Erotické masáže Praha

Sandy – Candyshop

Lákavé fotky, dvě pochvalné recenze, jarní nálada… to všechno se mi sešlo s úspěšnou rezervací. Sandy mi od prvních chvil připadala trochu jiná než většina masérek, co jsem v cukrárně potkal. Vzhledově i chováním, pokusím se vysvětlit, nejsem ale žádnej Viewegh. Mohl jsem napsat “od prvního pohledu”, ten je totiž celkem zásadní. Sandy je přirozeně hezká, jako obrázek. Ani ostře řezané rysy či exotičtější nebo naopak nevýrazná. Ta holka měla štěstí – co jiné dohání pomocí šminek či botoxem, má tahle dívka od přírody. Velké oči, smyslná ústa plných rtů. Poměrně vysoká a štíhlá, hebká pleť. Uznávám, pro horňáky budou prsa zklamáním, jsou to korálky dívčích tvarů. Když ale projdete profily všech dívek cukrárny, je Sandy jediná s vel.1, takže nemůžete být nijak zaskočeni. Co mne dostalo je přístup. Nejen, že je milá, ale nebojí se navazovat kontakt. Tohle bude asi to bájné GFE… Masáž má takovou tu předehru, fajn pocit, co lechtá vaše ego. Jako by to bylo víc než jen zaplacená služba a krásná dívka, co se snaží to neodfláknout, chvíli máte pocit, jako že se jí líbíte (!) a chce si to taky, v rámci pravidel, užít. Jasně, je to hra, ale dostane vás.

Každý jsme zažil fajn masáž, která nečekaně nabere na intenzitě a začne jízda. Nastavování se do zrcadel, správné časování a nápaditost. Graduje to, užíváte si to, a když je dobojováno, tak víte, že máte pár minut do odchodu. Ve zbylém čase ale nepřemýšlíte, v čem to mělo být jinak, nad chybou volby (salonu či holky) a jestli se to nemělo víc dirigovat… Neřešíte, jestli by pomohlo verbálně vyjasňovat kdo-co-jak.  Neplánujete aspoň ve sprše ještě trochu zazlobit, stejně se už neuvidíte. Tohle všechno nenastává, protože to prostě ten den vyšlo, máte čistou radost a nelitujete (sami sebe, jí, peněz). Trochu jsem uhnul, zpátky na koleje: Úvodní sprcha se Sandy byla celkem kontaktní (přeci jen se známe asi 5 minut a nazí jsme asi 2), nebojí se objetí. Spíše mazlivě důvěrné, ale nezvrhlo se, na první kolo to nebylo ani náznakem. Návrat na pokoj, kde je příjemně teplo, dostatek světla – na nastavení se ptá. Komunikace v angličtině bez problémů, ale moc jsme toho nenamluvili. Masáž na břiše bych zařadil k erotickým, oleje tak akorát. Pár sklouznutí, ze silovějších prvků využívá koleno a zadek. Prožité, promplétání prstů, vzdychání. Masíruje zadek, ale decentnější, hráz nepokouší, nekontroluje vercajk.

Atmosféra houstne po otočce. Tak jako bylo možné krásně vnímat její rozpohybované tělo když mi ležela na zádech, tak podobné situace jsou překvapivě i po otočení. Nastavovat se v zrcadle je jedna věc, ale dráždění tělem je zatraceně sexy…Holka, jak víš, že nejsem dotěrnej kretén, co to vezme jako pozvánku? Důvěru oplácím, pokračuju ve hře, nechci to napětí pokazit. Namísto frontálního útoku dostávám b2b, kdy ale Sandy leží obráceně, u hlavy mám její kotníky. Pohupuje se, pokrčené nohy, zadek vyšpulenej, božský výhled. Nebudu popis prodlužovat, asi už jste pochopili, že jsem si masáž užil. Rychlý konec, tohle brzdit neumím, času už stejně moc nezbývalo. Výlet do sprchy, ale i nadále to působí tím správným dojmem, nic ve stylu úklid cimry-platba-recepce, za chvíli přijde na řadu další frajer. (Já to samozřejmě vím, proto se mi to nemusí dávat najevo).

 

Dovětek – na opakování nejsem, asi v obavě, že napodruhé bude chybět napětí, zvědavost, to objevování neznámého. Už dvakrát jsem k tomu měl blízko, ale buď to nevycházelo časově, nebo jsem nestihl a dívka zmizela. (Už jsem zažil 2x. Nella v RB, kromě vzhledu se mi na ní líbilo, že nebyla na rozvrhu tak často, její kolegyně jely 3-4 dny v kuse. Vloni zase Šarlota z Candyshopu, ačkoli vzhledově nebyla můj typ, tak zafungovala chemie a chtěl jsem se s ní znovu vidět, ale zmizela.)

Očekávání veliké, zariskoval jsem, opakování se mi nevymstilo = ani napodruhé jsem z masáže se Sandy nebyl zklamaný. Průběh podobný, malá změna ve vzhledu (líčení očí, silnější linka) + jiný lak nehtů.

60min, zimní zahřátí (B2B nebo smyslná?), placeno 1.700,-  / skvělá

https://tapky.info/?5011,sandy-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

 

sandy-7-200x300-0.jpg sandy-6-1.jpg

3.9 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx