Erotické masáže Praha

VANESSA – RABBIT HALL

Znáte film „Nuda v Brně“? Návštěva ve vršovické pobočce Rabbit Hall, kde jsem si narychlo sjednal masáž se slečnou Vanessou, takovou nudou byla.

Namlsán několika návštěvami v podniku Candy jsem po dlouhém pracovním jednání na Vinohradech dostal nápad, za který bych si teď nafackoval. Nechtělo se mi jezdit ve večerní dopravní špičce do Candy, takže jsem zavolal do Rabbitu, zda je někdo na Vinohradské. Nebyl, ale operátorka mi nabídla slečnu Vanessu ve Vršovicích. Prý je strašně milá a budu spokojen. Za jízdy v autě jsem neměl možnost kouknout na fotku ani na hodnocení, ale říkal jsem si, že proč ne.

Salón se nachází na Vršovické ulici nad supermarketem, nikde nikdo, vstup opravdu diskrétní. Recepční mi nabídla pití, dala pantofle a odvedla mě do pokoje, že slečna přijde hned. „Hned“ bylo více než pět minut. A kdo někdy takhle čekal na slečnu, dá mi možná za pravdu, že pět minut je dlouho a je to takové rozpačité.

Asi po pěti minutách přišla Vanessa a bez jediného slova mi podává ruku. Myslel jsem, že to je uvítací podání ruky, ale nebylo. Za ruku mě odvedla do jiného pokoje, takže dobře, že jsem se během čekání nezačal svlékat. Druhý pokoj byl také pěkný, řekl bych, že oba pokoje si byly podobné jak vejce vejci. Změnu pokoje jsem tedy neřešil, ale proč k ní došlo, netuším.

Vanessa je rusky/ukrajinsky (nepoznám to) hovořící dívka s elementární znalostí češtiny. Má krásný prsa, o tom žádná, ale vůbec nebyla můj typ. Jenže namlsán zážitky z Candy jsem si říkal, že ono se to určitě poddá. Nepoddalo. Vanessa mi totiž podala ručník, ukázala na sprchu a odešla. Už v tuhle chvíli jsem to měl zabalit. Bohužel nezabalil a šel do sprchy sám.

Když už jsem nevěděl co nudou ve sprše dělat, vrátila se Vanessa na pokoj. Vyšel jsem ze sprchy, utřel se, Vanessa se svlékla a zeptala se, jakou chci masáž. Tu jsem v autě domlouval s operátorkou, a tak nějak jsem myslel, že to je v principu jedno. Prostě inzerovanou masáž za 1.800,-Kč, resp. 1.600,- v rámci Rabbit akce. Nebylo to jedno, což se ukázalo na konci masáže.

Vanessa mi ukázala kam si mám lehnout, namazala si prsa olejem a položila se na mě. V zrcadle jsem viděl, a na sobě cítil, jak dělá pohyby, jaké dělá muž při souloži. Prostě jakoby mi píchala svoji prckou zadek. Není to zrovna nejlehčí holka, takže po chvíli to začalo být docela nepříjemné. Váha Vanessy je na webu udávána jako 61 kg, vůbec bych se ale nedivil, kdyby číslovka na displeji váhy ukazovala hodnotu 0 5 – 6 kg vyšší. Sorry, Vanesso.

Asi nejerotičtějším prvkem bylo olizování mého ucha, ale i to začalo být po nějaké době nudné. Celé to bylo strašně mechanické, bez jiskry erotična, údajné B2B spočívalo v kopulačních ohybech Vanessy nad mým zadkem. Po nějaké době jsem to zabalil a řekl, že mě to nebaví a půjdu do sprchy. Prý jí to ještě nikdo neřekl. OK, asi jsem neměl svůj den, ale za mě to fakt byla strašná nuda.

A aby tomu nebyl konec, tak jsme na konci ještě řešili, že pohyb její pánví nad mým zadkem byla B2B masáž za cenu 2.200,- Kč, kdežto já myslel, že máme nějaký „Mix“ za 1.600,-Kč. Kdyby to dotáhla do zdárného konce, nebyl by problém, takhle jsem ji ale požádal o vrácení přeplatku, což s protáhlým obličejem udělala.

Masáž, délka, cena: Mix, 60 minut, 1.600,-Kč (akční cena)

Hodnocení masáže: Špatná ☹

https://tapky.info/?4423,vanessa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

vanessa_0119.jpg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx