Erotické masáže Praha

Lucie – Le Velour

Chtěl jsem zkusit něco trochu netradičního, tak jsem zavítal do Le Velour na BDSM masáž. Na úvod řeknu, že se nejednalo o nic extrémního. Jen příjemné zpestření.

 

Lucie – Le Velour
Moji komtesou se stala Lucka, po které jsem delší dobu pokukoval.
Holka přesně podle fotek. Včetně uvítání v rudém latexovém prádle. Takže, pořádný kozy, větší zadek a celkově kus ženské v tom dobrém slova smyslu. Všechno krásně drží tvar. Po otevření dveří jsem viděl i hezký úsměv. Uvítání, podání ruky, pusa na tvář a hurá do pokoje.
Domluva masáže na pohodu. Prohodíme pár slov o tom co mám rád, ujasníme si, že nejdu za výpraskem a jsem odeslán do sprchy. Ta je v Le Velour klasicky solo.
Po návratu na pokoj se docela dlouhou dobu mazlíme ve stoje. Lucie si je vědoma svých předností, a patřičně mě k nim navádí. Vyhraji si do sytosti. Průběžně se otáčí, tak si patřičně užívám její zadek, líbám ji na krku. Během předehry jsme ji zbavili podprsenky, ale kalhotky si nechala. K tomu později. Obecně panuje slušné GFE. Poté mě pokládá na futon, a musím se trochu štelovat jelikož jsem značně vzrušený.
Masáž začíná hlazením a škrábáním, nanese trochu oleje a párkrát po mě přejede, její poprsí mám chvíli za krkem, chvíli u kotníků. Nicméně, tato pasáž mi v paměti zásadně neutkvěla.Otočka cca po 20 minutách.
Na zádech mě Lucka nejdřív přiváže ruce ke konstrukci v hlavě matrace. Všelijak mě průběžně vzrušuje, a mám ji téměř všude. Jak mám svázané ruce, tak se sem tam nastaví abych na ni těsně nedosáhl.
V čem si Lucie evidentně libuje je facesitting. V kombinaci s jejím zadkem je to zajímavý zážitek. Bylo to v kalhotkách. Tedy, žádná pussycat se nekonala. Nejednou jsem lapal po dechu. Postupně přidala i škrabošku přes oči a poctivě se věnovala mému penisu.
Proběhlo i nějaké to podvazování, a dospěli jsme k velmi zdařilému výsledku. Stejně jako každá dobrá masérka, Lucka taky ví, že se nemá zapomínat na koule. K podvazování řeknu, že je to hodně o komunikaci. Obzvlášť při prvním setkání s masérkou. Hranice mezi potěšením a bolesti je tenká.
Na konec mě rozvázala ruce, na chvíli se přitulila. Pokec nenuceně plynul. Na závěr další solo sprcha, rozloučení a hurá do města.
Jedna výtka jez že jsem odešel pár minut před celou hodinou. Vzhledem k solo sprchám, to zbytečně kazí dojem. Podle recenzí i osobní zkušenosti se to v salonu občas stává.
Doporučil bych masáž? O tom, ať si každý udělá obrázek sám podle vlastních preferencí.
Osobně se mi masáž i masérka líbila.
(super,dobrá)
BDSM masáž, 60 minut, placeno 2600

1000010946.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx