Erotické masáže Praha

Klaudie – Rabbit Hall

(předmluva)

Můj původní plán začít nový rok s masáží mi úplně nevyšel. Na druhou stranu mám ale zpoždění jen čtvrt roku. To jde, mohlo být hůř. Trochu mi masáže zevšednivěli, takže zatím moje největší přestávka mezi návštěvami, nějakých 5 měsíců, ale návštěva Klaudie mi dost spravila chuť.

Klaudie mi spadla do hledáčku prakticky hned když v RH nastoupila (což bylo prý loni v září – což časově sedí). A to způsobem, že mi nedala spát. Ale nechodím za novými masérkami, vždycky je nechám chvíli nějaký čas se „zacvičit“ (a třeba se mezitím na ně objeví nějaká recenze od zdejších kolegů, kteří naopak vyhledávají nové a co nejčerstvější masérky). Když po nějakém měsíci a půl stále žádnou recenzi neměla, tak jsem si řekl, že se za ní teda vydám sám, ale v tu chvíli se tu objevili první recenze, tak jsem si řekl, že ještě chvíli počkám, jestli jich tu nebude víc a nakonec z toho byla listopadová návštěva Vanessy (viz moje dodatečná předchozí recenze). Takže Klaudie byla na pořadí hned příště, což bylo až teď.

(Uvítání)

Jsem vždycky rád, když mi dveře otevře rovnou moje masérka (a ne nějaká kolegyně, která pak musí pro mou zvolenou odbíhat) a zde v případě Klaudie mě mezi dveřmi vítala přímo ona. Vítá mě též rovnou upřímným polibkem na obě tváře, což je velmi příjemné. Fasuji jediný pokoj ze 3 se sprchou na pokoji (pobočka Staropramenná – jsem zde zjevně jeden z mála, kdo ji preferuje, ale čistě z praktického hlediska, mám to blíž než na Vinohrady), za což jsem rád, jen tam od mé poslední návštěvy přibila stěna s BDSM pomůckami, což mě trochu vyděsilo, ale naštěstí na mě nic použito nebylo. Když je momentálně v akci za stejnou cenu jako klasické B2B, tak skoro po 2 letech opět volím Nuru masáž (což byla chyba a po třetí už do toho nejdu – ta blbost fakt víc lepí než klasický olej, který krásně klouže). Úvodní sprcha je po dotazu ze strany Klaudie společná a spíše očistná, ale Klaudie si mě čistí poctivě naprosto všude.

(Masáž)

Klaudie je prakticky hned ještě od před nastoupením do sprchy dosti komunikativní a většina masáže se line ve stejném duchu. Celou část na břiše a dobrou půlku části na zádech (a závěrečnou sprchu) prokecáme o všem možném i nemožném, proskáčeme naprosto různorodá témata a nemám pocit, že by se Klaudie bránila mi něco říct, je opravdu hodně otevřená, ale zároveň konverzace plyne naprosto přirozeně. Ráda si povídá. Ale na zlatý hřeb programu oba ztichneme a jen nasáváme a užíváme si momentální atmosféru. Po zdárném finiši chvíli ležíme v jakémsi objetí a to na mě působí víc terapeuticky než ta samotná masáž. Co se týče průběhu a/nebo provedení masáže samotné, popravdě byl jsem tak intelektuálně zaměstnán konverzací, že jsem to jaksi ani nesledoval. Ono nějaké masivní B2B s tím Nuru lepidlem vážně ani moc nejde, takže věřím, že být to klasická B2B masáž s obyčejným olejem, jsem spokojen.

(Závěr)

Klaudie určitě stojí za doporučení, nasměrujte k ní svoji pozornost. Výjimečně hodnotím spíše masérku samotnou než pouze její provedení masáže, ale i to k mému celkovému dojmu patří. Díky Klaudiině otevřenosti a komunikativnosti a přirozenosti jsem měl pocit, že jsem s kamarádkou, která mě už dlouho a dobře zná. A i to je pro mě ve výsledku navíc se závěrečným objetím dosti silné GFE. Ono nějaké vzdychání do ucha také není k zahození, ale to je pak spíš takové milenkovské a oboje má něco do sebe a svoji specifickou pozitivní atmosféru. Spíš než elektrizující atmosféra nabitá erotickým napětím toto byl spíše velmi velmi příjemně strávený čas se super slečnou. Mít toto mimo salon, jsem spokojen . Jednak to má Klaudie v povaze a jednak je to rozená češka, takže absolutně vůbec žádná jazyková bariéra, což je v RH spíše rarita. Většinou dýško nenechávám, ale Klaudie si ho zde plně zasloužila.

Pokud vám nejde jen o technické provedení masáže, ale i o celkovou atmosféru, je tedy Klaudie určitě trefa do černého.

Klaudie má na sobě pár obrázků, kterých si ihned všimnete a jak se zde polemizovalo v předchozích recenzích, má vršek lehce vylepšený. Ale na to, že si podle toho vybírám a snažím se tomu vyhýbat a držet se přírody, mi to tady vůbec nevadilo. Jinak je hrozně fajn. Takový Králíkův skrytý klenot.

Doporučení: Rozhodně ano.

Opakování: Ech, s mojí četností návštěv, nejspíš tak za rok. Asi spíš ano, ale ne v dohledné době.


Název masáže: Nuru masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena za masáž: 2100,- (v akci z normálních 2300,-)

Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info

Hodnocení:

Věk/výška/váha/prsa: 25/169/57/3

Klau-1-1.webp Klaudie332-0.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx