Erotické masáže Praha

Kamila – Tantra club

Pěkný den vespolek. Říkal jsem si, že Tantra club mám teď jako svůj rituál tak proč konečně taky nezkusit netestovanou holku. Ok, tak se šlo na věc. Vybral jsem si Kamilu. Na fotkách vypadala fakt sexy! Tím ale bohužel pozitiva jaksi končí.

Měl bych taky zmínit, že slečna mi už při vstupu vykala, řikal jsem si ok, pak přejde do smělého módu a bude to cajk. Bohužel se tak nestalo. Neřikám, že trvám na tom, abychom si vykali, to je asi to nejmenší. Nemám problém slečně tykat a ona mě vykat. Jak tu tak čtu další recenze, hodně holek to tak dělá a pak třeba po další návštěvě už automaticky tykají.

Úvodní sprcha jen mytí, žádná divočina, žádné zkoušení ani pozdrav ani dráždění kámoše. Ani rukou nezavadila. Ok, stále jsem doufal, stále jsem si řikal, že to bude lepší a lepší s odstupem času. Ale smůla. No nic, byl jsem odeslán na futon a čekal, co se bude dít.
Holka mě naolejovala nejdřív nohy a hezky hladila, sem tam lechtala. Tady musim zmínit, že už mám taky pěknou řádku masáží za sebou a tím pádem dokážu rozeznat dobrou a špatnou masérku dle masáží nohou. Dle jejich doteků, nápadů a kreativity a s jakou intenzitou, ty nohy masíruje a celkově jak pak zvládá a jak vypadá body to body.
Bylo to takové zvláštní. Takové bohužel nic moc. Možná někomu fakt holka sedne a bude se mu líbit, ale můj šálek čaje to neni.
Kamila se asi tak každejch 5 minut ptala, jestli všechno v pořádku. Při přejíždění mejch zad jejíma velkejma prsama, nic jinýho nebylo. Když pak byla otočka, poprosil jsem jí, aby šla na mě. A tady to byl asi ten největší kámen úrazu a průser. Holka řekla, že tam nedělaj sex. A já jsem zničehonic nic, přestal reagovat. Absolutně netušim, kdo byl nebo nebyl přede mnou, ale musel jsem hned vysvětlovat, že to ale samozřejmě vim a že to myslim jako masážnicky, aby si na mě sedla. Moje panika se rozjela na plný pecky, vnitřně jsem bojoval sám se sebou a křičel jsem (v tichosti), že tohle snad není možný. Že tímhle to holka celý pohřbila. Možná se lekla, že nevim, co erotická masáž obnáší, možná mi nebylo zrovna správně rozumnět (což se mi stává i mimo masáže i třeba v mých fajn čajovnách), ale tohle bylo krutý. Nevěděl jsem, co zrovna dělat, nevěděl jsem, jak navodit příjemnou klidnou atmosféru zpátky. Nicméně po asi tak dvou minutách ticha a mém myšlenkovém restartování, jsem se znovu uvolnil a snažil se soustředit na tělo Kamily. Leč už to fakt nebylo takový.
Jediné plus vidim v tom, že po tomhle epic failu, mi byla nabídnuta masáž i Kamily. Chvilku jsem se takhle uklidnil a soustředil se a zas čekal, že holka po mé masáži, předvede něco co jsem u žádné jiné masérky neviděl. Seč nic nepřišlo. Troufám si tvrdit, že tuhle zkušenost můžu brát jako varování a upozornění, že kdykoliv zkouším novou masérku, mám chodit jen na hoďku abych pak nebyl zbytečně zklamanej a nedopadlo to tak, jako teď s Kamčou. Na jednu stranu chápu, že slečny musí někde sbírat skills, nějak si vydělat a prostě zkoušet a poznávat, ale toto bylo jak bych to řekl….no prostě zklamání. Chtěl bych tu ještě pro další slečny co si tuhle mojí recenzi budou číst, že nepíšu jenom špatný recenze nebo jenom dobrý na nový holky. Moc rád poznávám nový slečny, stejně jako nové podniky. Ale tady se to trochu nepovedlo a Kamila musí zkoušet a sbírat zkušenosti dál a uvidíme, jaké recenze budou další. Moc Kamile přeju, aby měla spokojené klienty a líbilo se jí v Tantra clubu. Je to podle mě, velmi sympatický podnik. Ale jaksi, opakovat každých pár minut jestli vše ok a mít takové GFE jen napůl s pocitem, že my chlapi jsme potichu a budeme řikat, že všechno ok, tak takhle se slečna neposune. Musí se holka trochu zvednout a mít alespoň nějaké větší sebevědomí. Odcházel jsem pak z masáže s pocitem…že vlastně nevim, jestli jsem si to užil nebo jenom tak ležel a hodil si autopilota, abych kýval, že všechno v pořádku. Nechtěl holku demotivovat a mít zklamanej výraz, protože to by bylo snad ještě horší a měl bych problém s uděláním se. Naštěstí sice jakýs takýs vyvrcholení bylo, ale nebylo to to pravé ořechové.
By the way, před odchodem, mi ještě Kamila donesla kafe, který jsem rychle do sebe hodil, ptala se, jaký to bylo, jestli všechno v pořádku, ale sama asi tušila, že neni. Řikám jí, že masáž nehodnotim hnedka a ona mi odpovídá něco v tom smyslu, že: Jó aha, ty už nebudeš mluvit…a já znova: Takhle jsem to nemyslel. Jen, že si nechávám zážitek hezky uležet a přemýšlet o tom ještě během cesty domů a tak. No, co vám budu. Holka chudák vypadala, že moc neví co a jak. Nevím, do hlavy jí nevidim. Avšak nějaký zvláštní pocit odtažitosti, tam byl. A zároveň chápu, že né každá masérka, mě umí zklidnit a navodit krásnou klidnou atmosféru i pro člověka, jako jsem já…tedy pro autistu s ADHD a pár dalšíma handicapama. Možná bych měl zmínit, že jsem s tím naprosto oukej a už se mi to nejednou stalo, takže hodnocení z celkového dojmu Kamily, si mile rád přečtu i od jiných kolegů a milovníků erotických masáží.

P. S. O to víc, se těšim na další novou masérku a rozhodně musim fakt zkoušet po hodinkách, abychom se mohli se slečnou trochu oťukat a tak. Nicméně i tak musim zklamaně říct, že jsem i v rámci premiérové návštěvy podniku, dokonalé vzrušení a nezapomenutelné éro jízdy. Tady to bylo spíš courání se nudným krajem bez nálady a bez hudby v autě :((

Druh masáže: VIP program
Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 2500,- (+ líbání 500,-)

https://tapky.info/?4853,kamila-tantra-club-722-123-111-722123111

Celková masáž hodnocena: 😐 (průměr)

Kamila-01-min-1.jpg Kamila-03-min-0.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 března, 2024 17:26

A co kissing? A jeste dotaz ke kontaktnosti maserky? Dik

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx