Erotické masáže Praha

Elza – Infinity Spa

Dnešní návštěva u Elzy mě potvrdila, že každá masérka k masáži přistupuje svým osobitým způsobem a i zkušeným masážníkům jako jsem já nabídnout nevšední zážitek. Ale pojďme pěkně od začátku.

Naskytl se mi neplánovaný volný den a tak jsem ho chtěl využít k návštěvě masáže. Objednal jsem se den předem a vybral si Elzu, která měla kladné recenze a pěkné fotečky. Celý den jsem se na ni těšil a v duchu si představoval, jak masáž bude probíhat. Už před návštěvou jsem se rozhodl, že tentokrát zkusím nabídnou Elze masáž já, abych si mohl trochu pohrát s jejím tělem.

Ve správný čas jsem byl na místě v Koubkově ulici. Otevřela mi Elza a přivítala mě v sexy oblečku. Je to drobnější slečna štíhlé postavy a líbivým obličejem. Byla pozitivně naladěná a pozitivní náladu předala i na mě. Odvedla mě na pokoj, nabídla něco k pití a společnou sprchu.

Ve sprše mě pěkně namydlila, pak dala mýdlo do mých dlaní a byla řada na mě. Začal jsem jí mydlit její plná ňadra s bradavkami propíchnutými piercingem. Elza mezi tím mydlila správná místa. Pak se otočila ke mně zadečkem a umně s ním vrtěla. Já mezi tím mydlil její záda a vše kam jsem dosáhl. Byli jsme tak namydlení, že nám chvíli trvalo než jsme vše smyli. Když jsem se utíral, tak si Elza pobrukovala nějakou písničku a zkoušela si nějaké taneční kreace, což bylo velmi působivé a potvrzovalo to, že Elza má dobrou náladu.

Po přesunu na pokoj jsem jí nabídl, že bych rád na začátek masíroval já. Elza to uvítala a poslušně si lehla na futon. Začal jsem masírovat od nohou, pak jsem si na ní sedl a pokračoval na zadeček a záda. Elza spokojeně vrněla 🙂 Zkusil jsem i něco z B2B, natřel jsem si tělo olejem a snažil se masírovat celým tělem. Penisem jsem při tom zajížděl mezi stehna, což bylo velmi vzrušující 🙂

Pak jsem jí dal pokyn k otočce a znovu začal od nohou a pokračoval směrem vzhůru. Sedl jsem si jako na koníčka a masíroval jí ňadra a šíji. Elza také nelenila a věnovala se masáži lingamu 🙂

Obrátit si na začátek role byl velmi vzrušující začátek.

Elza po chvíli řekla, že teď je čas na ní a role jsme si otočili. Lehl jsem si na břicho a Elza mi ukázala, jak se má dělat B2B. Rukou občas zajela mezi půlky a hrála si se šourkem. Já se mírně nadzvedával, aby dosáhla co nejdál 🙂 Elza po mě krásně klouzala, využívala svých ňader a vydávala vzrušené vzdechy.

Po otočce mě začala masírovat rukama a pěkně se nastavovala, abych mohl i já všude dosáhnout. Hladil jsem jí po zádech, ňadrech i zadečku. Pak opět přešla na B2B, kdy po mě klouzala celý tělem a já mezi tím mačkal její pěkný zadeček. Několikrát jsem měl možnost olíznout jí propíchnuté bradavky. Na chvíli přešla i do pozice 69 a ukázala mi svojí svatyni. Tento pohled se nikdy neomrzí 🙂 Na závěr si sedla na koníčka a začala s ruční prací doplněnou o pohyby pánví. Nikam nespěchala a já si při tom pohrával s jejími ňadry. Postupně stupňovala tempo a já za chvíli stříkal jako uražený hydrant 🙂

Závěrečná sprcha ani zdaleka nebyla jen umývací a já byl zase v pozoru. Škoda, že hodina skončila. Klidně bych si to s Elzou dal celé ještě jednou. Po celou dobu jsem se s ní cítil příjemně. Umí navodit skvělou nenucenou atmosféru plnou relaxace a vzrušení. Navíc pochválila i mojí masáž a řekla, že mám talent 🙂 Rád ji přijdu znovu navštívit.

Doplním, že se jednalo o klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900,-

Hodnocení:

super

https://tapky.info/?4844,elza-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_5603-683x1024.jpeg

4 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx