Erotické masáže Praha

KAROLÍNA – CANDY SHOP

Moje první návštěva v Candy byla plná očekávání a obav. Váhal jsem mezi Candy a Rabbit, nakonec jsem se rozhodl pro Candy. Doposud jsem měl zkušenosti pouze s masážemi v privátních bytech, a i když jsem zkusil asi tři nebo čtyři, ani jedna nestála za nic. Aby tam probíhala společná sprcha, nebo dokonce nějaké GFE, to v žádném případě.

Candy tady všichni znají, přesto mě trochu zaskočilo, na jak rušném místě se vchod do salonu nachází. Naštěstí před domem žádné čekání, takže v salonu jsem byl během pár sekund. Na baru se mě slečna zeptala za kým jdu, nabídla nějaké pití, jenže než jsem se stačil rozkoukat byla u mě Karolína a vzala mě na pokoj hned vedle recepce. Pokoj parádní, sprcha veliká, Karolína moc hezká.

Jestli jí je 22 nebo 25, neřeším. Zajímá mě tzv. „wow efekt“ a ten se dostavil. Navíc byla docela komunikativní a už ve sprše rozjela hodně erotickou hru. Alespoň tedy na moje dosavadní zkušenosti. Hladila mě všude, včetně penisu, který pochopitelně adekvátně reagoval. Otočila se ke mně tím svým krásným zadkem, strčila si mě mezi stehna a nechala mě přirážet. Ano, první výstřik proběhl už ve sprše.

Po sprše jsme se přesunuli na postel (myslím, že to není futon v pravém slova smyslu), kde jsem ulehl na břicho. Karolína začala jemně masírovat záda, nohy, třela se o mě svými prsy, prdelkou i prckou. Po otočení mě chtěla udělat podruhé, ale i když mi stál, finále se nějak neblížilo. Potřeboval jsem větší stisk, nebo…

Nebo požádat Karolínu ať si klekne, trošku roztáhne nohy, dívat se na ní do zrcadla a u toho se udělat. Postříkaná záda jí nevadila, utřel jsem ji a ještě chvilku jsme leželi. Pár minut před konce jsme šli znovu do sprchy, kde se jí podařilo postavit mi ho potřetí. U toho to ale skončilo, nechtěl jsem ve sprše zkolabovat.

Karolína je fajn holka, která na sebe nechá sáhnout, pozná, co dělá chlapovi dobře a umí navodit prima erotickou atmosféru.

Masáž, délka, cena: Tělo na tělo, 60 minut, 1.700,-Kč (sleva 300 korun v zimní akci)

Hodnocení masáže: Super 😊

Admin edit: https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Karolina.png

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx