Erotické masáže Praha

Mia – Candy Shop

Miu jsem nestihnul, nez na nejakou dobu zmizela z rozvrhu. Nyni je zpet a tak jsem se objednal. Na baru me privitala prijemna vyssi bruneta a odvedla si me na pokoj. Vzajemne svlikani neprobehlo, nicmene spolecna sprcha uz se nesla ve zdejsim standardu. A ja v te sprse zacal tusit duvod jeji delsi absence. Z mensich, ale prirodnich prsou, jsou ted natlakovane balonky cislo 3. Ja se silikonama nemam moc zkusenost, protoze se jim vyhybam, tady mi to ale pripadlo hodne neprirozeny. Bal jsem se je zmacknout, aby nepraskly. A mozna si behem pauzy pripichla i rty, narozdil od nazoru v jedne z predeslych recenzi uz mi to prislo taky dost pres caru. Web CS zatim aktualizovane fotky/video nema, nicmene musim zpetne uznat, ze upgradovali info o velikosti prsou ze 2 na 3.

Tolik tedy k uvodnimu vizualnimu dojmu. Jak uz jsem rikal, sprcha probehla ve zdejsim kontaktnim standardu. Masaz na brise nadprumerna, Mia umi pritlacit a zaroven to ma eleganci. Pouziva boky, predlokti, kolena, a samozrejme jeji nova prsa. Probehlo i trochu GFE, tj. vzdychani do ucha a drazdeni lalucku jazykem. V rozkroku drazdila parkrat celkem vydatne. Nejvic me asi zaujala cast, kdy me masirovala zadeckem, na konci sjela dozadu mezi me kolena a chodidly masirovala muj zadek a nakonec i v rozkroku. Po otocce uz to byl takovy standard, zakonceni docela rychle v pozici 69. Pote se pritulila a jeste me jemne masirovala. Nasledovala spise uz ocistna sprcha. Cas myslim cca dodrzen.

Celkove objektivne nemuzu Mie nic moc vytknout, prijemny pristup, masaz nadprumerna. Kdyby nebylo tech umelych vylepseni, tak by z meho pohledu mela top postavu. Za me opakovani ne, Mia si ale asi najde priznivce, kteri jeji novy vzhled oceni.

B2B, 60 minut, 2000 (zimni sleva skoncila)

Hodnoceni pozitivni/dobra

https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia_0142.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx