Erotické masáže Praha

Anita – Infinity

 

Po nějaké době jsem opět zavítal do Infinity. Něco před začátkem rekonstrukce v Hálkově.
Anita – Infinity
Jednalo se o spontánní návštěvu, rychlá odpověď operátorky. Výběr jen ze dvou masérek, tak beru Anitu dle recenzí. Zvonek o dost méně nápadný než posledně, střetnutí s domorodci odbyté slušným pozdravením.
První dojem ve dveřích opravdu dobrý. Úsměv od ucha k uchu, vřelé přivítání. Měl jsem dojem, jako by se na mě vyloženě těšila. Na pokoji se ptá na masáž a nabízí několik extras. Líbání a masáž prostaty zmiňuje s širokým úsměvem. Beru první jmenované.
Postupně si odložím, Anita mezitím kontroluje koupelnu. Ta je obsazená, tak čekání vyplňuje nejdříve několikero objetí ve stoje a následně pořádná muchlovačka na posteli. Líbání jak s milenkou, a celkově se Anita krásně tiskla. Podotknu, že jsem dorazil čerstvě vysprchovaný.
Po chvíli je koupelna již volná, tak se přemisťujeme. Společná sprcha se nese v duch dalšího tulení, líbání. Anita se všelijak nastavuje, jednu ruku má více méně pořád v mém rozkroku. Plazí se po mě jak liana. Bez problému kapituluju poprvé již ve sprše. Absolventka Candy sprchového kurzu za 1*.
Masáž samotná začíná klasicky na břiše. Pár pohlazení na úvod, které instantně přechází v tělo na tělo. Anita hodně používá k masáži zadek a i nohy. Předvádí spoustu akrobacie, a nezapomíná ani na kámoše dole. K tomu přijde i nějaké to zavzdychání do ucha. Ani ne v půlce otočka.
Na zádech pokračujeme ve stejném duchu, s ještě větší dávkou GFE. Většina téhle části vypadá tak, že má jednu ruku v mém klíně a do toho se líbáme. Přerušuje to snad jen pár změn poloh dle mých přání. Postupně dojdeme velmi silnému vyvrcholení.
Závěrečná společná sprcha nejen účelná, ale pořád značně sexy. Z toho by si ostatní masérky měli brát příklad.
Úvodní čekání na sprchu se asi nepočítalo do času. V salonu jsem byl přes hodinu, a Anita se mi věnovala vyloženě celý čas. Dodržení času za 1*.
Doporučená jasné, hodnocení nejlepší co jde. Opakování pravděpodobné.
(super,dobrá)
Infinity Exclusive + Líbání, 60 minut, placeno 2700.

1000010947.jpg

4.2 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx