Erotické masáže Praha

Veronika TantraCeremonie

Před delší dobou jsem byl u Veroniky.  Chtěl jsem jednou vyzkoušet masérku, která uveřejňuje svou tvář. Většinou se jedná o masérky, které Tantru nechtějí spojovat s oboustrannými aktivitami. Je to sice dost omezující ale jednou jsem to chtěl zažít. Vzal jsem delší dobu 2,5hod., včetně masáže prostaty.

Veronika je obyčejná, štíhlá,   milá a komunikativní holka. Nicméně pocity po masáži byly smíšené.  Je možné, že jsme neměli vzájemnou chemii. Nechci ji křivdit, možná z ní bude dost lidí nadšeno. Já měl ale pocit, že je duchem někde mimo. Už na amateréch má dva inzeráty a jako by se nemohla rozhodnout, jestli to má být o „laskavosti a naslouchání si…své duši“ nebo „dovedení  až k velice intenzivnímu vzrušení“.  Občas se nejde dohromady.

Uvítací rituál po sprše začal skvěle a byl vzrušující. Jemné doteky všude po těle, odkládání sarongu. Ale po ulehnutí na matraci, nejprve na břicho se vše postupně vytratilo. Vůbec nepoužívala osvědčené triky, např. zavadit občas o ptáka, udržet ho v napětí, nebo se občas přitisknout prsama, udělat něco nečekaně vzrušujícího. K tomu ten její přístup, že si nenechá na sebe moc sáhnout, maximálně tak nad zadek (a to jí bylo údajně příjemný).  A když jsem se konečně otočil, měl jsem pocit, že jsem někde u doktora, naprosto bez vzrušení.   A neměl jsem pocit, že by uměla nahodit řemen zpět. Prostě příjemný opečovávání řádovou sestrou (a kdoví, jestli by to u sestry nedopadlo líp).

Pak málem zapomněla na tu masáž prostaty. Chtěl jsem ji zkusit od někoho, kdo by to mohl umět ale rovněž nic extra to nebylo. Závěrečné honění bylo tak trochu utrpení. Nakonec to nějak dopadlo ale celý to bylo trapný.  Nabízela mi ještě za příplatek body to body. Možná by to celé dopadlo jinak ale mě se už nechtělo riskovat a cpát jí další prachy.

Možná je důležitý na začátku, když se ptá na váš záměr, říct přesně, co chcete. Otázka je, do jaké míry je pak schopná to splnit.   Ale byla to zajímavá zkušenost.  Já už masérky, které nesnesou dotyk brát nebudu.

Název (druh) masáže:  Tantra  (+ prostata, bez body to body) dle tehdejší nabídky

Délku masáže: 2,5h

Cenu za masáž 2 800 Kč

Odkaz na profil:

amateri.com/cs/lide/2479474/TantraCeremonie
harmonyspa.cz/veronika

Hodnocení masáže: nic moc

pro info, byla zde již jedna recenze: https://recenze.tapky.info/2021/12/18/veronika-bozskatantra/

Veronika2-1.jpg Veronika-0.jpg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 března, 2024 15:18

I know Veronika for quite some time and I’ve been to her massage a couple of times.

The problem with her is that you never know what you are going to get. I mean, if you say nothing you will get some sort of conservative Tantra massage with a reasonable done HE. Lately she has incorporated body-to-body massage on her offer but there is no feedback so far how good or bad that is.

Her offer changes so much that it can be different during the same day. I’ve seen one day where in the morning she was offering the traditional Tantra massage, by midday she was offering one hour of body-to-body massage and in the afternoon she was offering „touches allowed“ with an extra payment. It really is a roller coaster with her, so your experience may be different depending on what day or mood you will find her.

You can have a massage with her that „nothing is allowed“ or you can get her in a „good day“ and a lot will be allowed. You never know, She still wants to leave the country so, if you want to try your luck with her, maybe there will not be much time left to do it:)

Personally, her looks are not for my taste, and the quality of her massage is not enough to compensate the lack of physical attraction.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx