rovnou začala imitací sexu, což ještě v kombinaci se zrcadlem na stropě představovalo moc příjemnou podívanou. U toho Dari vytrvala poměrně dlouho, asi i viděla že vypadám spokojeně. Následně začala ruční práci a to byla taková klasika, ale dobrá klasika. Moc dlouho se Dari snažit nemusela a bylo hotovo. Následně mi ještě na chvíli nabídla masáž zad a už se šlo do sprchy.

Abych to tedy nějak shrnul. Dari určitě za návštěvu stojí, samozřejmě počítejte, že ještě ne všechno má úplně vychytané. Ale jinak je to poměrně sympatická mladá holka. Žádný velký pokec s ní nebyl, ale kvůli tomu tam nechodím 🙂 navíc u cizinky, která ještě navíc masíruje krátkou dobu to asi ani nelze čekat. Nakonec tak po lehkých počátečních obavách hodnotím kladně.

Erotický mix, 1h, 1800 Kč

https://www.tapky.info/?5066,dari-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Hodnocení dobrá

Dari32.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx