Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Katrin – Cherry

V Relaxu zdražili a taky se nevyznám v tom nepřehledném seznamu masáží, tak jsem se vydal do jiného salonu a zkusil Cherry na Rudné.

Všechny holky hubené, tak jsem si vybral Katrin podle největšího zadku. Objednávka v pohodě a v přesný čas jsem stál před dveřmi. Deset minut mě nechali stát venku a pět minut uvnitř, že není připravený pokoj.

Po sprše jsem se nachystal na masáž a prej, že bude masírovat oblečená, protože má krámy. To jsem odmítnul, tak si doběhla na 5 minut něco zavést a už masírovala nahatá.  Ale každých 10 minut masáže prokládala 5 minutovými monology, jak se nesmí na masérku sahat, jakou pouští skvělou hudbu, jestli se mi líbí závěsy, jak je nervózní, musí se napít apod…

Ukazovala mi krásně zadek a pipinu, vlastně celou postavu a obličej má krásný a na závěr mi umyla záda,  ale sama se umýt nenechala, že se to nesmí (co je to za blbost?)… jinak ojeb s časem a masáž nic moc.

Masáž: Body to body

Délka: 90 minut

Cena: 2700

https://www.tapky.info/?5065,katrin-masaze-cherry-ostrava-737-466-554-737466554

Hodnocení neutrální, průměrné, měla by si najít chlapa, který by ji poradil, co chlapy fakt rajcuje…

e3cac150-a5ae-47e4-982b-edc55e6b0415.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 dubna, 2024 20:33

Cherry je v nějaké „logistice“ masáží na naprosto nízké úrovni, už ať byli na Ladislava Ševčíka nebo teď na Rudné, párkrát jsem čekal taky přede dveřmi delší chvíli… To co popisuješ je podle mě až na otočku nebo minimálně snížení ceny, protože když má holka své dny, tak by fakt neměla masírovat. Já u Katrin byl jednou, to byla celkem v pohodě, ale na opakování to nebylo. A když jsem byl v Cherry naposled a masáž probíhala na nějakých ručnících, protože jim došla jednorázová prostěradla, tak to pro mě byla poslední kapka a raději si zajdu do Relaxu, kde je vždy vše v pořádku. Oproti Cherry je možná cena o 200 korun dražší, když vezmu klasickou erotickou hodinovou masáž, ale nikdy se mi nestalo, že bych čekal déle než dvě minuty venku, že by nebyl připravený pokoj, nebo problémy s osuškami. A holky jako Mia, Viky atd patří k tomu nejlepšímu v Ostravě. Jen se tam znovu objevila Nicoleta, která teď pendluje mezi Cherry a Relaxem a ta mi tam popravdě vůbec nezapadá.

5 dubna, 2024 13:08
Reply to  p_kabi

Jasně, vždy tam může být nějaká nová holka, která to neumí nebo je to katastrofa jak říkáš… Ale zase je dobře, že už tam tedy nejsou a momentální nabídka slečen mi přijde celkově velmi dobrá.
A tak Veronika má teď Perlu ne? Byla fajn, akorát ten udávaný věk 37 několik roků po sobě, když se ve skutečnosti blíží k padesátce.

9 dubna, 2024 22:08
Reply to  Adam98

Nedávno jsem se při cestě do Ostravy poprvé stavil vyzkoušet tam masážní salón, zrovna Viky v Relaxu. Jako celkem to ušlo, ale byla celou dobu v kalhotkách, že prý menstruuje. Ovšem jasnou odpověď, zda už je na sobě nebude mít, když přijdu znovu za týden nebo za dva, jsem z ní ani při odchodu nedostal – je to v Ostravě na erotických masážích normální?
A teď koukám na web Relaxu – a Viky už tam není…

Last edited 1 měsíc před by ExPlayer
10 dubna, 2024 07:52
Reply to  ExPlayer

Při mých dvou návštěvách Viky kalhotly neměla, takže nemůžu posoudit.. Ale myslím si, že to je důvod proč už tam není, protože takhle určitě masáž nemá vypadat.. Já tohle popravdě nezažil na žádné masáži v Ostravě, tam mají holky v ostatních salónech spíše jiné móresy, dělání věcí za příplatky atd.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx