Erotické masáže Praha

Stella – Infinity Spa

Tak jsem se s Vámi rozhodl podělit ještě o nalezení svého ztraceného „cukrátka“ a jeho návštěvu v salónu Infinity. Tam obecně chodím docela nerad a nová pobočka V Hálkové ulici mi už nesedí vůbec. Komplikovaný vstup. Chybějící sprcha na pokoji a taková ta podivná koupelna s vanou jako „sprchovým koutem“ mi prostě nesedí. Ale co bych pro Angie respektive teď už tedy nějakou tu dobu Stellu neudělal. To, že jsem za ní dorazil i na její nové působiště mi bylo vykompenzováno už v okamžiku, kdy jsem jí uviděl v kraťoučké průsvitné košilce končící jen těsně pod tou její fantastickou prdelkou. Přátelsky se na mně usmívala a druh masáže jsme ani domlouvat nemuseli, protože mně poznala a bylo vidět, že moc dobře ví pro co a kvůli čemu za ní především chodím. Odeslala mně do koupelny a během pár vteřin už v ní byla za mnou. Ve vaně jsme se ani tak nesprchovali jako spíš za doprovodu zurčící vody mazlili a muchlovali. Děvče mně zkušeně a rychle přivedlo do plného toporu, což jí ani nedalo moc práce, protože to její tělíčko mně prostě bere fakt hodně. Navíc ani mně netrvalo moc dlouho do chvíle, kdy jsem na svých prstech ucítil její horké mokro, které rozhodně nepocházelo s tekoucí vody. Stella je šťastné děvče, neboť mám pocit, že celé její drobné tělíčko je v podstatě jedna velká erotogenní zóna. A tak je opravdu radost si s ní pohrávat. Má nádherně reagující velké do špičky trčící bradavky, korunující její malé ale krásně do ruky padnoucí ňadérka a myslím si o ní, že opakovaných orgazmů je schopná dosahovat i při jízdě na kole pouhým třením o sedačku… :):):) Prostě ideální dívka pro pussycat a pokud máte tuto zálibu, ujišťuji Vás, že se Stellou si to fakt užijete jako s málokterou jinou.

Když jsme si v koupelně dostatečně jeden s druhým pohráli, odcupitali jsme rychle přes chodbu do pokoje a já se neposlušně svalil rovnou na záda. Stella to přešla bez komentáře a spokojeně na mně nasedla a hned bez zdržování rozjela to svoje nefalšované Gé F Éčko s plnou výbavou. Po chvíli se nade mnou sklonila a vzdychala mi do ucha zatímco já si blaženě  ochutnával její ňádérka, spokojeně sál ztopořené bradavky a zároveň si dole nenechavou rukou šteloval to její do hlaďoučka vyholené sladké nádobíčko. Postupně se začala na mně posouvat směrem vzhůru a já tak svými ústy s prsou sjížděl přes bříško do míst, kde jsme je již oba chtěli mít nejraději. Stella mně nešetřila a rozjela mi na obličeji docela vášnivé facesittingové rodeo. Držel jsem se statečně ale po nějaké době už mně přece jen začala docela přidušovat a tak jsem se jí musel vymanit a hodil jsem si jí na záda a jal se ihned pokračovat v „lízingu“ ale teď již pro změnu podle svých pravidel. Nechala mně pokračovat i docela dlouho potom, co sebou začala v drobných poryvech pravidelně jemně poškubávat. U toho mně dole stíhala přihoňovat nožkama a to tak efektivně, že jsem jí musel začít brzdit a vyvléknout se jí z dosahu. Toho následně využila k úniku před mými ústy i ona a smála se při tom, že už prostě nemůže a nechce abych jí úplně odrovnal. Sice nerad ale propustil jsem jí a teprve v tu chvíli jsem se svalil na břicho a nechal jí na sobě rozjet naučenou sestavičku. I během ní mně ale držela v neustálé pohotovosti a prakticky mi už z něj nesundávala ruku, takže prosit, že už prostě nemůžu jsem musel začít pro změnu já. I ona nade mnou se na chvíli slitovala a nechala mně přetočit se zpátky na záda a jen mně nějakou tu chvíli něžně hladila, provokovala a škrábkala na kulkách. No dlouho to ale nevydržela a rozhodla se mně osedlat a rozjela na mně neuvěřitelně věrohodnou jízdu v pozici na koníčka. Jasně. Byl jsem už docela mimo z toho jak jsem byl předrážděnej ale zároveň i díky její zručnosti jsem fakt věřil, že jsem v ní. Držel jsem se pevně toho jejího skákajícího zadku a přirážel jsem „do ní“ už jak smyslů zbavenej. O to větší pak byl můj úžas když jsem stříkal všude možně a pochopil jsem, že to byla naštěstí opět jen dokonalá iluze. Začal jsem se smát a Stella na mně koukala dost překvapeně, ale nic jsem jí nevysvětloval. Jen jsem si jí na sebe pevně přitisknul a zůstali jsme tak na chvíli na sebe doslova přilepený a ona mně při tom krásně jemňoučce  dohoňovala. Prostě skvělej sex bez sexu s nádhernou vzrušující a prudce vzrušivou holčinou. Nemyslim si, že by to bylo díky nějaké extra chemii mezi námi. Spíš věřim tomu, že to má fakt ráda,  je to její přirozenost a prostě to s náma umí a navíc si i pro sebe při tom dokáže vyzobat třešničky. Za to má můj nefalšovanej obdiv.

Když po nás pouklízela, tak se ke mně ještě přivinula, já si jí držel za ten její úžasně tvarovanej zadek a na tváři jsem měl přiblble blaženej úsměv, kterej mi vydržel až do večera.

Takže bylo to úžasných 90 minut klasické masáže a pussycat k tomu za celkově 3 200 kč. Hodnocení masáže pochopitelně vysmátým smajlíkem jako super dobrá 🙂 a opáčko asi zase proběhne za nějakou tu dobu pokud slečna vydrží v oboru. Přece jen už o ní mohu říct, že na mém play listu se stala vzácnou stálicí.

https://tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2718-385x578-1.jpeg IMG_2709-385x578-0.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Infinity SPA
26 března, 2024 18:29

To Nás mrzí, že k Nám nechodíte rád. A k pobočce na Hálkové… Zrovna probíhá rekonstrukce a budou k dispozici další dvě sprchy místo vany.Takže budou tři. A i prostory budou jiné…“vytuňené“.Krásný večer.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx