Erotické masáže Praha

Sára – Chilli salon

Salon Chilli podle mně patří mezi nejvíc underrated salony v Praze. Vzhledem ke kvalitě, kterou nabízejí je zde na její masérky nepochopitelně málo recenzí, některé zde dokonce nemají ani svůj profil. Před několika měsíci jsem při mé první návštěvě Chilli salonu zažil nejlepší masáž svého života. Ta masérka tam už bohužel nedělá a nemohu ji tedy recenzovat. Proto se alespoň podělím o zážitek z návštěvy číslo 2.
Objednával jsem se den předem přes chat na jejich webu na konkrétní termín. Měl jsem na výběr 2 masérky. Bohužel zde ani jedna neměla profil takže jsem si podle fotek vybral Sáru. Objednávka byla rychlá, na druhý den jsem se vydal na Karlín.
Po zazvonění asi minutku předem mi přišla otevřít recepční a řekla mi, že Sára hned přijde. To jsem využil na to, abych zaplatil předem. Za pár minut se už objevila Sára v průhledném oranžovém župánku a po seznámení mně odvedla na pokoj. Na webu má napsaný věk 29, já bych jí tipnul tak o 5 míň. Vypadá fakt mladě a hezčeji než na fotkách. Má moc hezký obličej. Líbí se mi také, že je skoro stejně vysoká jako já. Postavu má spíše plnoštíhlou, je opravdu na co šáhnout. Prostě pořádný kus ženský, celkově moc krásná a milá. Prsa přírodní, asi čtyřky.
Nabídku společné sprchy jsem vděčně přijal. Sára rozhodně na nic nečeká, okamžitě se na mně lepí svými prsy. Moc se mi to líbilo, docela jsem se s nima ve sprše pohrál. Prostě úvodní sprcha jak má být.
Před lehnutím jsem jí sdělil svůj požadavek na titsjob, který bez problémů akceptovala. Začaly jsme ale klasicky na břiše, po nanesení oleje na mně hned vysedla. Ruce používá spíš jenom na rozetření oleje, jinak masíruje výhradně celým tělem, což je přesně to co chci. Je to přece b2b. Na chvíli se otočila a věnovala se mým nohům, pak byla i kolmo na mě a masírovala mě prsama i zadkem. O žádnou akrobacii se síce nejednalo, vzhledem k její postavě jsem to ani neočekával, bylo to ale moc příjemné. Po otočce po mně moc hezky klouzala většinou po hrudi a kamarátovi. Trošku mě mrzí, že si na mně nevysedla jako když jsem byl na břiše. Ty prsa bych si ještě moc rád potěžkal. Myslím si ale, že by to nebyl problém kdybych si řekl. Na druhou stranu musím říct, že kamarádovi se prsama věnovala víc než dostatečně. Skoro na něj ani nešáhla rukou. Nebylo potřeba. Po docela intezivním jezdění ho uchopila mezi svá krásná prsa a pomalými pohyby nahoru a dolu mně doprovidila k orgasmu. Byla to nádhera.
Následovala sprcha, kterou jsem si dal už sám, krátký pokec a rozloučka s masérkou i recepční. Obě byly moc milé a cítil jsem se vítán. Mám pocit, že v Chilli salonu si klienty opravdu váží a chtějí, aby přišli znovu. Já tedy někdy v budoucnu určitě ano. Doporučuji.
Shrnutí: byla to moje první zkušenost s masérkou tohohle typu postavy a tak trochu jsem nevěděl do čeho jdu. Když jsem ale uviděl Sáru, moje počáteční obavy byly okamžitě vyvráceny, Sára se mi moc líbila a masáž jsem si hodně užil.

Druh masáže: Tělo na tělo

Čas: 40 minut

Cena: 1900 Kč

Odkaz: https://www.tapky.info/?5048,sara-chilli-salon-722-068-519-722068519

Hodnocení: (super, dobrá)

WhatsApp-Image-2024-02-28-at-20.04.55.jpeg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx