Erotické masáže Praha

Sandy – Candy Shop Massage

Ahoj,

za Sandy jsem byl někdy v únoru, v době kdy začínala. Možná to byl dokonce její první den. Objednání přes telefon, byl jsem upozorněn, že Sandy nedělá extras. Vrhnu se rovnou na popis masáže, protože objednání a obecně fungování u cukrátek je předpokládám už obecně známá věc, v každém případě vše klape.

Sandy mě dostala hned na začátku. Jednak svojí postavou, ale i tím pro mě dokonalým obličejem a uhrančivýma očima. Odvedla si mě do menšího pokoje se sprchou, každý jsme se samostatně svlíkli a šli do sprchy. Tam se Sandy hned přitulila a úplně rozpustila moji nervozitu (ano tou trpím při každé návštěvě masáží, tohle bylo poprvé, kdy byla okamžitě pryč). Díky tomu jsem si jí taky hned přimáčknul k sobě a začal líbat krk, ramena a mazlit se všude, kam jsem dosáhnul. Několikrát se stalo, že byly naše rty jen kousíček od sebe a já litoval, že nedělá extras, protože tady bych do líbání šel okamžitě.

Po sprše jsme se přesunuli na futon a začala příjemná masáž zad. Bylo znát, že Sandy začíná, ještě v tom nebylo tolik technik, které znám od jiných slečen, ale bylo tam takové GFE, že by klidně do mě mohla jen píchat prstem a já bych vrněl blahem. V každém případě tělo na tělo proběhlo k mojí spokojenosti a já se nemohl dočkat, až se přetočím a taky si jí ochutnám. Vůbec nevím, kolik uběhlo času, možná tak v půlce jsem se otočil.

Po otočce si Sandy sedla na moje stehna jako na koníčka, začala mě hladit po břiše a mě to hned katapultovalo, abych se zvedl k ní a pořádně ochutnal její malé bradavky. Zůstali jsme v téhle pozici asi nejdéle. Sandy mě honila hezky rukou, já ji jednou rukou dráždil její poklad, druhou si jí přidržoval a moje pusa střídala obě prsa i vše okolo nich. Pak jsme vystřídali ještě pár pozic, ale tohle mi v hlavě utkvělo nejvíc. Asi to bylo tím, že jsem byl poprvé na masáži víc aktivní. Na můj dotaz, jestli by mohla do 69 mi jemně řekla že ne, tak už jsem to nezkoušel (když čtu novější recenze, tak jsme měl asi smůlu, že jsem u ní byl na jejím úplném začátku). Zakončili jsme tak, že Sandy ležela na mém boku a navzájem jsme se uspokojovali. Po dokončení jen lehce otřela a ještě jsme se chvíli tulili.

Závěrečná sprcha byla zase mazlící, vůbec se mi z ní nechtělo, ale čas se naplnil. Takže obléct, zaplatit, pusa na rozloučenou a ještě na schodech pár posledních pohledů a byl jsem venku v realitě.

Masáž: Body to Body
Délka: 60 min.
Cena: 1700 (akce) + dýško

Hodnocení: skvělá

https://www.tapky.info/?5011,sandy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

sandy-candy-7.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx