Erotické masáže Praha

Molly – Infinity

Recenze je z poloviny února, kdy jsem měl štěstí a moje volno v Praze vyšlo na dobu, kdy pracovala Molly. Jako milovník velkých prsou jsem si tenhle opěvovaný zázrak přírody nenechal ujít.

Objednával jsem se asi den dva dopředu, nebyl žádný problém s termínem, který jsem si vybral. Operátorka mě zase dobře polopaticky navedla na pobočku.

Přivítání, představení, úsměvy, dostávám pusu na tvář. První dojem skvělý. Molly je zahalená v župánku, její největší deviza se jen nejasně rýsuje. Mluví vcelku dobře česky s východním přízvukem, domluva je bezproblémová. Má krásný, jasně modrý oči, do kterých se hrozně příjemně kouká. Odpouštím jí proto ty lehce upravené rty.

Protože se jednalo o výhru, Molly už od operátorky ví, že placení tentokrát nebude. Rovnou mi říká: „Ty máš masáž zdarma, že?“ Potvrzuji a jdeme do pokoje, ona odbíhá pro vodu, já se omotám do ručníku. Nezeptala se ovšem jakou masáž a já předpokládal, že to ví od operátorky. Hned je zpět, teď už taky omotaná do ručníku a jdeme společně do sprchy.

U sprchy ručník ledabyle odhodí a já jsem z toho u vytržení. Je škoda, že ty svoje poklady bere jako běžnou věc, protože bych si je rád odhalil a rozbalil sám trochu pomaleji, abych neutrpěl takový kulturní šok. Sprcha je mazlící, objímací. Ze začátku jsem se skoro bál na ni sáhnout, aby se ne rozplynula,protože její postava dokonalých přesýpacích hodin byla až nadpozemská a jako ze sna.

Po sprše jdeme na futon a začíná masáž. Hezky pomalu, jemné doteky na záda. Pomalu je stupňovala až do momentu, kdy jsem měl její prsa úplně všude. Vzdychání do ucha, propletené ruce, všechno tam bylo.

Po otočce mi dává prsa na hraní a já je konečně pořádně pomačkám.  Jsou na svoji velikost, kterou bych spíš odhadoval někde okolo 5-6, neuvěřitelně pevná, souměrná a mají krásný tvar. Na webu má věk 30, ale prsa pevnější než dvacetileté holky. K tomu má i adekvátní zadek. Krásný tvar, pánev široká jak ramena, do toho úzký pas. Ještě nikdy jsem takovou postavu neviděl.

Když je na obráceném koníčku, zkouším pohladit na kočce, ale jemně, avšak jasně mi dává ruku pryč. Aha, pan Sktr nekecal. Výhra byla masáž infinity mix, ale zatím to vypadalo velice podobně, jako to co mi poskytla Elza v rámci klasické masáže. Spíš méně, protože s tou jsem si dole vyhrál víc než dost. Hádal bych proto, že jsem dostal masáž klasickou, ale bylo mi to asi jedno…

Jsem z jejího těla unešen, zeptám se, jestli nezkusíme nějaké extra. „Chtěl bys lízat?“ A já v ten moment ucítil, jak mě taky něco olizuje. Byly to plameny z druhého kruhu Dantova pekla. Neodolal jsem žádostivosti a přestože jsem měl nejprve na mysli spíš líbání, překročil jsem tu hranici a poprvé si vzal pussycat.

Ještě chvíli pokračovala v mazlení a pak pomalu nasedla na moje ústa. Řekla přitom: „Ale jen pusou. Rukou ne, sáhl sis na něj. Když děláš blbosti…“ V ten moment mi došlo, že má obavu z možného přenosu čehokoliv, takže když jsem si ho pár momentů předtím trochu porovnal, zavřely se mi u ní dveře.

Musím říct, že pussycat jsem s ní užil náramně. Nebylo to v 69, ale klečela na mě a já si přitom hrál s jejíma prsama. Buď mi udělala hezké představení nebo se jí to taky líbilo. Tlačila se mi totiž na jazyk a jezdila po ústech s takovým entusiasmem, že se na konci celá rozklepala. Nádherný zážitek.

Nakonec jsme si dohodli finální polohu, ve které jsem dospěl k vrcholu já. Většina dávky šla na ni a při utírání si otvírala kapesníčkem i obličej. Jen jsem se chtěl ujistit, že na obličej nic nešlo, ale ne, měla jen orosené čelo a že „Tos asi četl v nějaký recenzi, co?“ Vzpomněla si na nedávnou recenzi, že tohle by ona opravdu nikdy neudělala.

Máme ještě chvíli a tak si povídáme a pak hurá do sprchy, kde konverzace pokračuje a dokonce už v mnohem uvolněnějším duchu a řekne i něco málo o sobě. A já si ještě naposledy pohraju s nejdokonalejším poprsím na světě.

Rozloučí se polibkem na rty a ahoj, zase někdy.

Fotky má sice hezký, ale přidávám navíc obrázek, kde si je Molly nejpodobnější 🙂

 

Infinity mix na 60 minut

2400 + extra

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

hodnocení: super

 

 

 

IMG_4698-683x1024-1.jpeg 07014b64-9dba-48fa-8334-9a4ce5a2c3f2-0.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx