Erotické masáže Praha

Terry – Rabbit Hall

Terry se mi velmi líbila na fotkách, a zamlouvá se mi i cena RH za hodinový erotický mix. Terry má hezkou štíhlou postavičku, byť na omak trošku měkčí, k tomu krásná přirozená prsa, k její drobné postavičce spíše i velikost tak 2,5; k věku 21 bych i podle toho, co mi říkala, něco málo přidal. Hezký milý obličejík a krásné oči, černé vlasy, ale zase ne třeba úplně nejlepší pleť, přece jen úplné wow to zase nebylo. I když to možná bylo i tou absencí GFE už od prvního momentu. Nebýt recenze „Vrabce v hrsti“, bych si možná myslel, že Terry neměla svůj den nebo jsem jí nějak nesedl, ale i on to měl podobně. Submisivní Terry dá se říci je, ale když tak spíše útrpně: všechny obvyklé bonusy erotické masáže jsem si z ní musel v podstatě vymámit, až jsem se chvílemi cítil nepatřičně.

I komunikace byla od Terry v takovém tázacím a tiše rozkazovacím módu: od nabídky pantoflí, přes otočku na záda (pološeptem „Otoč se“ 😊) nebo při svlékání před sprchou se ptám „Přijdeš pak za mnou?“ – „Kam?“ A rozhodně to nebylo jazykovou bariérou: Terry umí česky velmi dobře, je tady už více let. Ani případnou nezkušeností: masíruje prý už asi rok, jen předtím v jiném salónu, pod jiným jménem. Ale do sprchy přišla – poté, co jsem mohl sledovat přes sklo její svlékání – a ve sprše jsem jí celkem rozpovídal, takže na futon jsme šli v celkem fajn atmosféře a vypadalo to nadějně.

Silnou zbraní Terry je vlastní masáž, kterou taky natáhla skoro do dvou třetin času. Tělo na tělo a lingam asi spíše nutná povinnost a cokoli mimo to, např. nějaké mazlení či GFE, už zřejmě nemá na programu nebo neví, co to je. Absenci jakýchkoli prvků – proplétání prstů (to jsem nakonec provedl já jí), erotického vzdychání natož něco intimnějšího nebo speciálnějšího – už zmiňoval Vrabec.

Její masáž se dá myslím i srovnat s profesionální, pokud tedy nepotřebujete více přitlačit (což já ne a vyhovovalo mi, že tato lehoučká dívčinka nepoužívala kolena ani lokty). Bylo to takové relaxačně-sportovní. Ke konci projevila i starost o můj rozkrok, zadek i linii mezi tím, a provedla podélné i krouživé klouzání břichem po mých zádech s využitím prsou. Při celé masáži se přes bližší zrcadlo zajímala, zda se na ni dívám, můj občasný obdivný očním kontaktem a občas i úsměvem opětovala, stejně jako pak přímý po otočce, kdy ale k přiblížení obličejů nedošlo, do vzdálenějšího zrcadla se minimálně jednou nastavila i necudně zadečkem. 😊

Po otočce však vzaly naděje na nějaký zajímavější scénář brzy zasvé. Takže jsem to musel zase jednou vzít do své režie. Spontánně od Terry následovalo totiž jen pár projetí prsy pomalu kolmo z boku – a pak již přechod na závěrečnou hoňku, a to bohužel pouze vsedě naproti trochu ze strany: sice jsem aspoň tak tak dosáhl na její fajn prsy, což jí nevadilo, ale jak často podotýká Sktr, je to (pro nás) nejvíc frustrující pozice. Ruční práce Terry byla stereotypní jako tahání pístu nahoru dolů v neměnném rytmu a začalo se zdát, že nic jiného nemá v repertoáru a že s takovou si bude po zbývajících 10 minut bude Terrynka jen zbytečně mordovat ruce, tak jsem ji poprosil o přitulení, načež si ke mně významně přilehla ze strany, nechala si i proplést nohy a dokázal jsem se něžně prohladit k její kočičce, načež mi odtamtud ruku odtáhla. Tak jsem jí nastínil, o co tím přichází, načež se skutečně nechala tu svou jemňoučkou škvírku patřičně prohmatávat, za chvilku mi začala slušně vlhnout, ale jinak nedala nic znát.

Tak si zkouším říct o 69 – je mi už jasné, že se nestydí, ale má asi obavy – a ani se moc nedivím při těch proudech eroticky deprivovaných a zároveň eroticky nevzdělaných turistů všeho druhu do RH; skoro vždy tam nějakého potkám… Tak jí říkám, ať se ode mne fakt ničeho nebojí. Po chvilce váhání se na mne přece jen přetáčí – a podestýlá si pod kočkou vrstvou dvou kapesníčků na mém břiše. To jsem úplně nepochopil: stejně si ode mne hned nechala pozvednout zadeček a nechat kočičku hníst mými prsty, takže jsem se, i tím téměř detailním pohledem na ni, bez problémů udělal. A neměla sebemenší problém s tím, že ode mne schytla výstřik, a to předvídatelný a pro jistotu i mnou hlášený, mezi prsa. Pro mé uklidnění se ptám, zda to bylo dobrý, a ona „Ano“ a celkem překvapivě i s úsměvem, ale možná si jen radostně oddechla, že už to má bez úhony za sebou…

Ve sprše, kde mi pomáhá s očistou, se jí ptám, co bychom dělali, kdybych přišel na 90minutovou masáž. Nevím, zda jsem to pochytil úplně přesně, ale rozuměl jsem, že by mě déle masírovala nebo si s ní lidi 30 minut povídají.

Přetáhli jsme sice asi 4 minuty, mezitím Terry stihla znovu připravit futon, ale když se vrátila při mém dooblečení, moc spokojeně nevypadala. Po zaplacení se jí ptám „Jsi smutná?“, načež ona „Ne, ale za chvilku mám další masáž…“ (tónem: copak to nechápeš?).

Nakonec usměvavý smajlík Terry dám, protože ten střední má už z předchozí recenze, a mít dva takové ze dvou by se mi zdálo nepřiměřeně přísné. Je možné, že při dražší masáži dostanete i od Terry více těla na tělo (podle webu RH ji miluje stejně jako mix masáž), a když připočtu pozitiva pro mne příjemného prostředí včetně 3 dlouhých zrcadel (i když na tomto širokém pokoji od futonu poměrně vzdálených) a že Terry odstranila výtky předešlého recenzenta (olej nebyl studený, řetízek na krku jsem po sprše už při masáži nezaznamenal a salón jakž takž slušně tekoucí voda) a toho, že Terry ponechala celkem dostatečné osvětlení, tak si myslím, že pokud od dobré masáže hezkou mladou nahou holkou nemáte zvláštní nároky nebo si ji dokážete ukočírovat nebo ji možná nějak zaujmete (nevím), můžete být i spokojeni. Vlastně jsem rád, že Terry tuto práci dělá. I když si nejsem jistý, zda je ráda ona sama.

Masáž: Erotický mix

Délka: 60 minut

Cena masáže: 1600 Kč + drobné dýško

Hodnocení: dobrá

Odkaz: https://tapky.info/?4962,terry-rabbit-hall-774-910-918-774910918

TerryNew-0.webp TerryNew4-1.webp

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx