Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop Massage

Do třetice jsem vyrazil do Candy. Nalákán opěvnými recenzemi jsem si vybral Karolínu, i když podle fotek a popisu není plně můj typ. Mám rád hodně štíhlé slečny a jelikož jsem dolňák, tak malý ale hezky kulatý zadeček. Tady to bylo trochu jinak. Ale hezky od začátku.

Objednání už jsem si zvykl přes Telegram. Nejprve tedy dotaz, jaké jsou slečny k dispozici. Dostal jsem nabídku na Sandy, Alinu,Karolínu, Mischel. Ač mě srdce (nebo rozkrok?) táhlo za Sandy, řekl jsem si, že musím zkoušet a poznávat nové. Tedy Mischel nebo Karolína. Mischel mě na fotkách nezaujala vůbec, volba byla tedy Karolína. Finální domluva v skoro deset večer byla rychlá a druhý den ráno v devět už jsem pádil do cukrátek.

Karolína mě hezky přivítala a zavedla si mě do pokoje. Ok, obličej docela ujde, to by mohlo jít. Pak jsme se svlékli a zalezli do sprchy a tady přišlo první ouha. Její zadeček mi prostě vzhledově nějak nesedl a nějak jsem se díky tomu zasekl a nedokázal pořádně uvolnit ani do hovoru. Karolína předváděla ve sprše poctivě vše, co už bylo napsané v předchozích recenzích, ale mě rozehřála nejvíc vždy jen ve chvíli, kdy byly naše rty těsně u sebe. Kdybych si doplatil líbání, asi by to bylo úplně jiné, takhle se zase po pár vteřinách odtáhla a vzrušení se zmenšilo. Tohle se mi opakovalo pak i na futonu.

Masáž zad a B2B bylo plné majstrštyků, nicméně u mě pořád fungovalo tak na 70 procent. Nejvíc mě zaujalo, když jsem ležel s hlavou vyvrácenou do předního zrcadla, Karolína po mě jezdila zadkemo d nohou až k hlavě. Do poslední chvíle moje hlava clonila výhled, takže až když dorazila svojí kočkou k mojí hlavě, objevil se krásný výhled. Jelikož jsem plešatý, říkal jsem si, jestli se k mojí hlavě přicucne 🙂

Po otočce pokračovala Karolína ve své sestavě. Bylo to fajn, ale v podstatě jsem jí to kazil já, že jsem byl pořád do poloměkka, takže některé věci (např. penis mezi stehny) nebyly úplně proveditelné a skončily brzy. Naštěstí musím pochválit Karolínin postřeh, kdy si všimla, že nejlépe reaguji v 69 a především, když se oddávám pussycat. Takže mi pak pořádně dosedla kočkou na obličej a jala se pořádné ruční práce. Trvalo to docela dlouho, ale takhle jsme dojeli do zdárného konce.

Když bych si to tam neblokl sám, byla to vlastně skvělá masáž, rozhodně nemůžu mít žádné výhrady. Karolína je hezká holka, jenom já mám nějaké svoje představy a těžko se mi od nich ustupuje. Ale celkově hodnotím rozohdně kladně.

https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Masáž: Body to Body
Délka: 60 min.
Cena: 1700 (zimní akce) + 500 pussycat

Hodnocení masáže: super

karolina.webp

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx