Erotické masáže Praha

Alina – Candy Shop Massage

Po mé návštěvě Sandy jsem přemýšlel, jestli ještě vůbec budu chtít jít u cukrátek někdy k nějaké jiné dívce, ale zvítězila u mě touha po pussycat a tak jsem se objednal k Alině. Přes Telegram jsem se domluvil rychle a snadno, chválím rychlé reakce a jednoduchou konverzaci.

Když jsem dorazil na místo, byly už dveře u schodů otevřené a já si to namířil k baru, kde mě Alina v podstatě hned vyzvedla. Na pokoji jsme si upřesnili typ masáže a extras a šlo se do sprchy. Alina má super postavu, víc by se mi v obličeji líbila, kdyby měla přirozené rty, ale k ní to ještě docela sedlo. Jinak ideální velikost prsou pro moje ruce, nádherný malý zadeček, mňam. Ve sprše jsem byl dotázán na počet kol, řekl jsem že můžeme zkusit dvě, ale že to asi moc nedopadne. Alina se snažila, rozjela už tolikrát opěvovanou sprchovou akci. Pozice, kdy si ji beru zezadu a připadám si u toho jak u real sexu, byla parádní. Nicméně cítil jsem, že bysme museli být ve sprše dlouho a tak jsem požádal o přesun na futon. Vypadalo to, že to Alinu trochu zaskočilo, ale šli jsme.

Masáž na břiše moc fajn, proběhli klasické prvky body to body. Klouzání prsama, zadkem a vším možným, i docela silné přitlačení, vzdychání do ucha. Ale já už myslel jen na to, jak si chci vybrat extras. Dal jsem tomu chvíli a požádal Alinu o střídačku. Nejprve jsem si ji položil na břicho, pár minut jí opravdu poctivě masíroval (jasně, jsem gentleman) a pak už jsem jednoznačně zamířil dolů a začal si vychutnávat její zadeček rukama i pusou. Když jsem se nabažil, otočil jsem jí na záda a rovnou se vrhl na její poklad. Strávil jsem tam docela hodně času, naprosto spokojený. Alina vypadala, že si to hodně užívá a buď jsme i došli k vrcholu, nebo to krásně zahrála.

Pak přišla řada na mě. Lehl jsem si na záda a Alina mi ho začala opečovávat ve všech možných polohách. Nicméně v duchu méně je více to nijak nepřeháněla s kreativitou a spíše jsme si jednotlivé polohy užívaly déle. Nakonec zaparkovala do 69, přimáčkla mi svojí kočku pořádně na pusu a já po chvíli kapituloval.

Po krátkém potulení jsme šli do sprchy a protože byl ještě čas, pořádně jsme se zmydlili a pak už byl čas zaplatit a běžet ven.

Název: Body to body
Délka: 90min.
Cena: 2400 (akce) + 500 pussycat + 100 dýško

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení: super

alina_015.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx