Erotické masáže Praha

Mary – Candy Shop Massage

Něco na té Mary je….já to bohužel nejsem, všechen čas jsem byl vlastně pod ní. Ó má Mary…ale popořádku.

Objednání proběhlo standardně, ráno jsem napsal přes Telegram a odpoledne už jsem si jel užívat. Do hlavních dveří jsem si zazvonil zvonkem a druhé dveře už byly pootevřené. Dole jsem jen barmance potvrdil, za kým jdu a dal si vodu. A pak přišla kráska, odvedla si mě na pokoj. Nejdřív se podívala, jak se svlíkám a pak se nechala svlíknout ode mě.

Mary je přesně můj typ. Krásná v obličeji, nádherná štíhlá postava, menší pevná prsa, malý a dokonale kulatý zadeček, pevné břicho, ideální míra tetování. Pro mě dokonalost. Jenom ten pohled na ní mě uvolnil a i díky tomu od začátku úplně přirozeně plynula konverzace a GFE jelo na 1000 procent a tak to zůstalo až do konce. Když jsem tuhle krásu viděl, neváhal jsem ani chvilku a požádal o pussycat a líbání.

Ve sprše to bylo od začátku žhavý, mazlení, líbání, vzájemné dráždění. Díky tomu se Mary poprvé povedlo mě zdárně dokončit.

Na futonu v poloze na břiše jsem si docela užíval masáž a sbíral jsem síly na další kolo (nikdy jsem na masáži neměl dvě). Mary dokáže pořádně přitlačit, taže to nebylo jen šmrdlání, ale opravdu mě pěkně promasírovala s příjemnými prvky erotiky. Užíval jsem si pohledy do zrcadel, Mary mi vzdychala do ucha, líbala mě na krk, několikrát jsem to nevydržel a pootočil se, abysme se mohli políbit. Mary nikdy neváhala a krásně se ke mě přisála.

Po otočce následovaly různé polohy z b2b, vždy proložené líbáním, honěním a mě začínalo být jasné, že 60 minut je u mě na dvě kola opravdu málo. A Mary to po nějaké době bylo jasné taky, ale oba jsme to vzali zvesela, protože já si to užíval na maximum. Poslední poloha byla v 69 a v ní jsme yvdrželi snad půl hodiny. Já si užíval ten poklad, který jsem měl v puse, Mary mi u toho nejdříve pokoušela jestli se přece jen nepovede druhé zakončení, ale pak to vzdala a už si jen užívala mojí práci. Trvalo to, ale myslím, že se povedlo. Mary úplně odpadla a až po několika minutách zjistila, že už docela dost přetahujeme.

Následovala fofr sprcha, rychlé oblékání a platba a slib, že to dáme příště na 90 minut.

Pro mě zatím top zážitek z masáží!

Druh masáže: B2B
Délka: 60 minut
Cena: 2000Kč + 500 pussycat + 500 líbání

https://tapky.info/?4356,mary-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

super ultra

mary-15.webp

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx