Erotické masáže Praha

KAROLÍNA PODRUHÉ – CANDY SHOP

Namlsán svoji první zkušeností v Candy s Karolínou jsem se po pár dnech rozhodl svoji návštěvu zopakovat. A proč měnit masérku, když Karolína byla skvělá. Objednal jsem se tedy opět ke Karolíně a opět to nebylo šlápnutí vedle. I když…

Karolína byla skvělá jako při mojí první návštěvě. Nepamatovala si mě, ale to nebyl žádný problém. Spíš to indikuje, jaký asi mají v Candy provoz.

Ve sprše opět rozjela parádní mazlení a vzrušování. Opět jsem se udělal když se ke mně otočila zády, rukama se opřela a stěnu a nechala mě postříkat její krásnou kulatou prdelku. Tu má tedy vážně výstavní. Stříkal jsem pěkně, ale vlastně už jsem věděl, co bude na posteli následovat. A já mám raději překvapení.

Ani na posteli se potom už žádné překvapení nekonalo. Vše jako u předchozí návštěvy. To není výtka, jen info pro neznalé jako jsem já. Kdo má rád to napěti, co přijde za chvíli a co potom, měl by asi masérky měnit.

Ať tak či tak, Karolína mě opět v kleče zády ke mně dovolil stříkat na zadek a na záda. Kdo někdy viděl tu její vyšpulenou prcku a malinkou dírku do prdelky, dá mi jistě za pravdu, že tenhle pohled probudí i impotenta.

Sprcha na závěr málem skončila třetím výstřikem, ale nakonec sem to nedal. Nevadí. I tahle masáž byla fantastická. Příště ale zkusím jinou dívku. Právě pro ten pocit z neznáma.

Masáž, délka, cena: Tělo na tělo, 60 minut, 1.700,-Kč (sleva 300 korun v zimní akci)

Hodnocení masáže: Super 😊

Admin edit: https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Karolina.png

2.7 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx