Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Podnik: Objednanie ráno cez WA. Komunikácia od operátorky strohá, ale jasná. V daný čas som pred dverami zavolal operátorke a za minútku otvorila Jasmína. Podnik je pekný, patrí k tým luxusnejším. Izba bola menšia, ale stačila (vraj majú aj väčšiu). Čo bolo dosť malé bola sprcha, ale aspoň sme si boli bližši. Tiež pekná, čistá a nová.

Vzhľad: Jasmína je sexy, za mňa lepšia ako na fotkách. Všetko na nej sedí od zadku, prsia, až po peknú tváričku. Štíhla nízka postava, dlhé vlasy. Nie je čo vytknúť. Menšie tetovanie. Už na začiatku v pižamku a sexy červenej podprsenke som mal čo robiť, a keď to dala dole, tak to bolo ešte lepšie.

Osobnosť: Od prvého momentu navodila veľmi príjemnú atmosféru. Pred a po masáži som sa cítil ako s kamoškou, ale počas masáže ako s milenkou. Za mňa ideálna kombinácia. Milá, ponúkla mi pitie, vysvetlila čo a ako. Ja som skôr tichý typ, ale s ňou by som prekecal celý deň.

Sprcha: Sprchu som samozrejme zvolil spoločnú. Najskôr ma do nej poslal samého a išla nahriať olej, za minútu sa ku mne pripojila. Rozhodne nešlo len o očistu, ale cieľom nebolo ani ma tam proste urobiť. Nasadila všetky možné erotické pohyby, aké si len dokáže predstaviť.

Masáž na bruchu: Zo spojenia erotická masáž to u Jasmínky nebola žiadna masáž, len erotika. Od prvého momentu sa nastavila v zrkadle do toho najlepšieho možného uhlu a začala si to užívať. Dokonca ma upozornila, že má rada kontaktnú masáž a nemám ju zanedbávať. Často kontrolovala kamaráta dole, jazdila po mne z predu aj od hlavy. Potom si predo mňa kľakla a ja som si išiel vylomiť krk.

Masáž na chrbte: Otočka rýchlo, určite v v prvej polovici. Skoro celá masáž na chrbte bola v štýle tu máš a hraj sa. Poklad má krásny, zjavne si to uvedomuje a naplno využíva. Keď som sa jej chvíľu nevenoval, hneď ma usmernila. Je dominantná a používa zaujímavé prvky napr. keď mi obtočila nohy okolo hlavy. Bolo ťažké krotiť sa, že to nie je pussycat masáž, keď mi s kočkou občas doslova narážala do nosa a ešte väčší problém ju nepobozkať, keď mala pery 2cm od tých mojich.

Po masáži: Po masáži spločná sprcha a pokec. Odchádzal som po 70min, nič neunáhľovala. 2-krát sa uistila, že jej vážne chcem nechať sprepitné. A skoro až rozkazom mi oznámila, že nabudúce mám zobrať aj autoerotiku.

Záver: Jasmínka je mašina, užil som si s ňou každú chvíľu. Masáž nečakajte. Je to až nebezpečné, ako to vie dobre robiť. Sex bez sexu.

Masáž: 60min erotická masáž za 1900Kč

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 9/10 (niet čo vytknúť), masáž: 5/10 (z klasickej masáže tam nebolo nič a vôbec mi to nevadilo), GFE: 9/10 (toto fakt vie), celkovo:  (super,dobrá)

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

img-20230330-wa0005-1025x1536-3.webp img-7601-1152x1536-2.webp img-7602-768x1024-0.webp img-7604-1152x1536-1.webp

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx