Erotické masáže Praha

ALINA – CANDY SHOP

Alina je takový anděl s ďáblem v těle. Jsem spíše na tmavovlásky, ale musím uznat, že Alina moje preference možná změní. Byla mi totiž vybrána operátorkou ve chvíli, kdy jsem byl kousek od salónu a chtěl zajít na masáž, aniž bych věděl, kdo je v tu chvíli volný.

Alina si mě zavedla opět do pokoje za zrádným schodem, tentokrát na pravou stranu. Pokoj je hezký, do zrcadla před hlavou se ale nedívá zrovna pohodlně. V průběhu masáže se ukázalo, že to vlastně ani není moc potřeba.

Úvodní sprcha byla jedna z nejlepších, co jsem do té doby v Candy zažil. Alinea nenechala nic náhodě a rovnou se mě zeptala, jestli chci udělat dvakrát. Jasně, že chci, ty potvůrko. Trochu mě namydlila, zavzdychala, pohonila penis a už se otáčela, aby mi nabídla prcku zezadu. Pustila mě mezi stehna a už to jelo. Jeden by snad i věřil, že je uvnitř. Jasně, že není, ale Alina to umí tak, že tomu prostě věříte. Vystříkal jsem se jako puberťák, načež se Alina s úsměvem zeptala: „Jak se máš“? No, v tu chvíli jsem se měl fakt hodně parádně.

Na posteli jsem musel trochu oddychovat. Výstřik ve sprše mě nějak zmohl, takže jsem se ani nesnažil kloubit si krk ve snaze dívat se do zrcadla ve výklenku. Užíval jsem si a čekal až bude otočka.

Ta přišla asi po patnácti minutách. Alina asi už ve sprše poznala, že mě rajcuje její zadek a nebála se ho ukazovat. Tak krásnou dírku do prdelky, pánové, uvidíte málokdy. A do prcky se podle nevejde ani propiska. Musí jí mít fakt těsnou. A to jí je podle webu prý už 26.

Alina umí krásně oddalovat a udělala to snad pětkrát. Pak už jsem jí musel říct, že mě musí vystříkat, jinak už fakt nevím 😊. Udělala mě  v „šedesátdevítce“ s prckou snad dva centimetry od mé pusy. Pořád s tou pussycat váhám, ale holky v Candy je mají tak vymazlený, že do toho asi půjdu. Po výstřiku se mě opět zeptala, jak se má, Asi je to nějaký její „signature“ prvek.

Ve sprše mi ho postavila znova a myslím, že mít více času, udělala by mě potřetí. Tak snad někdy jindy. Společně s tou pussy….

Masáž, délka, cena: Tělo na tělo, 60 minut, 1.700,-Kč (sleva 300 korun v zimní akci)

Hodnocení masáže: Super 😊

Admin edit: https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Alina.png

3.4 11 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx