Erotické masáže Praha

Alina – Candyshop

Když jsou ty Velikonoce, tak jsem se říkal, že zajdu vyšupat holky do mého oblíbeného salonu. Operátorka nabízí v požadovaný čas Alinu. Tu jsem měl v hledáčku, ale drobnější postava a menší poprsí mě odrazovaly. Inu, hodnocení dobrá, ťapky rating taky slusnej (3.56), tak což vyzkoušíme….

Příchod standard, na baru zdravice s mojí oblíbenkyní Karolínou a hned záhy přichází Alina. Co jsem načetl předem, tak vše sedí. Drobná, hodně hubená dívčina, kde na obličeji vynikají ty prifoukle rty. Jinak obličej kulatý, kukadla moc pěkná a drobná tečka piercing v nosu slušivý. Na těle pak nerušivych tetování.

Na pokoji nabídka k odšacení odmítnuta s tím, že ještě nejsem tak starý jako mojí zdejší kolegové. A jde se do sprchy, ta neurazí a jak bylo řečeno kontrolní otázka na kolik kol pojedeme. Takticky volím dvě a nechávám Alinu rozjet její honící hru, není špatná ale po nějaká době ji zastavuju a radši to nechám dneska na jednom kole.

Masáž na břiše solidní, proplétání prstů, neustále vzdychání při každém jejím pohybu úplně nemusím ale což…hodně často dotyky na koulích a ještě častěji máte Alinino stehno zaryto mezi a drhne vám jim hrázi….takže doporučuju důkladnou očistu před návštěvou, ať z toho pak nemá Alina hnědý koleno. Jinak slajdule pěkně a i masáž je silovější takže ztuhlá záda povolila pěkně.

Otočka asi v půlce. Přichází pohledy do očí, kousání Aliny do rtů, více vzdychání, hodně času tráví v blízkém kontaktu tam dole….takže při zavření oči a trocha fantazii to může evokovat, že…..Jinak Alina dost často mění pozice, koníček zepředu, zezadu, šikmo….a vždycky jako chvilku pohoní ale ne tak aby vás udělala…hezky oddaluje, ale jednou to prostě musí přijít….takže se dostaneme do klasické koníček pozice, kdy se občas nakloní, nos na nos…..a začne intenzivně honit za zády a naskakovat……tohle už se prostě dlouho oddálit nedá…takže končím na jejich stehnu.

Pak přichází kratší pokec, jako bonus i masáž rukou a jde se s Angelinou, tedy Alinou do sprchy….nějak jsem si nemohl pomoct, ale já tam asi díky těm rtům vidím Angelinou Jolie v obličeji…..rozlučka a na ulici si už pohravám s myšlenkou, že takový Tom Raider obleček by Alině vlastně moc slušel :-).

Název: Body to body
Délka: 60min.
Cena: 2000,-  – zimní zahřátí nám skončilo :_(

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení:  super

alina-3.jpg

3 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx