Erotické masáže Praha

MEGAN – CANDY SHOP

Po dvou skvělých zkušenostech s Karolínou jsem zašel do Candy potřetí. Tentokrát za slečnou Megan. Klasické milé přivítání a tentokrát odchod na pokoj vzadu v salonu po levé straně. V porovnání  s parádním pokojem, kde jsem byl dvakrát s Karolínou, trochu zklamání, ale co. Nepřišel jsem kvůli pokoji, ale kvůli slečně.

Očekával jsem podobný průběh jako s Karolínou, ale bylo jiné, o hodně jiné. Sprcha byla snad ještě více erotická než s Karolínou, ale Megan je pěkná mrška a vystříknout mě nenechala. Ne snad, že by to nedovolil, to ne, ale přesně poznala, kdy se to blíží, a změnila postoj, nebo přestal honit, trošku se odtáhla, atd… Prostě to parádně napínala.

Na matraci jsem si proto lehl úplně ztopořený. A řeknu vám, že jemné honění penisu, když ležíte na břiše, má fakt něco do sebe. Je to hodně sexy.

Na záda jsem se otočil poměrně brzy a skoro hned přešla Megan do pozice 69 kdy jsem si mohl krásně prohlížet její prdelku i prcku. Nevím, příště si možná připlatím pussycat. Lákala mě opravdu hodně. Celou tu dobu mě krásně honila a trošku hlasitěji dýchala. Žádné hlasité vzdechy to ale nebyla. Decentní a vzrušující. Žádné divadlo. Alespoň ne okaté.

Chtěl jsem se pokochat tělem Megan, a hlavně pohledem na její prcku. Požádal jsem ji proto, aby si lehla na záda a začal ji hladit po celém těle. Asi se jí to líbilo, protože si pomalu sjela rukou na prcku a začala si to dělat. Nemohlo to proto dopadnout jinak, než mým mohutným výstřikem až na její prsa.

Megan bych si s chutí „dal“ podruhé. Ale protože jsem si řekl, že vyzkouším více masérek, odkládám toto rozhodnutí na později.

Masáž, délka, cena: Tělo na tělo, 60 minut, 1.700,-Kč (sleva 300 korun v zimní akci)

Hodnocení masáže: Super 😊

Admin edit: https://tapky.info/?4988,megan-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Megan.png

2.3 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx